Boğa burcunda süper dolunay

Görsel şölene hazır olalım zira büyüleyici bir dolunay bizi bekliyor! Hava izin verirse 14 Kasım pazartesi gecesi ve yakınlarında boğa burcunda muhteşem büyüklükteki dolunayı gözlemleyebiliriz. Üstelik bu bir supermoon yani Ay’ın dünyaya en yakın hali. Ay’ın dünyaya en yakın olduğu ve dolayısıyla en kocaman göründüğü yeniay ve dolunaylara supermoon yani süper Ay deniliyor. Dolunayın çekim gücü yüzde yetmişi su olan fiziksel bedenimizi ve duygularımızı da etkileyecek ve dalgalanmalara neden olacak. Neyse ki, dolunayın etki alanı dört gün önce ve sonraya uzanır ve fazla sürmez. Yani aniden yükselen duygular, aynı hızda birkaç gün içinde sönecektir. En iyisi sağduyuyu elden bırakmadan duygulara fazla yüz vermemek olabilir. 14 Kasım doğumlu akrepler ile 13 Mayıs doğumlu boğalar dolunayın merkezindeler. 20 Kasım pazar günü ise beş aydan beri gerileyen Neptün düzelecek. Neptün’ün etkileşimi somut biçimde kendini göstermez, ipuçları verir. Balıklar uzun bir aradan sonra kendilerine gelecek ve artık ileriye doğru daha emin adımlar atabilecekler.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Bu dolunay para alışverişi ile ilgili olacak. Ödemeler, faturalar, alacaklar ve bütçe yapmakla uğraşabilirsiniz. Eğer daha önceden zam talebinde bulunduysanız, dolunayla beraber cevabı gelebilir. Maaşınız dışında ilave gelir kaynağı arayışınızın sonucunu alabilirsiniz. Son anda karar değiştirme ve bağımsızlığınızdan ödün vermeme eğiliminde olacaksınız. Büyük bir alışveriş yapmanız da mümkün.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs - HAFTANIN ŞANSLISI

Senede bir kez burcunuza denk gelen ve özel bir ayrıcalık getiren dolunayınız oluşuyor. Önemli bir meseleyi tamamlayıp sonuçlandırabilirsiniz.  Senenin bu döneminde gezegenler size en uzak konumda yer alır ve sizi başkaları kanalıyla destekler.  Ama bu dolunayda sizin arzularınız ön planda olacak! Ancak son anda ortaya çıkan bilmediğiniz bir unsur sizi biraz yavaşlatabilir.  

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  

Dolunay iç dünyanıza ışık tutacak ama biraz da karıştıracak. Sırlar bir anda açığa çıkabilir! Bir fobi veya kaygıdan kurtulmak için uzmandan yardım almayı düşünebilirsiniz. Alternatif olarak kendiniz veya bir yakınınız için hastane, hapishane, rehabiltasyon ya da fizik tedavi merkezi veya huzurevine ziyarete gidebilirsiniz. Bir arkadaşınızla ilgili bir haber gelebilir ve onunla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Bu dolunayda kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu bir düğün, büyük bir parti, toplumsal bir proje için düzenlenen bir davet, okul yemeği veya ticaret fuarı olabilir.  Sevgiliniz veya bir çocuk da ön plana çıkabilir. İşinizdeki beklenmedik bir gelişme sizi yavaşlatabilir. Herkes olaylara duygusal yaklaşacak ve iyi ya da kötü aşırı uçlara kayabilecek. Çok duygusal kararlar verebilirsiniz.

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunayın ışığı ev veya iş hayatınızdaki önemli bir meseleyi aydınlatacak ve ne durumda olduğunuzu anlamanızı sağlayacak. Evle ilgili planlarınızda veya işinizde bir konu sonuçlanabilir. Kariyerinizde beklediğiniz bir haber en sonunda gelebilir. Ay kadınlarla ilgili olduğundan “kadın” bir yönetici aniden işten ayrılabilir. Ev arkadaşınız, kiracınız aniden ayrılabilir veya evle ilgili bir kontrat önünüze gelebilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Dolunayla beraber yurt dışı bağlantılı işleriniz, İnternet, medya ve yayıncılık sektörleri, mahkemelerle ilgili bir dava, seyahat planları, vize ve eğitimle ilgili hedeflerinizde önemli bir eşikten geçebilir veya tamamen sonuç alabilirsiniz. Alternatif olarak akrabalarla ilişkinizde önemli bir gelişmenin haberini alabillirsiniz. Duygusal birkaç gün geçirecek ve keskin zekanızı devreye sokamayacaksınız.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim - HAFTANIN ŞANSSIZI

Ortak gelirler bu dolunayla beraber önceliğiniz olabilir. Eşinizle ortak maddi paylaşımlarınız, miras, hisse, komisyon, vergi, sigorta, tazminat, kredi ve borçlarla ilgilenebilirsiniz. Bu tip maddi bir meseleyi sonuçlandırabilir ya da beklediğiniz cevabı alabilirsiniz. Büyük bir ödeme yapmanız gerekebilir. Kredi için bankaya başvurabilir ya da bir borcu kapatabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Doğum günü döneminizde burcunuzdaki güneş kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlar ve kontrolü ele alırsınız. Ancak bu dolunayda inisiyatif karşı tarafa geçecek.  Evlenme, ortaklık kurma veya sizi birebir temsil edecek menejer gibi bir aracıyla çalışma planlarınız olabilir. Bir başkasıyla işbirliği yaptığınızda daha başarılı olacaksınız.

YAY  23 Kasım - 21 Aralık 

Bu günlerde çok meşgul olabilir ve bir projeyi teslim etmek için çok çalışabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız iş tamamlanacak. Evde veya iş yerinizde kendinize yeni bir yardımcı bulabileceksiniz. Bundan sonra sizinle yaşayacak bir ev hayvanı alabilirsiniz. Eğer bir sağlık sorunu ortaya çıkarsa, üç dört gün içinde geçecek ve uzamayacak.

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak

Dolunayın enerjisi duygularınızda aşırıya kaçmanıza neden olabilir. Oğlak olarak pek duygusal sayılmazsınız ama şimdi aşırı uçlara kayabilirsiniz. Bu dolunay aşk hayatınıza ışık tutacak ve ilişkinizin gerçek durumunu görecebileceksiniz. Her şey ilişkinizin bu zamana kadar olan gidişatına bağlı, dolunay sadece bardağı taşıracak. Aynı anda anne babanızla ilgili ani gelişmeler olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Bu dolunayda önemli konular gündeme gelebilir ve ev ya da iş hayatınızda bir mesele tamamlanabilir. Taşınma, tamirat, dekorasyon, yeni mobilya satın alma veya ev satın alma, satma, kiralama gibi planlarınızı sonuçlandırabilirsiniz. Evinizde büyük bir davet verebilirsiniz. Ev yerine anne ya da babanızın işleriyle ilgilenmeniz de mümkün.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz veya önceden çıktığınız seyahati tamamlayabilirsiniz. Başkalarıyla sürekli bağlantı halinde olacak, yüzyüze veya telefonla görüşeceksiniz. Yazışmalar ve toplantılarla meşgul olabilirsiniz. Yakın akrabalarınız, kardeş ve kuzenlerinizle ortak bir hedefiniz olabilir veya sadece bir araya gelebilirsiniz. Seminer ve kurslara katılmaya karar verebilir veya bir sınava girebilirsiniz.