Boğa’daki dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek

Bu hafta Boğa burcunda dolunay oluşuyor. 4 Kasım’da oluşan dolunayla beraber sonuca odaklanacağız. Özellikle sanatsal projelerde başarılı olabilir ama son dakika sürprizleriyle sarsılabiliriz. Boğa para idaresinden iyi anlayan bir burçtur ve finansal alanlarda ortaya çıkabilecek ani dalgalanmalara gerçekçi yaklaşmamıza yardımcı olabilir. Dolunayda Neptün’ün etkileşimi duygusal anlar getireceğinden, aşırı uçlarda kararlar verme eğiliminde olabiliriz. Neptün’ün sihri karşımızdaki kişiyi gözümüzde büyütmemize neden olurken, Venüs-Uranüs karşıtlığı ise sarsıcı bir olayla uyanmamızı sağlayabilir. 4 Kasım doğumlu akrepler, 2 Mart doğumlu balıklar, 2 Mayıs doğumlu boğalar, 4 Temmuz doğumlu yengeçler, 2 Ocak doğumlu oğlaklar, 4 Eylül doğumlu başaklar dolunayın etkisini tam hissedecekler. 19 Ekim doğumlu teraziler ise partnerlerinin davranışlarına bozulabilir veya şaşıracakları bir haber alabilirler. 15 Nisan doğumlu koçlar da asi bir ruh hali içinde ve ilişkiyi koparmaya hazır olabilirler. Dolunayın enerjisi 4 Kasım’dan önceki ve sonraki dört gün etkili olmaya devam edecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Dolunay, yıldız haritanızın para bölümüne enerji verdiği için maddi konular ön planda olacak. Para meseleleri kısa bir süre içinde çözümlenebilir. Dolunayla beraber aylık gelirinizi artırabilirsiniz. Perde arkasından biri sizin için fedakârlık yapacak. Ayrıca isyan etme, kalıpları kırma ve fevri davranma eğiliminde olacaksınız.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs  / HAFTANIN ŞANSLISI

Senede bir kez oluşan dolunayla beraber sizin için özel bir mesele sonuçlanabilir ve önceki çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin için özveride bulunmaya ve her alanda size destek olmaya hazırlar. Bir arkadaşınızla aranızdaki ilişkinin aşka dönüşmesi de mümkün. Sanatsal projeler ve yaratıcı yönü ağır basan işlerde başarılı olacaksınız.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunay yıldız haritanızın en sakin ve gizemli bölgesine enerji verdiğinden sizin gibi dışa dönük bir burç bile yalnız kalmak ve dinlenmek ihtiyacı içinde olabilir. Kalabalıklar sizi yoracak. Alternatif olarak hastane, hapishane gibi kurumları ziyaret edebilirsiniz. Kariyerinizde ise gizli bir destekçiniz ve henüz gizli tutacağınız planlarınız olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Bu haftanın dolunayı kalabalık ortamları vurguladığından arkadaşlarla bir araya gelebileceksiniz. Dolunay duygusal yoğunluk ve coşku verirken ilişkilerinizi canlandıracak. Birlikte sosyal etkinliklerde iyi vakit geçireceksiniz. İlişkiniz yoksa, yabancı kökenli biri ile ya da seyahat sırasında, arkadaş gruplarında veya üniversite, medya gibi ortamda bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Bu hafta yıldız haritanızın en yüksek noktası olan kariyer, başarı ve ün eviniz dolunayın enerjisiyle ön plana çıkacak ve dikkatler üzerinizde toplanacak. Dolunayla birlikte kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir. Çalışmalarınızın karşılığını görecek yani bir anlamda ‘hasat’ yapacaksınız. Komisyon, prim, hisse türü kazançlarınız olabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Dolunay ufkunuzu açmanıza, büyük resmi görmenize yardımcı olacak ve macera duygunuzu harekete geçirecek. Uzaklara gitmek, yabancı kültürleri tanımak ve yurt dışıyla iş yapmak isteyebilirsiniz. Yurt dışından haberler alabilirsiniz, yoldan gelenler olabilir veya siz bir seyahate çıkabilirsiniz. Partnerinizle romantik anlar yaşayabilir ve işbirliği yapacağınız herkesten destek alabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim   / HAFTANIN ŞANSIZI

Dolunayla beraber komisyon, hisse, kredi, gibi ortak gelirlerle alakalı bir konuyla ilgilenebilirsiniz. Elinize yüklü miktarda para geçebilir ve bir ödeme yapabilirsiniz. İş ortamınızda ekip ruhu ile özveriyle çalışabilirsiniz. Ancak partneriniz veya işbirliği yaptığınız birisi sizi şaşırtacak davranışlarda bulunabilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Bu dolunayda inisiyatif iş ya da özel hayatınızdaki partnerinizde olacak. Aşk ayaklarınızın yerden kesilmesine neden olabilir! Duygusallaşabilir ve sevgilinizle çok romantik anlar geçirebilirsiniz.  İş hayatınızda ise bir ortakla anlaşmanız da mümkün. Ayrıca hamilelik haberleri alabilir ve çocuklarla ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Bu haftanın dolunayı iş ve sağlık evinize düştüğünden günlük işlerden dolayı yoğun olacaksınız demektir. Dolunayın enerjisi sağlıkla ilgili bir konuyu da ön plana çıkarabilir. Eğer bir hastalık ortaya çıkarsa, birkaç gün içinde geçecektir. Alternatif olarak diyet veya egzersize başlamak gibi bir karar verebilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Yıldız haritanızın aşk, yaratıcılık ve çocuk bölgesinde dolunay oluşuyor. İlişkinizde romantizm, çocukla ilgili bir sevineceğiniz bir olay ya da yaratıcı bir projede hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkiniz yoksa biri ile tanışabilir ya da devam eden ilişkinizde yakınlaşabilirsiniz. Seyahate çıkabilirseniz çok romantik geçecek.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Yıldız haritanızın yuva sektöründe oluşan dolunayla beraber eve odaklanacaksınız. Tamirat, taşınma, ev alım satım kiralama veya misafirlerle meşgul olabilirsiniz. Evle ilgili işleriniz hızlı bir şekilde sonuçlanacak. Anne ve babanızla da ilgilenmeniz gerekebilir. Eviniz ya da başka bir mülkle ilgili para konularında işleriniz yolunda gidecek.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Dolunay duygusallığınızı, hayal gücünüzü harekete geçirecek. Aynı zamanda seyahate çıkmanız için uygun koşulları yaratacak. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarla ilgili konular da gündeminizde olabilir, onlarla beraber olabilirsiniz. Alternatif olarak imzalamanız gereken bir kontrat hakkında karar verebilirsiniz.