Böyle oynarsan Astana “Asar!”

Galatasaray deplasmanda Trabzonspor’u devirdi ya sanki bütün problemler kendiliğinden çözüldü! En büyük başkanımız Dursun Özbek olurken, Hamza Hamzaoğlu da taktisyen hoca olarak ortaya çıkıverdi!.

Evet, Galatasaray zor maçtan 3 puanla döndü ancak kafalar devekuşu gibi kuma gömülürse gelecekte bu takımı zor günler bekliyor demektir..

Cüneyt Hoca Denayer’in eliyle buluşan topa penaltı çalsa kimsenin gıkı çıkmazdı.. Erkan’ın şutu üst direkte patladı. Atılan gol de kaleci Onur’un hediyesi. Durum böyleyken teknik direktör ortaya çıkıp da hafta içi aldığı eleştiriler karşısında duygusal açıklamalar yapmayacak! Galatasaray’ı çalıştıran taknik direktörün çelik gibi sinirleri olmak zorunda.

Aksi takdirde takımını yönetemez...

Trabzonspor forması giyen M’Bia’yı izlerken inanın üzülüyorum.. Çünkü bu adam şu anda Sarı-Kırmızılı formayı giyiyor olmalıydı..

Kanoplyanka ve M’Bia’yı yönetim “alalım mı?” diye Hamza’ya soruyor ve Hamza “istemem” diyor..

Podolski’nin kötü oyunun sebebi de sensin Hamza Hoca. Sneijder’le Poldi’ye “bildiğiniz gibi oynayın” diyeceksin. Taktik vermek neyin nesi?

Yıldız oyuncuları cendereye alırsan sonuç kötü olur... Burak Yılmaz sakatlandı.. Muhtemelen yırtık çıkacak. Bu da yırtığın hacmine göre 2-6 hafta arasında bir süreçte yok demektir..

Yani...

Hamza Hoca gol için Podolski’ye mecbur kalacak..

Arada Astana maçı var.. Atletico Madrid yenilgisinden sonra bu maçta alınacak 3 puan çok önemli.. Burak bu maçta olmayacak.. Yaptığı bir paylaşım nedeniyle Podolski’nin de Kazak seyircisi ile sorunları var.. Yani deplasmandaki bu maçta tribünler Podolski ile uğraşacak. Adam zaten formsuz.. Bir tepki gelince sahada var mı yok mu arayıp duracağız!

Şimdiden Hamza Hoca’nın bunlara kafa yorması lazım..

Umut Bulut’a güveniyorsa eğer, bence şimdiden golü unutsun!