Bruma’ya teşekkürler

Bu maç için ne söylenir; vallaha bilmiyorum. Galatasaray çok iyi başladı. Çünkü Podolski oyundaydı. Takım sık sık tehlikeler yaratıyordu. Ama 10’uncu dakikadan sonra oyundan düştü. Galatasaray da durdu. Sarı-Kırmızılılar tek kanatla hücum yapıyorlar. Sadece Bruma var sahada. Yani takımın sol kanadı gayet iyi işliyor. Ama sağ kanat yok. Bruma tek başına bütün hücumları yönetiyor, yönlendiriyor. Ancak bir yere kadar. Üç kişiyi geçiyor, dördüncüde takılıyor.

Galatasaray, devre arasında sağ kanada birini almak zorunda. Çünkü Yasin’in tercihi sol kanat Bruma’nın da öyle. O zaman sağ kanatta oynayacak kimse yok.

Sneijder Galatasaray için çok önemli bir futbolcu. Forvet arkasında hem maçı yönlendiriyor hem araya çok iyi paslar atıyor, hem de uzaktan vuruşlarıyla her an skor yapabilyor. Ne var ki Wesley Sneijder olmayınca Sarı-Kırmızılılar oyun kurgusu olmadan maçı götürmeye çalışıyorlar.

Sabri sağ bekte Cavanda’nın çok kötü oynamasından sonra gene şans buldu. Ama 10 yıl daha Galatasaray forması giyse orta yapmayı öğrenemeyecek. O kanattan gelip doğru dürüst orta yapacak bir oyuncu Sarı-Kırmızılılar’a çok şey kazandırıbilir gol yollarında.

Carole ise mevkisinin adamı oldu. Hem savunmada hem de hücumda elinden geleni yapıyor.

Bu arada Eren’e ne olduğunu bilen varsma hemen çıksın ortaya anlatsın. Neden yok ortalıkta, neden iki haftadır futbolla pek bir ilgisi yok, çözemiyorum doğrusu. Sinan için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Onun geleceğiyle ilgili çok umutluyken, kulübeye çekildikten sonra oynamayı bıraktı.

Galatasaray, Bruma’nın ayağından çok güzel bir gol kazandı. Zaten deplasmanlarda Sarı-Kırmızılılar’a gol yollarını açan adam. Ancak G.Saray bu maçta çok daha fazla gol veya goller bulabilirdi. Sarı-Kırmızılılar, bir an önce toparlanmak zorundalar. Adanaspor ligin en zayıf takımlarından biri. Onun karşısında bile çok zorlandılar.