Bu Fener Fenerbahçe değil

Bu Fener, Fenerbahçe değil Aykut hoca...

Ortaya koyduğu futbol ise hiç değil. “Takımına güveniyor şampiyon olacağız” diyorsun.  Nasıl olacaksa?

Ezeli rakibin Galatasaray aldı başını gidiyor. Daha sezonun başı olmasına rağmen senin Fenerbahçe’ne 8 puan fark atmış durumda. Şu andaki lig sıralamasında yedinci durumda.  Şimdi milli maç arası girdi. Ardından gelen haftadaki Yeni Malatyaspor maçını kendi evinde oynayacak olsan da mutlaka kazanmak zorunda olduğun bir karşılaşma. Sonra da ardından Galatasaray derbisini deplasmanda oynayacaksın.  

Eğer senin takımın Fenerbahçe olarak bu maçları kazanamazsa işin çok zor olacak Aykut Hoca.  Beşiktaş derbisini kazandın. Akhisarspor deplasmanında kaybeden oldun.  Fenerbahçe’nin Akhisarspor karşısında nasıl bir futbol sergilediğini kendi gözlerinle gördün.  Koskoca Fenerbahçe maç süresinde bir pozisyona bile giremiyorsa, orta sahası yerlerde sürünüyorsa, kanat akınları kayıp ilanı veriyorsa, senin bu takım oyunundan beklentilerine cevap veremiyorsa.. Bu takım nasıl şampiyon olacak Aykut Hoca?

Bir buçuk futbolcuyla, başarıyı yakalamak, şansla mansla olur. Görüyorum ki, varsa yoksa Valbuena. Onunla da nereye kadar?

Bir futbolcun her maçta senin kurtarıcın olamaz, olmadı da. 

Deplasmandaki Akhisarspor karşısında hep birlikte gördük. Takımın ağır ve çok yavaş oynuyor. Hücumda çoğalamayan bir Fenerbahçe’yi izliyoruz.  

Orta sahada görev yapan Mehmet Topal eski günlerini aratır oldu. Sadece yana ve geriye oynuyor. Ozan Tufan da öyle aman aman iyi değil.  Eğer Josef de Souza aranan adam oluyorsa Fenerbahçe’de, ben de “Vah o Fener’in haline” derim.