Bu hafta çok hareketli

Yengeç burcundaki yeniayın güçlü enerjisi devam edecek ve yeni girişimlerimizi bu hafta da destekleyecek. Ancak önümüzdeki haftanın sert etkisi 1 Temmuz Cumartesi gününden itibaren hissedileceğinden, riskli işlerden uzak durmak lazım. Bu hafta en çok Yengeçler ardından Başak ve İkizler için çok aktif ve yoğun geçecek. Seyahatler, geziler, konuşmalar ve haberlerle dolu olacak. Balıkların ise önsezileri iyice keskinleşecek ve kararsızlıktan kurtulup harekete geçebilecekler.  Mars’ın yanında Yengeç burcundaki haberci Merkür diğer gezegenlerle sürekli etkileşim içinde. Ancak Merkür, kavgacı Mars ve Oğlak burcundaki Pluto ile sert açılar yapacağından, istenmeyen sert sözler bir anda ağızlardan kaçabilir. 28 Haziran Çarşamba ve 29 Haziran Perşembe günleri bu bakımdan hassas günler olacak. Ayrıca Merkür iletişimin yanı sıra ulaşımla da ilgili olduğundan şehir içi ve dışındaki trafikte sinirlenmeden sakin kalmak iyi olacak.  

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Aile ziyaretleri, aileyi görmek için seyahatler ya da kendi evinizde misafir ağırlamakla epey meşgul olacaksınız. Evle ilgili planlarınız için de harekete geçebilirsiniz. Özellikle babanızla bastırılan meseleler varsa, bir anda yüzeye çıkabilecek. Anne ile babanız arasındaki kişilik çatışmaları ve olası anlaşmazlıklarda arada kalmanız mümkün. 

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Kısa seyahatler, yüzyüze görüşmeler yapabilir ve insanlarla sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz. Anne babanız dışında kalan yakınlarla beraber olabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi deniz kenarında ağırlayabilir. Ancak eşinizin akrabaları ve kendi akrabalarınız arasında anlaşmazlıklar olabilir. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu hafta çok para harcayacaksınız. Parayla ilgili görüşmeler yapabilir ve hatta kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Ortak maddi konularda güç savaşları ve büyük bir mücadele olabilir. Kariyer kararlarınızda ise önsezilerinizi kullanarak doğru seçimleri yapabilir ve gelirinizi artırabilirsiniz. Eğlence ve çocuklar için harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Güç sizde ve olayların merkezinde yer alıyorsunuz. Sizin dediğiniz olacak ama yorulacaksınız. Eve ait konularda aşırıya kaçma ve büyük riskler alma eğilimindesiniz. Her zamankinden daha açık sözlü olabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız konuşmalar yapabilirsiniz. Partnerinizle güç savaşı ve kişilik çatışması yaşayabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos / HAFTANIN ŞANSIZI

Duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak zorunda kalabilirsiniz. İş ortamınızda güç savaşları olabilir. Öfkenizi içe atabilirsiniz. Doğum günü döneminize kadar sürecek olan bu eğilimde, gizlilik en çok sizi koruyacak ve strateji geliştirmenize yardımcı olacak. Ortak gelir kaynaklarından maddi destek alabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Sosyal çevreniz ve arkadaşlar ön planda. Para durumunuzda olumlu gelişmeler olabilir ve partnerinizden de destek alabilirsiniz. Ancak aşırı özgüvenle açılmayın zira bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Cesaretiniz yüksek ve iletişim beceriniz üst seviyelerde olacak ama entrikalı ve adaletsiz bir durumla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Işıl ışıl parlayacaksınız. Gözler sizin üzerinizde olacak. İşlerinizi ekip dayanışmasıyla kolay halledebilirsiniz. Aile büyüğü veya yöneticilerle önemli konuşmalar yapabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Ancak kişilik çatışmaları ve güç savaşları yaşanabilir. Fırsatlarla dolu bir dönemdesiniz ama büyük riskler alma eğiliminde olabilirsiniz.    

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

Ufuklarınız açık ve macera dolusunuz. Günlük rutinin dışına çıkacaksınız. Yurt dışı seyahati veya yurt dışından gelenlerle hayatınızın ritmi hızlanacak. Veya sosyal medya, yayıncılık ve üniversite ortamlarında canlanabilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Aşk da tüm bu alanlarla bağlantılı ve seyahat romantizmi artıracak.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Ortak gelir kaynakları yani alacaklar, borçlar, miras, prim, hisse, telif gibi maaşınız dışında kalan para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Para konuları önümüzdeki hafta sonuna doğru bir çeşit güç savaşına dönüşebilir. Düşünmeden konuşma eğiliminde olacaksınız. Bir mülk sayesinde veya babanızdan maddi destek alabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Partneriniz yani eşiniz, sevgiliniz veya iş ortağınız şu sıralar çok aktif ve baskın durumda. Kararları o verecek ve siz de uyacaksınız. Birlikte seyahate çıkabilir, kararlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ısrarcı olacaksınız. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde güçlü bir konumdasınız ama mantıksız riskler alabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Günlük işleriniz bitmeyecekmiş gibi görünecek. İş görüşmeleri, toplantılar ve seyahat ile çok yoğun olacaksınız. İş hayatınızdaki yoğunluk kısa sürede gelirinizin artmasını sağlayacak. Diğer yanda evde veya işte bazılarının sizden gizledikleri niyetleri olabilir. Perde arkasında güçlü birinin desteği ile haksız ve entrikalı durumlar olabilir.  

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Eğlenceli, renkli ve zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceğiniz bir dönemdesiniz. Keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz. Maaş dışında bir kaynaktan para gelebilir ama çok harcama eğiliminde olacaksınız. İlişkinizde ise tutku, romantizm ve fiziksel yakınlık ön plana çıkıyor. Ancak dominant karakterli bir arkadaşınız size baskı yapacak.