Bu hafta dolunaya dikkat!

Dolunayın ışığı uykularımızı bölebilir. Bu haftaya Oğlak burcundaki dolunayın enerjisi hakim olacak. 19 Temmuz Salı gece yarısından sonra oluşan bu dolunay karışık etkilere sahip. Hem olumlu, hem de zorlayıcı etkiler aynı anda devreye giriyor. Şans getiren uğurlu Jüpiter ile cesaret veren dinamik Mars’ın gücü dolunaya destek verecek ama tatsız sürprizleriyle ünlü Uranüs ise tam karşıdan meydan okuyacak. Dolunaylar hasat zamanlarıdır, önceden ektiklerimizi biçeriz. Jüpiter hoş tesadüfler ve fırsatlar hazırlayacak, Mars da gücümüze güç katacak ama Uranüs’ün dengesiz enerjisi beklemediğimiz, son dakika gelişmeleriyle meseleler arapsaçına dönebilecek.

Dolunayın titreşimleri herkesin duygularını uç noktalara taşıyabilir ve aşırı bir duygusallık verebilir. Sağduyu ve mantıkla düşünmek kolay olmayacak ama işleri tamamlamak için gereken enerji ve cesarete sahip olacağız. 

20 Temmuz doğumlu Yengeçler, 18 Ocak doğumlu Oğlaklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu dolunayın merkezinde yer alacak ve direkt olarak etkilenecekler. Üstelik sadece bu hafta değil, önümüzdeki bir yıl önemli meseleleri tamamlarken epey mücadele edecekler.

20 Temmuz’da başka bir dizilim daha var. Aşk gezegeni Venüs ile geleceği düşünen gerçekçi Satürn çok iyi anlaşıyor. Dolunayın tepkiselliğine rağmen aşka aklı başında, olgun bir yaklaşım ve ilişkide ileriye dönük planlar yapılabilir. Bu aşk, ilişki sağlam olacak ve uzun sürecek demektir. Bu dizilim en çok 3 Aralık doğumlu Yaylar ile 2 Ağustos doğumlu Aslanlar ve birkaç gün yakınlarında doğanları etkisi altına alacak. 

KOÇ  21 Mart - 20 Nisan

Haftalardır eve ve aileye odaklanmışken dolunayın enerjisi kariyer hedeflerinizi ön plana çıkaracak. Terfi etmek, daha yüksek pozisyonlu bir işe geçmek veya yeni bir iş almak için harekete geçebilirsiniz. Durumunuz netleşecek. Önceki çabalarınızın sonuçlarını bu dolunayda alabilir ve maaşınız dışında komisyon, hisse, prim, tazminat gibi ek kazanç sağlayabilirsiniz. Yönetici, işveren veya anne gibi otorite konumundaki birinin baskısı karşısında isyan etme ve şaşırtıcı tepkiler gösterme eğilimindesiniz.

BOĞA  21 Nisan - 21 Mayıs    HAFTANIN ŞANSLISI

Dolunayla yurt dışı, üniversite, mahkeme ya da medya bağlantılı bir mesele  sonuçlanabilir. Yabancılarla ilişkiniz artıyor. Farklı kültürden birine ilgi duyabilirsiniz. Sevgilinizle uzak bir ülkeye seyahat planları yapabilirsiniz, veya yurt dışından gelenler olabilir. Ya da kendi web siteniz veya blog’unuz yayına başlayabilir, seminer, kurs ya da konferansa katılabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişiler size bu alanlarda destek olacak. Ancak son anda bir engeli aşmanız gerekecek.

İKİZLER  22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunayla beraber para konuları gündeme gelecek. Ortak harcamalar, ödemeler, borç, kredi, komisyon, avans, hisse, telif, sigorta, tazminat gibi maddi konularda hızlı gelişmeler olabilir ve bir konu hemen birkaç gün içerisinde neticelenebilir. Büyük bir ödemenizin olması ya da önceki çabalarınızın sonucunda maaş dışında elinize para geçmesi mümkün. Düğün, okul yemeği, parti gibi sosyal bir aktivite beklemediğiniz harcamalara neden olabilir. Eviniz veya başka mülkten de para kazanabilirsiniz.

YENGEÇ  22 Haziran - 22 Temmuz  

Bu haftanın dolunayında evlilik, ortaklık ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden bir aracı hakkında gelişmeler olabilir. Karşı tarafa uymanız ve onun kararlarını dinlemeniz gerekecek. Üzerinizde baskı oluşabilir ve güç savaşları yaşanabilir. Diğer yanda anneniz veya bir yönetici sürpriz bir tepki gösterebilir ya da işinizde ani bir gelişme olabilir. Beklediğiniz değil de, beklemediğiniz bir şey olacak! Yine de eğlenceli ve renkli bir ortamdasınız, eğer seyahate çıkarsanız koşullar lüks olacak.

ASLAN   23 Temmuz - 23 Ağustos

Bir parça geri planda kalmanız gereken bir dönemdesiniz. Dolunaya yaklaştıkça işleriniz artacak ve belki de bir projeyi yetiştirmek için çok çalışmanız gerekecek. Dolunayda iş yerine sağlıkla ilgili bir mesele de ortaya çıkabilir ama bu konu sürüklenmeyecek ve birkaç gün içinde sonuç alacaksınız. Ancak beklenmedik bir şekilde seyahat planlarınız engellenebilir. İş ortamınızda sizinle aynı seviyede ama dominant birisi ile açıkça ortaya çıkmayan güç savaşları yaşamanız mümkün.

BAŞAK  24 Ağustos - 22 Eylül 

Dolunayın parlak ışığı aşk ve eğlence evinizi aydınlatıyor ve romantik bir ortam oluşuyor. Aynı zamanda ilişkinizin durumu netleşecek ve karşınızdaki insanın duygularını anlayacaksınız. Sanat gibi yaratıcı alanlarda başarılı olabilirsiniz. Hamilelik haberleri ve çocuklar da ön plana çıkıyor. Diğer yanda kredi, hisse, borç, vergi, komisyon, nafaka, miras gibi maaş dışındaki kaynaklarla ilgili beklemediğiniz zorlayıcı bir gelişme olabilir ve planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. 

TERAZİ  23 Eylül - 23 Ekim 

Yıldız haritanızın yuva bölümünde oluşan dolunayla birlikte dikkatinizi eve yönlendirmeniz gerekecek. Ev ya da babanızla bir konu kısa sürede çözümlenebilir. Evde misafir ağırlayabilir, tamirat, taşınma, kiralama, satma, satın almak gibi işlerle ilgilenebilirsiniz veya anne ya da babanızla ilgili bir konuya odaklanmanız gerekebilir. Yaşam tarzınız veya babanızın yaşamı çok belirli olmasa bile radikal bir değişim sürecinde. Ancak partneriniz beklenmedik tepkiler gösterebilir ve şaşırabilirsiniz.

AKREP  24 Ekim - 22 Kasım  

Dolunayın enerjisi daha fazla hareket etmeniz ve kısa seyahatler yapmanız için sizi harekete geçirecek. Yolda olacaksınız; yola çıkacak veya gittiğiniz yerden döneceksiniz gibi görünüyor. Kardeş, kuzen gibi yakınlarla beraber olabilirsiniz. Kontrat, sözleşme gibi resmi bir evrak imzalamanız gerekebilir ya da eğitimle ilgili bir konu neticelenebilir. Benzer alanlar ekim ve kasım aylarında yine gündemde olacak. Ancak iş programınızda ya da işyerinizde hiç beklemediğiniz ani değişiklikler olabilir.

YAY  23 Kasım - 21 Aralık 

Dolunayın titreşimleri duyguları derinleştirecek ama para evinize enerji verdiğinden maddi konular ön plana çıkacak. Pahalı bir ürün satın alabilirsiniz, aylık geliriniz ve diğer kaynaklarınızda gelişmeler olabilir ve ödemelerle uğraşabilirsiniz. Maaşınızla ilgili bir durumun neticelenmesi mümkün ama mücadele edeceksiniz. İşinizde başarı potansiyeliniz çok yüksek, önemsemediğiniz işler bile büyük boyutlara gelebilir. Sevgiliniz ya da eğer varsa çocuğunuz bir anda isyan edebilir ve sizi çok şaşırtabilir. 

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak 

Romantik olacak ve duygusallaşacaksınız. Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunay özel bir meseleyi sonuçlandırmanıza yardımcı olacak. Büyük bir hayalinizde önemli bir yol kat edebilirsiniz. Dolunay duygularınızı uç noktalara taşıyacağından radikal kararlar alabilirsiniz. Diğer yanda oturduğunuz ev, başka bir mülk, yaşam tarzınız ya da anne babanızla alakalı sürpriz gelişmeler olabilir. Ancak partnerinizle tamamen farklı görüşlerde olabilirsiniz ve aranızda beklenmedik bir çatışma çıkabilir.

KOVA  21 Ocak - 18 Şubat  HAFTANIN ŞANSSIZI

Oğlak burcundaki dolunayın enerjisi içe dönüp düşünmenize ve kalabalıklardan uzaklaşmanıza neden olacak. Bilmediğiniz şeyleri öğrenebilirsiniz ya da sizin bir sırrınız açığa çıkabilir. Perde arkasında entrikalar olabilir ve güç savaşları yaşanabilir. Alternatif olarak hastane, hapishane, rehabilitasyon merkezi, huzurevi gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelebilirsiniz. Kardeş, kuzen, amca gibi yakınlarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Seyahat programlarınızı son anda değiştirebilirsiniz.

BALIK  19 Şubat - 20 Mart   

Yıldız haritanızın en kalabalık bölgesini aydınlatan dolunayın enerjisi kalabalık davetlere katılmanıza, arkadaş ve gruplarla bir arada olmanıza neden olacak. Ancak bu sosyal aktivite çok masraflı olabilir. Dolunay yakınlarında bir arkadaşınızla ilgili önemli bir haber almanız veya ilişkinizde bir değişiklik olması mümkün. Diğer yanda parayla ilgili ani bir gelişme yüzünden  zorlanabilirsiniz. Baskın karakterli bir arkadaşın baskısını hissedebilirsiniz. Partneriniz yanınızda ve size çok destek olacak.