Bu hafta gökyüzü yine çok hareketli...

Bu hafta gökyüzü yine çok hareketli. Yer değiştiren gezegenlerin enerjisi hayatımızın farklı alanlarını etkilemeye başlayacak ve biz de farklı konulara öncelik vermeye başlayacağız. En büyük değişimi Mars’ın yer değiştirmesiyle fark edeceğiz. Nisan ayı ortasından beri İkizler burcunda bulunan Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Mars Yengeç’te iken dolambaçlı yollarla mücadele eder ve direkt saldırıya geçmeyiz. İçe atar, biriktirir sonra anlaşılmaz yollarla acısını çıkarabiliriz. Mars’ın yoğun enerjisini burcumuza göre hayatımızın farklı bir alanında deneyimleyeceğiz. Yengeçlerin güçlü dönemi başlıyor, diğer su burçları olan Akrep ve Balıklar ardından toprak burçları Boğa ve Başaklar bu enerjiyle güçlenecek. Mars, temmuz ayı ortasına kadar Yengeç’te kalmaya devam edecek. Aşk gezegeni Venüs ise en rahat ettiği Boğa burcuna geçiyor. Venüs’ün güzellikleri yani hayatın duyumsal zevkleri ve romantizm rahatça açığa çıkacak. Boğalar ve yine diğer toprak ve su burçları keyifli bir dönem geçirebilirler.  Venüs 5 Temmuz’a kadar Boğalarla birlikte olacak. Mars Yengeç’te ve Venüs Boğa’da olduğundan Mars ile Venüs arasındaki uyum, su ve toprak burçlarına tutku, romantizm ve aşk getirecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Dolunayın enerjisi seyahat, yurt dışı, yabancılar, ve eğitimle ilgili konularda gelişmeler getirebilir. Bazı zorluklar ve engeller olacak ama kurallara uyup sabırlı olduğunuzda istediğiniz sonucu alabileceksiniz. Eşinizin akrabaları ve onlarla ilişkiniz gündeme gelebilir. Aynı zamanda evlilik ve ortaklıkla ilgili planlarınızın da önü açılmış olacak.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Dolunayda aşk var! Son derece romantik ve tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Engellere rağmen gelişmeler hızlı olacak ve para işlerine çözüm bulabileceksiniz. Ödemeler, alacak, verecek, kredi gibi kaynaklarla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca işlerle ilgili aylardır sürüncemede kalan bir meselenin önü açılacak.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Güçlü ve inisiyatifi ele aldığınız bir dönemdesiniz ama dolunayla beraber partnerinizin duygularından haberiniz olacak! Partnerinizin hayatındaki veya ilişkinizdeki büyük zorlukları geride bırakmanıza az kaldı! Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kariyerinizde kararsızlıklar ve belirsizlikler olabilir. Gerçekleri görmekte zorlanacaksınız.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Bu hafta bir işi tamamlamak ve teslim etmek için çok çalışabilirsiniz. Yavaş ilerleyen ve engellere takılan bir proje olsa da, sabırlı ve istikrarlı çalışmanızın karşılığını alacaksınız. Alternatif olarak sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Arkadaş çevrenizden bir aşk doğabilir ve romantik anlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Arkadaşlarla aranızdaki para konularında yanlış anlaşılmalar olabilir. Dolunay duygularınızı derinleştirecek.  Hamilelik ve çocuklarla ilgili haberler gelebilir. Sosyal bir aktivite ise tahmin ettiğinizden masraflı olabilir ve maddi koşullarınızdan dolayı katılamayabilirsiniz.  

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Dolunayla beraber iş veya ev hayatınız hakkında önemli bir karar verebilirsiniz. Oturduğunuz ev, başka bir mülk veya anne babayla ilgili sorumluluklar uzun bir süredir hayatınızı kısıtlıyordu. Bu dolunayda zor da olsa çözüm bulabilir ve en sonunda bu konuyu sonuçlandırabilirsiniz. Gerçek niyetini gizleyen birisi olabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Burcunuzda bulunan ama aylardan beri gerilediğinden etkisini çok fazla hissedemediğiniz Jüpiter düzeliyor. Gelen telefon, mail ve mesajlara ve tesadüfi karşılaşmalara dikkat edin. Ayrıca dolunayla beraber kısa bir yoldan dönüyor veya yola çıkıyor olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ise dönüm noktası olaylar olabilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Dolunayla beraber bir para meselesi sonuçlanabilir. Parayla ilgili sıkıntılarınız ve kendi kazancınızdaki engeller bir süre daha devam edecek ama sene sonundan itibaren farklı koşullara sahip olacaksınız. Aşk ve para işlerini karıştırmayın, yanlış anlaşılmalar ve yanıltıcı durumlar var.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzda senede bir kez oluşan ve sizin için özel bir meselenin sonuçlanmasına yardımcı olan dolunayınız Cuma günü oluşuyor. Son yıllarda yaşadıklarınız sizi olgunlaştırdı ve daha gerçekçi yaptı. Cuma günü düzelmesi. Üzerinizdeki ağırlık bir anda kalkacak ve önünüz açılacak! 

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak / HAFTANIN ŞANSSIZI

İç dünyanızda çalkantılar yaratacak bir dolunay oluşuyor. Dolunayın enerjisi kendi içinizde keşiflerde bulunmanıza neden olabilir. Aşk evinize geçen Venüs ile evlilik evinizdeki Mars’ın uyumlu enerjisi hem yeni başlayan, hem de uzun süreli ilişkilere tutku ve romantizm getirecek.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Önümüzdeki hafta sonuna doğru kalabalık bir organizasyona katılabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız, şirketinizin bir para meselesinde gelişmeler olabilir. Para konularında gerçeklerin üzerini kapatan veya belirsizlik ve kararsızlık yaratabilecek koşullara karşı uyanık olmalısınız.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Dolunay kariyerinizde veya evle ilgili konularda haberler getirebilir. Kariyerinizdeki çıraklık dönemi sene sonunda bitecek ve başınızda dikilip sizi sürekli denetleyen yönetici de artık olmayacak. Diğer yanda önümüzdeki hafta sonuna doğru kısa bir seyahatte aşk olacak, tutkulu ve romantik geçecek!