Bu hafta sinirlerinize hakim olun

Bu hafta Aslan burcundaki Mars dünyaya çok yakın olacak ve ateş enerjisi devam edecek. Dinamik, sabırsız, sinirlenmeye hazır olabiliriz. Güneş ile Merkür kavuşum yaptığından haberler arka arkaya gelebilir. Geri giden Merkür ile geçmişte kalmış kişilerden haberalınacak. 26-27 Ağustos doğumlu Başaklar tüm sene eski defterleri karıştırabilir. Hafta sonunda Terazi burcundaki Jüpiter ile Yay burcundaki Satürn arasında hoş bir açı var. 14 Aralık doğumlu Yaylar ile 15 Ekim doğumlu Terazilerin hayatında gelecekle ilgili fırsatlar olabilir. Hafta ortasında, Merkür Aslan burcuna dönecek ve temmuzda konuştuğumuz meseleleri gündeme getirerek eylül ortasına kadar çözümler bulmamıza yardımcı olacak. Aslan’daki Mars ile Koç’taki Uranüs arasındaki güç birliği yapıyor. 20 Aralık doğumlu Yaylar ile 18 Nisan doğumlu Koçlar yeniliklere açıklar. Venüs ise yeni geçmiş olduğu Aslan burcuna zarif ve uyumlu enerjiler getirecek. Aslanlar, başarılı olacaklar. Venüs ayrıca kırık kalplere merhem olacak ve kırgınlıkları tatlılıkla çözmeyi gösterecek. Aslanlar güzelleşecekler ve cazibeleri artacak. Aşk yanı başınızda olabilir!

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 
 
Eski bir yardımcı, kiracı ya da projeden haberler alabilirsiniz. İş  seyahatine çıkabilirsiniz. Sağlıkla ilgili eski meseleler yeniden canlanabilir. Sevgiliniz ve çocuklarla olan ilişkinizi tamir edecek hoş bir eğilim başlıyor. Yeni bir aşkta ani bir karar verebilir, uzun süreli ilişkilerde ileriye dönük yurt dışı programları yapabilirsiniz. 
 
BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   
 
Evde yorulabilirsiniz. Yeni başlayan başka bir eğilim evinizi güzelleştirmeniz için sizi motive edecek. Bu eğilim babayla olan ilişkinizdeki anlaşmazlıkları tatlılıkla çözmeniz için de yardımcı olabilir. Diğer yanda eski bir sevgili ile (belki bir seyahat sırasında) karşılaşmanız veya ondan haberler almanız mümkün. Ya da yarım kalan bir sanatsal proje yeniden canlanacaktır.  
 
İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran
 
Eve ait eski meseleler yeniden gündeme gelebilir ve haberler alabilirsiniz. Kökleriniz, atalarınız, aile geleneğiniz yeniden canlanacak. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle ilgili eski bir meseleye ait haberler almanız da mümkün. Seyahatleriniz romantik ve hoş geçecek ve arkadaşlarınız spontan programlarla sizi canlandıracak. 
 
YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  
 
Senelerdir gitmediğiniz bir yere ilk defa gidebilirsiniz. Eski mahalleniz, komşularınız ve akrabalardan haberler gelebilir. Eğitimle ilgili fırsat karşınıza çıkabilir. Lüks ürünler satın almak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde beklemediğiniz bir gelişme sonucunda aylık gelirinizde artış olabilir.   
 
ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 
 
Venüs senelik ziyareti için burcunuza geldi. Enerjik, güçlü, hırslı ve sabırsız olduğunuz bir dönemde Venüs ilişkilerinize uyum getirecek. Cazibeniz artacak ve aşkı ayağınıza getirmeyi öğreneceksiniz. Diğer yanda parayla ilgili eski bir meselede gelişmeler olabilir. Ya da eskiden düşündüğünüz bir şeyi satın alabilirsiniz. 
 
BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 
 
Burcunuza gelen Güneş enerjinizi artıracak ama esas güçlü döneminiz 5 Eylül’den sonra başlayacak. Şimdilik eski meseleler ve yarım kalan işlerle ilgilenebilirsiniz. Haberler alabilir, eski ilişkileri canlandırabilirsiniz. Gizliliği olan işlerin yanında duygularınızı ya da ilişkinizi de gizleme eğiliminde olacaksınız. 21 Eylül’den sonra duygularınız açığa çıkacak. 
 
TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    
 
Sosyal, kalabalık ve canlı ortamlarda bulunacaksınız. Ancak bir arkadaş veya grupla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Neyse ki, bu durumu düzeltebileceksiniz. Bir sözleşme gündeme gelebilir ama imza işini eylül ortasına bırakırsanız kendinizi korumuş olacaksınız. Eğitim hayatınızda güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz.
 
AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 
 
Kariyerinizde yoğun bir dönem güçlü olacak, çok mücadele edeceksiniz. Patron, aile büyüğü gibi biriyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ama sonraki dönemde durumu düzeltecek fırsatlarınız olacak. İşinizde sürpriz gelişmeler ve başarılar olabilir. Eski arkadaşlardan haber alabilir, karşılaşabilir ve yeniden bir araya gelebilirsiniz. 
 
YAY 23 Kasım - 21 Aralık 
 
Eski işveren, yönetici veya firmadan bir haber gelebilir ya da tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Ya da anne babanızla alakalı eski bir mesele yeniden canlanabilir. Anneniz ya da size annelik yapmış birinden gelen haberle geçmişi anabilirsiniz. Yurt dışı seyahati, uluslararası işler ve eğitimle ilgili fırsatlar ise bir anda karşınıza çıkabilir. 
 
OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak
 
Masraflarınız çok yüksek ama daha fazla para kazanmanın yollarını da bulabileceksiniz. Pahalı bir şey satın alabilirsiniz. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle alakalı para konularında hızlı gelişmeler olabilir. Yurt dışı bağlantılı, yayıncılık ve eğitim ya da hukuki eski meselelerden haberler gelebilir.   
 
KOVA 21 Ocak - 18 Şubat
 
İnisiyatif partnerinizde, sizi motive ediyor ama eleştirip sıkıştırıyor. Tutulmalar ilişkinizde değişime neden olmuş olabilir. Neyse ki,  Venüs yaraları sarmanıza ya da eğer bir ayrılık yaşadıysanız yeni bir ilişkiye hazırlanmanıza yardımcı olacak. İş ilişkileriniz de düzelecek. Partnerinizle seyahate çıkabilirsiniz. Para meselesi gündeme gelebilir. 
 
BALIK 19 Şubat - 20 Mart  
 
Geçmişle ilgili meseleler yeniden canlanabilir. Eski eşiniz veya iş ortağınızla karşılaşabilirsiniz. Bu defa kesin bir kapanış yapmanız mümkün olacak. Diğer yanda günlük işlerinizdeki yoğunluk devam ediyor. Evde veya iş yerinde başkalarına hizmet edecek ve detaylardan dolayı yorulacaksınız. Elinize beklemediğiniz anda para geçebilir.