Bu hafta sudan kaynaklanan zararlara dikkat!

Dolunayın ışığı altında duygularımız karma karışık olabilir. Balık burcundaki bu dolunayda gözlerimiz kamaşacak, duygulanacak ve birkaç gözyaşı dökebileceğiz. Olaylara romantik, idealist ve özveriyle yaklaşacak ve fırsatlarla karşılaşacağız ama gerçeklere ulaşmak ve gerçek niyetleri anlamak kolay olmayacak. Aşkın gözü kördür misali, durumları görmek istediğimiz görme eğiliminde olacağız.

Gerçeği bulmak, detayları ayıklamak ve netlik sağlamak imkânsızlaşabilir. Yanlış anlaşılmalar, yanlış beklentiler ve kafa karışıklığı yüzünden önemli kararlar için uygun bir zaman değil. Açık, direkt ve mantıklı olmak için epey çaba gerecek. Neptün dolunayda aktif olduğundan sudan kaynaklanan zararlar ve hava koşullarında aşırılıklar olabilir. Sel, su baskını, toprak kaymalarına dikkat!

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İşyerinizde belirsizlik ve yanıltıcı koşullar oluşuyor. Perde arkasında oynanan oyunlar ilerlemenizi zorlaştıracak. Önsezileriniz her zamankinden güçlü olacağından olayları mantığınız değil de iç sesinizle daha kolay değerlendirebileceksiniz. Bu durum sağlıkta da geçerli. Zamanla her şey netleşecek, doğru çözümü bulacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşık olabilir, romantik anlar yaşayabilirsiniz. Dolunayla beraber Neptün’ün sert etkileşimi duygularınızı karıştıracak, gerçeklerden sizi biraz uzaklaştıracak. Sanat gibi yaratıcı yönü kuvvetli projelerde başarılı olabilir ama ince detay gerektiren işlerde hata yapabilirsiniz. Parasal konularda vekalet vermeyin, sizi yanıltabilirler.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kafanızın gerisinde işiniz, eviniz veya aile ile ilgili konular olacak ve dolunayla birlikte bu alanlardaki bir meselede sonuç alabilirsiniz. Ancak bulanık bir ortam olacak. Yanılmaya açıksınız; belirsizlikler ve görüşünüzü engelleyen koşullar bir süre daha devam edecek. Ev ve mülkle ilgili şansınız açıldı. Sudan gelebilecek zararlara dikkat!

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunayla beraber seyahate çıkabilir veya dönüş yolunda olabilirsiniz ama seyahat koşullarına dikkat! Düşünce evlerinizdeki Güneş ve Neptün’ün sert etkisi, zekânızı köreltmese bile yarattığı sis etkisi ile düşüncelerinizi karıştırarak hata yaptırabilir. Partneriniz sizi destekleyecek. Devlet, banka gibi bir kurumdan yardım alacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eski bir aşk veya ilişkinizdeki eski bir mesele sizi heyecanlandıracak. Aynı zamanda paraya odaklanacaksınız. Ödeme, alacak ve borçlarla ilgilenebilir, büyük bir şey satın alabilirsiniz. Miras, kredi kartları, vergi, sigorta, komisyon gibi ortak kaynaklarda aldanmaya ve hata yapmaya açıksınız. Aylık gelirinizi eninde sonunda artıracaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Partneriniz hatta tüm ikili ilişkilerinizde karşınızdakini anlamanız zor olabilir. Onları hayal ettiğiniz biçimde değil de, oldukları gibi görmeye çalışın. Sizi yanıltmaya çalışanlar olabilir. Bu durum partneriniz veya iş ortağı, ajans, avukat gibi sizi temsil eden aracılar için de geçerli. Ne olursa olsun, hayatınızın en güzel yıllarından biri başladı.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

DUYGUSALLAşmış ve önsezileriniz güçlenrmiş olmalı dolunayla. Sisli bir ortam oluşacak ve somut gerçekler yerine hislerinizle yolunuzu bulacaksınız. İçe kapalı bir ruh haliniz olabilir, kendinizle ilgili önemli keşiflerde bulunabilirsiniz. İş ortamınızda belirsizlikler, sizi bilerek ya da bilmeden yanıltanlar olabilir. Alerji ve ilaçlara dikkat!

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Göz kamaştıran ve romantik dolunayın titreşimleri ayağınızı yerden kesebilir. Balık burcu özelliklerini taşıyan birine aşık olabilirsiniz. İlişkiniz varsa gerçek dünyayı bir kenara bırakıp romantizmin tadını çıkarabilirsiniz. Ancak bazı arkadaşlar göründüğü gibi olmayabilir ve sizi yanıltabilir. Dernek, klüp gibi topluluklarda belirsizlikler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Göz kamaştıran ve romantik dolunayın titreşimleri ayağınızı yerden kesebilir. Balık burcu özelliklerini taşıyan birine aşık olabilirsiniz. İlişkiniz varsa gerçek dünyayı bir kenara bırakıp romantizmin tadını çıkarabilirsiniz. Ancak bazı arkadaşlar göründüğü gibi olmayabilir ve sizi yanıltabilir. Dernek, klüp gibi topluluklarda belirsizlikler olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunayla beraber yola çıkmış veya seyahatten dönüyor olabilirsiniz. Bu hafta düşünce evlerinizdeki sisli etkileşim belirsizliğe neden olacak. Uçuşan fikirleri bir araya toplamak ve sağlam bir temele dayandırmak hiç de kolay olmayacak. Ayrıca hayal ile gerçeği ayırt etmekte zorlanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda kendinizi bir sis bulutu içinde gibi hissedebilirsiniz. Ne olduğu anlaşılmayan koşullar içinde yol almaya çalışacaksınız. Kredi kartı faturası gibi evrakları inceleyin, zira yanlışlıklar olabilir. Kredi, borç, komisyon, miras, telif gibi kaynaklardan bir sene içinde büyük kazancınız olacak ama şimdi detayları atlama eğilimindesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzdaki romantik dolunayın enerjisi sizi gerçek dünyadan uzaklaştıracak ve gerçekleri görmek istediğiniz gibi görmenize neden olacak. Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Karşı tarafı olduğu gibi göremeyebilir ve istemeden de olsa karşınızdakini yanıltabilirsiniz. Netlik ve kesinlik isteyen işler için uygun bir hafta değil.