Bu hafta sular durulmuyor

16 Ekim’deki dolunayın yoğun ve sert enerjisi duyguları uç noktalara taşıyabilir. Gerilimli, elektrikli bir ortamda sinirler gerilebilir. Ani tepkilerle olaylara aşırı duygusal yaklaşabilir ve sağduyudan uzaklaşabiliriz. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü anımsamakta fayda var! Dolunaylar duygusal dönemlerdir, bu defa sağı solu belli olmayan Uranüs de işin içinde olduğundan, beklemediğimiz gelişmeler bir anda ortaya çıkabilecek. Neyse ki, dolunayın etkisi uzun sürmeyecek ve hafta ortasında giderek azalacak. Pazar günü dikkatli olmak ve hassas konuları gündeme getirmemek gerek. Bu enerjinin hedefinde 15 Ekim veyakınlarında doğanlar yer alıyor. Bir erkek sizi şaşırtabilir, şok edebilir veya onunla ilgili ani haberler gelebilir! 13 Nisan ve birkaç gün yakınlarında doğan koçlar ise isyankâr ruh hali içinde fevri davranma ve bir anda patlama eğiliminde olabilirler.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan HAFTANIN ŞANSLISI

Aynı anda hem kariyerinizde hem de yakın ilişkinizde hareketli günler geçirebilirsiniz. Dolunay duygularınızı yoğunlaştırıp fevri kararlara neden olabilir. Ufacık olayları büyütme eğiliminde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi kaybetmek istemiyorsanız, hassas konuları gündeme getirmeyin! Hafta ortasında mesleki açıdan güçlü bir konumda olacaksınız. Otorite figürleriyle işbirliği yapabilir ve en zor görünen işlerin üstesinden gelebilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

Hafta sonunda günlük işler ön planda olacak. Ev veya işyerindeki yardımcılarla ilgili krizler çıkabilir. Veya üzerinde çalıştığınız projeler ya da müşterilerle ilgili son dakika gelişmelerini çözmeniz gerekebilir. Alternatif olarak aniden ortaya çıkan sağlıkla ilgili bir durumla meşgul olabilirsiniz. Bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenip duruma adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Ama hiçbiri uzun sürmeyecek ve çözümlenecek.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  

Hafta sonunda davete veya  sosyal bir aktiviteye davetliyseniz, son dakika gelişmeleri olabilir. Arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz. Arkadaş veya yakınlarınızla ilişkiniz bir anda alev alabilir ve basit yorumlar bile alınganlığa yol açabilir. Elektrikli ortam hafta ortasında dağılacak. Miras, nafaka, hisse, telif, komisyon, prim, sigorta, vergi gibi kaynaklarda mücadele ettiğiniz bir meselede güçlü bir pozisyonda olacaksınız.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Dolunayın enerjisi ev ve iş hayatınıza odaklanıyor. Dolunaylar hasat zamanı olduğundan önceki eylemlerinizin sonuçlarını alacaksınız. Evde babanızla, iş yerinde yönetici gibi otorite fügürleriyle tartışmak için uygun zaman. Hafta ortası giderek rahatlayacak. Eşiniz, sevgiliniz, iş ortağınız gibi partneriniz veya avukat, menejer, ajans gibi sizi temsil eden aracılarla güç birliği yapabilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta sonundaki seyahat ve gezileriniz dolunayın titreşimlerinden etkileniyor. Beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kısa bir seyahat yerine bol ve sürpriz haberler almanız mümkün. Duyacağınız bir şey sizi çok şaşırtabilir. Akrabalarınızdan, özellikle de eşinizin akrabalarından haberler gelebilir. Onlarla olan ilişkinizde hassas bir dönemeçten geçebilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Aylık geliriniz ve diğer ortak kaynaklar dolunayın enerjisiyle ön plana çıkıyor. Büyük bir ödeme yapabilir veya pahalı bir şey satın alabilirsiniz. Uzun zamandır maddi konularda iniş çıkışlar yaşıyordunuz, istikrarsız gidişat yine devam edecek olsa bile, bir yıl içinde aylık gelirinizi artırabilecek veya ek kaynaklar bulabileceksiniz. Kendi kazancınızda işler yolunda ama ortaklıklarda sorunlar var.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim HAFTANIN ŞANSSIZI

Dolunay hafta sonunda duygularınızı derinleştirip, tarafsız bakış açınızı kaybetmenize neden olabilir. İş veya özel hayattaki partnerinizle ilişkiniz veya onun hayatındaki gelişmeler olabilir. Kaybetmek istemediğiniz kişilerle polemiğe girmeyin zira olaylar alevlenebilir ve ani kopmalar yaşanabilir. Bir aile büyüğüyle mülkle alakalı meselede  güçlerinizi birleştireceksiniz. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Gizemlisiniz, sezgileriniz kuvvetli. Görünen yüzeyin altındaki gelişmeleri neredeyse hissederek yakalayabilirsiniz. Gözünüzden kaçan şeyler, sırları aydınlatan dolunayla birlikte aniden yüzeye çıkabilir. Keşifler sizi şok edecek olsa da daha güçlü olmanızı sağlayacaktır. Hafta sonunda hastane, huzurevi, hapishane gibi bir yeri ziyarete gidebilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Eğer çocuğunuz varsa, yaşı ne olursa olsun isyan duygusu içinde olabilir ve sırf kendi gücünü ispatlamak adına tepkisel davranabilir. Hafta sonundaki dolunay duyguları aşırı uçlara itebilir ve basit olaylar büyük meselelere dönüşebilir. Hassas konuları gündeme getirmek için uygun bir zaman değil! Aynı durum sevgilinizle olan ilişkiniz için de geçerli.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Dolunayın fevri duygusallığı altında hafta sonunda ani kararlar verme eğiliminde olacaksınız. Tepkisel davranabilir ve önemli bir meseleyi sonlandırabilirsiniz. Evinizdeki elektrik tesisatına ve elektrikle çalışan aletlere dikkat! Aynı şekilde aile ilişkilerinde ortam bir anda alevlenebilir. Neyse ki, bu elektrikli ortam uzun sürmeyecek ve hafta ortasında etkisi geçmiş olacak.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Hafta sonunda seyahat planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Beklemediğiniz misafirler aniden kapınızı çalabilir veya tam tersi bekledikleriniz gelemeyebilir. Dolunay akrabalarla ilişkinizde hassasiyete neden olacak. Sıradan, basit yorumlar bir anda ciddi alınganlıklara dönüşebilir. Eğer bir süredir biriken kırgınlıklar varsa, beklemediğiniz bir anda ortaya çıkabilir ve çok şaşırabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Dolunayın enerjisiyle hafta sonunda beklemediğiniz bir ödeme yapabilirsiniz veya hesapta olmayan büyük bir harcama çıkabilir. Parayla ilgili gelişmeler sürpriz nitelikte olacak. Şaşıracağınız bir haber alabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızla ilgili bir mesele sonuçlanabilir. Diğer yanda hafta ortasında dominant karakterli ve güçlü konumdaki bir arkadaşınız size bir konuda büyük destek olabilir.