Bu haftaya dikkat! Risk almaktan kaçının

24 Eylül Pazar günü iletişimi zorlaştıran Mars-Neptün karşıt açısından dolayı karşımızdakinin gerçek niyetini anlamak kolay olmayacak. Belirsizlikler, kararsız kalınan durumlar ve kafa karışıklıkları olabilir. Önseziler ve rüya gibi bilinçdışının işaretleri yol göstericimiz olabilir ama önemli kararlar için uygun bir zaman değil. Mars toprak elementi olan başak burcunda, Neptün ise su elementi olan balıkta olduğundan aşırı yağış, toprak kayması, kaygan zemin ve evinizde sudan gelebilecek zararlara karşı tedbirli olmak iyi olabilir. 5 Eylül doğumlu başaklar ile 5 Aralık doğumlu yaylar ardından 3 Haziran doğumlu ikizler ile 3 Mart doğumlu balıklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar yanlış anlaşılmalara ve ufak tefek sakarlıklara karşı dikkatli ve sabırlı olmalılar. Ayrıca herhangi bir kişi veya durum göründüğü gibi olmayabilir. Koç burcundaki Uranüs ile terazi’deki Jüpiter arasında nisan ayında oluşan karşıt açı yeniden oluşuyor. Uranüs sosyal ve toplumsal zincirlerden kurtulmamızı ve ‘kendimiz’ olmamızı isteyecek. Jüpiter ise aşırıya kaçma ve aşırı özgüven içinde riskler almamıza neden olabilir. Orta yolu bulmalı ve yakıp yıkmadan özgün olmayı başarmalıyız. En çok 21 Ekim doğumlu teraziler ile 18 Nisan doğumlu koçlar bu eğilimi hissedecekler. Başkaldırma ve özgürlük duygusu, ilişkilerde ani kopuşlara neden olabilir. Partnerinizi kısıtlarsanız, aşırı tepkiyle karşılaşabilirsiniz. 28 Eylül’de oğlak burcunda nisan ortasından beri gerileyen Pluto düzeliyor. Pluto’nun güç kazanması akrep, oğlak ve koçlara hız kazandıracak. Bu günlerde gelen haberlere dikkat edin zira yaklaşan gelişmelerin ipuçlarını barındıracak. 7 Ocak doğumlu oğlaklar haberler alabilirler. Venüs ise başak burcunda, başakların çekiciliğini artıracak ve sadece aşkta değil tüm ilişkilerde daha uyumlu olmayı öğretecek. Ancak yine Neptün’ün bulanıklık yapan karşıt açısı, aşkın gözünü gerçekten körleştirecek!   

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Karşı tarafın baskısı ve her şekilde kısıtlanmak sizi çileden çıkarabilir ve aşırı tepki gösterebilirsiniz. Yenilenme, sosyal ve toplumsal kalıplardan kurtulma dürtünüzle, bağımsızlık arzunuz birleşecek ve partnerinizi şaşırtacak davranışlarda bulunabileceksiniz. Günlük işlerdeki yoğunluk devam ediyor. Kariyerinizde ise önünüz açılıyor, yeni atılımlar yapabileceksiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Romantik ama bir o kadar da yanıltıcı bir dönemdesiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz zenginleşirken, netlik isteyen durumlarda bocalayabilirsiniz. Sevgiliniz ve çocuklar ön planda ama gerçekler göründüğü gibi değil. Sanki bazı gerçeklerin üzeri sis bulutuyla kaplı! Arkadaşlar veya sevgiliniz sizi yanıltabilir veya siz her şeyi yanlış anlayabilirsiniz.   

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Dikkatiniz eve yönelmiş durumda. Tamirat ve yenilikler yaptırabilirsiniz. Evinizi güzelleştireceksiniz. Ancak iş hayatınızla, ev hayatınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Kariyerinizde belirsizlik, kararsızlık ve gerçek niyetini gizleyerek sizi yanıltmaya çalışanlar olabilir. Ya da siz otorite figürlerini yanlış anlayabilirsiniz. Harcamalara ve parayla ilgili aşırılıklara dikkat! Risk almayın.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Nisanda gündemde olan ev ve iş hayatınızla ilgili bazı meseleler şimdi yeniden canlanabilir. Mülkle ilgili fırsatlar çıkabilir, kariyerinizde ise ani gelişmeler olabilir. Siz de aynı anda hepsine birden yetişmeye çalışırken yorulabilir ve bir anda özgürleşmek isteyebilirsiniz. Akrabalarla olan ilişkinizde yanlış anlaşılmalar ve yanıltıcı durumlar olabilir. Çok iyi görünen durumları sorgulamalısınız.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Para meseleleri ön planda ama gerçeklerin üzeri örtülü olduğundan her türlü işlemde siz de hazır bulunmalı ve sizin adınıza işlem yapılmasına izin vermemelisiniz. Aldatıcı koşullara, dolandırıcılara ve yanlışlıklara karşı tedbirli olmanız ve her şeyi iki kez kontrol etmeniz iyi olur. Akrabalar arasında ani anlaşmazlıklar çıkabilir. Eve ait konuların ise önü açılacak.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Venüs burcunuza geldiğinden, titreşimleri çekiciliğiniz artacak ve romantik ortamlar oluşacak. Ancak karşınızdaki insanın gerçek halini göremeyeceksiniz. Kendini bilerek gizleyebilir veya siz onu idealize edebilir ve öyle görmek isteyebilirsiniz. Hırslınız ve bir an önce harekete geçmek isteyeceksiniz ama sizi kandırmak isteyenler olabilir. Diğer yanda ani harcamalar çıkabilir. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Şanslı bir dönemdesiniz ve kolaylıklar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak başka bir eğilimden dolayı gücünüzü göstermeden mücadele etmeniz ve stratejinizi gizli tutmanız gerekiyor. Duygularınızı da gizli tutma eğiliminde olabilirsiniz. Partneriniz ise sizi her an şaşırtabilir. Bağımsız olma dürtüsüyle bencilleşebilir ve kısıtlandığını düşündüğünde büyük tepkiler gösterebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

 

Yönetici gezegeniniz Pluto nisandan beri gerilediğinden enerjisi düşüktü ve sizi desteklemiyordu. Pluto, perşembe günü düzelecek ve ondan sonra önünüzde yeni yollar açılacak. Artık sürekli eski meselelerle uğraşmak ve geriye dönmek yerine ileriye doğru yol alabileceksiniz. Gelen haberlere ve karşınıza çıkan insanlara dikkat ederseniz, yeni dönemin ipuçlarını görebilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Kariyerinizde hırsla ilerlediğiniz güçlü bir dönemdesiniz ama eve de zaman ayırmanız gerekecek. Neptün’ün sert açısı suyla ilgili problemlere işaret ediyor. Evinizde ya da başka bir mülkünüzde sudan gelebilecek zararlara karşı önlem alın. Alternatif olarak  mülkle ilgili konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Anne veya babanızın durumunda belirsizlik olması da mümkün.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda büyük fırsatlar olabilir ama siz gereğinden fazla risk alma eğiliminde olacaksınız. Aşırı özgüvenle hareket etmek yerine, Oğlak sağduyu ve gerçekçiliğiyle hareket etmelisiniz. Nisandaki konular açılacak. Ev ve anne babanızla ilgili sürpriz gelişmeler, akrabalarınızın arasında anlaşmazlıklar olabilir. Eğitim ve seyahatle ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Parayla ilgili konularda dikkatli olmalısınız zira gerçekleri görmenize engel olan yanıltıcı koşullar var. Başka birinin sizin adınıza işlem yapmasına izin vermeyin. Kredi kartınızı, banka hesaplarınızı, borçlarınızı kontrol edin, mutlaka dolandırıcılık olması gerekmiyor hatalar da olabilir. Parayla ilgili gerçekçi olmayan beklentiler içinde olabilirsiniz. Akrabalar arasında anlaşmazlıklar çıkabilir!

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  / HAFTANIN ŞANSIZI

Yakın ilişkide olduğunuz kişiler hayatınızı yönlendiriyor olabilir. Sizi sıkıştıracak ama aynı anda harekete geçirecekler. Ancak partneriniz fazla hırslı ve ısrarcı davranması ve sizden kaynaklanan belirsizlik, kararsızlık anlaşmazlıklara neden olabilir. Diğer yanda nisan ayındaki para konuları yeniden gündeme gelebilir. Ani masraflar ve parayla ilgili beklemediğiniz gelişmeler olabilir.