Bu hakemlerle lig bitmez

Galatasaray ile Trabzonspor’un mücadelesini mi izledik, yoksa hakem Deniz Ateş Bitnel’in penaltı ve kırmızı kart şovunu mu! Bitnel öylesine büyük hatalar yaptı ki maçı katletti, Trabzonspor’u budadı! MHK umarım gereğini yapar ve Bitnel’e sezonun kalan bölümünde bir daha maç vermez.

Bitnel, Erkan’ın kendi çelmesiyle düşmesine penaltı düdüğü çaldı.. Penaltıdan çok komediye benzeyen bir pozisyondu.. Bu pozisyon öncesinde Sabri, Marin’i indirdi; penaltı vermesi gerekirken “devam” dedi.. Hakan’ın kayarak müdahale sırasında eliyle taşıdığı top penaltıydı ama Bitnel yine “es” geçti..

Maçı çığırından çıkaran Bitnel, 85’de Cavanda’nın Umut’a yaptığı hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Bu pozisyonun da penaltıyla alakası yoktu. Freni patlamış otomobil gibi ne yapacağını bilemeyen Bitnel, Cavanda’ya kırmızı gösterdi. Bu arada kartı yere düştü. Salih yerdeki kartı alıp hakeme gösterince Bitnel bu oyuncuya da attı ve Trabzonspor’u 7 kişi bıraktı.

Ey MHK.. Hakemlerine sahip çık.. Aksi takdirde bu hakemlerle lig bitmez!

Maça gelince..

Mustafa hocayı anlamak çok güç. Oynatmayacaksan bu Linnes’i niye aldın hocam? Bu kadar mali problem varken oynatmayacağın bir futbolcuya ne diye para verdirirsin? Avrupa Ligi maçında pas yapan Lazio’ya karşı 5 stoperi sahaya sürmeni bir nebze olsun kabul ederim. Ancak ligde aynı oyun düzenini sürdürmek isteğin bir “Ben yaparım” inadı mıdır? Orta alanda Donk ve Chedjou ile başlamak hücum etkinliğini azaltır. Sneijder’ı kulübede tutarak, zaten gol ayağın kaç kişi kaldı ki?

Trabzon’da kaleci Onur yaptığı kurtarışlarla göze batan tek isimdi. 52’de Umut Bulut öyle bir gol kaçırdı ki, koca kale yerine topu Olcan’a nişanladı! 2. yarı Denizli baktı pabuç pahalı; Olcan’ın yerine Sneijder, Koray’ın yerine Bilal’i aldı ve 63’te Podolski’nin 89’da Selçuk’un penaltısı ile 3 puanı alan taraf oldu.