Bu kadar kaçmaz!

Fenerbahçe, takım halinde maçın başından sonuna kadar Bursaspor’un üzerine baskı kurarak oynadı. Pozisyon üretiminde olağanüstü zengin de gözüktü. Ama Volkan Şen kardeşimiz akıllara durgunluk verecek goller kaçırırken, ben diyim 1, seyredenler 2, 3 tane net gol pozisyonu şaşırtıcı şekilde kullanamadı. Sadece Volkan mı?.. Fernandao da Volkan’a nazire yaparcasına goller kaçırınca, ne kadar iyi oynarsan oyna, ne kadar gol pozisyonu üretiyorsan üret, Bursa karşısında gol atamayan beceriksiz ayakların olunca maçı kazanman mücizelere kalır. Liderliği kovalayan Fenerbahçe, takım olarak rakibi Bursa’ya gol şansı vermezken girdiği pozisyonların değerlendirmekten yoksun kalırsa, bu maçın adını ne koymak lazım? Ben de bilemiyorum..

Bu kadar uğraş veren bir Fenerbahçe, üretim artısı olan, pozisyonlar zengini gözüken ama gol atamazsa maçın sonucuna da boyun eğmek düşer.. Fenerbahçe takım olarak, ya nerede olduğunu bilmiyor yahut da hiç farkında değil.. Maç fazlasıyla lidersin kardeşim! Şimdi Beşiktaş’ın kaybedeceği maçları mı bekliceksin.. İlk önce sen kendi evinini önünü temizle.. Pozisyonları değerlendir ki, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyebilesin. Ama görüyoruz ki, beklenilen şampiyonluk yürüyüşü ne yazık ki, çukurlara düşmüş araba gibi.

Fenerbahçe’nin Bursasspor karşısındaki ortaya koyduğu futbol, ne yazık ki iddialı görüntü içinde olması mümkün değil.  Son 30 dakikaya yakın bir süre içinde oyuna giren Van Persie, futboldan ‘soğumuş oynasam da olur, oynamasam da olur’ tavrı halinde. Beklentiler içinde olan boşuna beklemesin. Fenerbahçe, iyi oynadığı gözüktüğü golleri yaratacak pozisyonları çeviremeyince maç başladığı gibi bitti.