Bu kollektiflere yardım edin

Her zaman olduğu gibi sürü hâlinde ve her zaman olduğu gibi tek yakaladıkları bir Müslüman Anadolu evladına çemkiriyorlar: “Kirli düşüncelerinizi üniversiteye sokmayın!.. Yakup Köse’yle gelip de gericilik yapmayın!.. Bu üniversitede gericiliğe geçit yok!..”

Kendilerine “Kollektif” diyen 15-20 zibidi Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde okuyan Musa Tayyip Altınkaynak kardeşimin etrafını çevirip devrimcilik oynuyorlar! Videoya da çekmeyi ihmâl etmiyorlar. Büyük eylemsellik içindeler. Aslında eylemsellik yerine şımarıklık desem daha doğru olacak.

Başına üşüşen zibidilere karşı, bu zibidilerin de anlayacağı şekilde yazayım, oldukça ‘cool takılan’ Musa Tayyip Altınkaynak kardeşimle telefonda görüştüm. Aslan kardeşim, Kollektif çocuklarına gerekli tavrı göstermiş. Tabiî ki Kollektif çocukları kendilerine göre montajladıkları videoda o anlar yok. Gerçi yayınladıkları görüntüler bile aslan kardeşimin dik duruşuna şahid.

Kürt halkına zulmeden PKK’ya destek içerikli bildiriler yayımlayan öğretim üyelerinin olduğu üniversitelerde böyle çeteciklerin olması normal gelebilir ama Müslüman Anadolu halkının 13 senedir iktidarda tuttuğu Ak Parti döneminde hâlâ bu manzaraların yaşanması garipsenecek bir durum değil mi! Bu çeteciklerin şımarıklıkları bizlerin pasif tavrından kaynaklanıyor. Bizler “efendilik” adı altında “sünepelik” zokasını yutalı çok oldu!.. Evet, zokayı yutalı çok olmasına çok oldu ama çıkarmaya da hiç niyetli gözükmüyoruz...

Neredeyse bir ay önce mezkûr üniversiteye 28 Şubat’ı konuşmak için çağrılmıştım. Günler öncesinden, sahip oldukları medya organları üzerinden beni hedef gösterip “Yakup Köse’yi konuşturmayacağız” diye höykürmeye başlamışlardı. Sandılar ki bu çirkeflikleriyle beni ve konferansı tertip eden aslan kardeşlerimi korkutacaklar. Tam aksine, daha bir şevkle konferansı gerçekleştirdik. Konferans sırasında bu zibidi çetesi bizlere saldırmak için toplandığından polis bunlara müdahale etti. Ertesi gün Batıcı medyada “Öğrencilere polis müdahalesi” diye başlıklar atıldı. Polis, öğrenci adı altındaki çetecilere neden müdahale ettiğine dair tek bir satır yok. Ben size söyleyeyim polisin neden müdahale ettiğini: Bu zibidi çetesini korumak için! Bilmiyorlar ki polisin onların beden ve ruh sağlığını korumak için müdahale ettiğini.

Konferans sonrası bu Kollektif çocukları mesaj atıyorlar: “TOMA’ların arkasına saklandın!” Yahu ben oraya kavga etmeye gelmedim ki, düşüncelerimi açıklamaya, sizlerin ağababalarınızın bizlere yaptığı zulmü anlatmaya geldim. Adam gibi gelip dinleseydiniz de ülkenin gerçeklerini ne olduğunu öğrenmiş olurdunuz. Nasibiniz yokmuş!..

Bana devamlı “şunun arkasına saklanma, bunun arkasına saklanma” diye mesaj atıp durmayın. Ben, “Fikirse fikir, kavgaysa kavga” diyen bir fikir hareketinin mensubuyum. Fikri de kavgayı da zindanlarda öğrenmiş birine attığınız tehdit mesajları, Kandil Dağı’nda kollektif şirket kurduklarını açıklayıp slogan bile atamayanların videosu kadar komik. İllâ ki öleceğim, siz de öleceksiniz. Ölüm var Kollektifler!..

Son sözüm sayın yetkililere: Eskişehir’deki bu vandalizm ve en son Hacettepe’de ülkücü kardeşlerimize yapılan saldırı gösteriyor ki bir yerlerde eksik giden bir şeyler var. Ne zaman müdahale etmeyi düşünüyorsunuz? Kampüslerde hendekler kazılınca mı!.. Yazık, kurtarın bu Kollektif çocuklarını düştükleri bataklıktan.