Bu ne cüret Yasin Öztekin

Galatasaray'da garip işler olmaya devam ediyor. İlk yarının en çok gol atanları arasında yer alan Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı. Bence Yasin'in bu hale gelmesinin en büyük sebebi teknik direktör Riekerink ile yönetici Levent Nazifoğlu'dur. Yasin'i havaya sokmuşlar, yazık.

Eksik bir takım varken, Yasin bu hale getirilip kadro dışı bırakılıyorsa bu nasıl bir anlayıştır? Futbolcu bir defa kulübüyle anlaştıktan sonra zam için bunun üzerine gidemez. Çirkin şeyler bunlar. Yasin, oynadığın kulüp Galatasaray. Başka bir kulüpten 1.1 milyon euro alabilir miydin? Tavır koyuyor, çeneni tutmuyorsun. Bu ne cüret Yasin? Sen daha Galatasaray'ı yönetebilecek güçte değilsin. O şöhret var mı sende bir düşün! Sneijder mi, Muslera mı oldun? Hatta kendimi de katayım, Dünyada 48 futbolcu içine girmiş bir Tanju Çolak mısın? Yaptıkların çok ayıp ve çirkin ama senin daha önce- ki tavırlarına göz yumup bu hale getirenler de utanmalı, orada durmamalı.

Gelelim Galatasaray'ın son durumuna...

Sarı-Kırmızılılar'ın ikinci yarıda zirveye oynaması için mutlaka 2-3 kaliteli transfere gereksinimi var. Ortada bir çok isim dolaşıyor ama hareket de yok. Ben çoğunun gerçek olduğuna da inanmıyorum. Sezon başından beri hep söylüyorum, Sneijder'ı, Selçuk İnan'ı, Podolski'yi satın diyorum. Ayrıca Cavanda ve De Jong'u da bunlara ekleyin. Çünkü Sneijder bir maç var 10 maç yok. Bana üst üste oynadığı 5-6 maç gösteremezsiniz. Selçuk İnan'ı arayın ki bulasınız. Podolski malum. De Jong ve Cavanda da bu takımın oyuncuları değil. Galatasaray'a iş yapacak, istikrarlı, kaliteli oyuncular gerekli. Stopere, orta sahaya ve mutlak bir golcüye ihtiyacı var Galatasaray'ın. Yönetim uyuyor mu, taraftar uyuyor mu? Yahu uyanıp takımınıza sahip çıkın. Bu kadar kötü oynayarak 33 puan toplayıp üçüncülüğe oturuyorsun. Hala biraz da olsa şampiyonluk şansın var. Saydığım oyuncuları satın gelecek para ile kaliteli 3 transfer yapın.

Yoksa Galatasaray bu takımla ilk üçe oynayamaz. Benden söylemesi..