Bu sefer de Fener’i Volkan kurtardı

Fenerbahçe’de Giuliano ile Janssen sağa sola gezen hücumcu olarak görüntü verdi. Bireysel uğraşılarının karşılığı olarak da Giuliano’nun attığı golle Fenerbahçe ilk yarıyı önde bitirdi. Fenerbahçe orta sahası Mehmet Topal ve Souza ile savunma ağırlıklıydı. Eğer ikisinden biri biraz daha hücuma katkı için öne doğru hamle yapmış olsalardı, Fenerbahçe daha fazla pozisyon yaratabilirdi.

Sarı-Lacivertliler bir gol daha atıp skoru artılara getireceğine ikinci yarı büyük takıma yakışmayacak şekilde kendi yarı alanına yaslandı. Eğer Volkan Demirel olmasaydı, Eto’o birkaç gol atan olurdu. Özellikle Eto’o gibi bir futbolcu, Fenerbahçe sol beki İsmail’in hatasından yakaladığı net pozisyonu kaleci Volkan Demirel olmasa, filelere yollardı. Anlaşılan şu ki, bu maçta mücadele Antalya ile kaleci Volkan arasında geçti.

Fenerbahçe’de akıllara durgunluk verecek pas hataları var. Eğer büyük takım isen bir gol atıp yeterli görmeyeceksin. Ama görünen şu ki, Fenerbahçe ürkek ve korkak futbol oynuyor. Zor bir deplasman, kabul ederiz. Fenerbahçe’nin üç puana çok ihtiyacının olduğunu da kabul ederiz. Ama bir gol atıp ikinci yarıda kendini yarı alanına kilitliyorsan her zaman tehlikeli skorla baş başa kalırsın. Umarım bu maçın galibi Fenerbahçe moral ve motivasyon ağırlıklı yoluna devam eder.

Yalnız bu tarz bir futbolla her zaman kazanamayabilirsin. Onun için hücumda eksik görüntüler sergileyen bir takıma teknik adam Kocaman’ın eli değmeli. Antalyaspor’un puana çok ihtiyacı olduğu bir maçtı. Pozisyon da bulmasına rağmen kaleci Volkan’a takılarak umduğu galibiyete ulaşamadı.