Bu skor Monaco’da Fener’e yeter mi?

Fenerbahçe oyuna iyi başladı. Takım halinde önde basarak hücum ağırlıklı görüntüler vermeye, hücum ağırlıklı pozisyonlar bulmaya çalıştı. Maçın daha 1. dakikası dolmadan Salih’in süper gol şutu direkten dışarı çıktı. Böylesi şanssızlıklar hep Fenerbahçe’den yana mı olacak?

Fernandao’nun bana göre nizami golünü hakem iptal ederek Fenerbahçe’yi mağdur durumda bırakmıştır. Ardından Emenike öyle bir kafa vuruşu yaptı ki, adeta kaleciye geri pas verdi. Halbuki gelen topu göğsü ile kontrol etse her şekilde golü atar ve de Fenerbahçe’yi olağanüstü rahatlatırdı.

Emenike takımın en skorer oyuncusu olurken attığı birbirinden iki güzel golle, takımına güven verirken, oyunda durarak top oynayan Fernandao’yu almak varken, sakat değilse Emenike’yi niye oyundan aldı anlamadım. Hadi onu pas geçtik diyelim. Orta sahada ne yaptığını bilen hücum bölgelerinde mükemmele yakın oynayan Salih Uçan da oyundan alındı. Eğer Pereira’nın direktifleri doğrultusunda tribünden bu değişiklikler yapılıyorsa, onun teknik düşüncesinde bir rahatsızlığı vardır derim.

Kalemizde görmüş olduğumuz gol ise savunma hatalarımızın, kaleci Ertuğrul’la birlikte stoper Skrtel’in dengesiz hamleleri, ümit bağladığımız bu süreç içinde Fenerbahçeli taraftarları hüsrana uğrattı. Bu skor Fener’e yeter mi bilemem ikinci maçta. Ama Fenerbahçe eksik futbol oynuyor. Sarı-Lacivertliler’de Fernandao eksiklerin başında gelirken, Ozan Tufan ve Souza sadece ayaklarına aldıkları topu hiç bir zaman dikine oynamayı düşünmeden enlemesine ve en yakın arkadaşına pas vererek orta saha organizasyonunu beklenen düzeye getiremedi.