Bunlar hep Amerika’nın oyunu!

Batıcı Gezi ayaklanması sırasında her şeyi yakan yıkan, yağmalayan Batıcılar üslendikleri Taksim’de bir tek, başta CNN’nin olmak üzere Batı medyasının canlı yayın araçlarını korumaya almışlardı ülkemizin antiemperyalistleri! 

Batı emperyalizminin öncü kollarının canlı yayınları eşliğinde devrimcilik oynayanlar evlerine dönmek için öne sürdükleri şartlar da ne hikmetse Batı’nın arzularıydı. Bu ayaklanmanın arkasında ABD ve Batı olduğunu söylediğimizde, “Bunlar hep Amerika’nın oyunları, dış mihraklar” diyerek bizler alay ediyorlardı. 

Gezi ayaklanmasıyla, yargı operasyonlarıyla ve Güneydoğu bölgesinde PKK’ya hendek kazdırarak istediklerini alamayanlar 15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü üzerinden vatanı işgale kalkıştılar. Elhamdülillah, Allah’ın inayetiyle Müslüman Anadolu halkı işgalciyi hezimete uğrattı. Don gömlek yakalandılar. Bu işgal teşebbüsünün arkasında olan eli işaretlediğimizde yine, “Bunlar hep Amerika’nın oyunları, dış mihraklar” diyerek bizlerle alay ettiler. Oysaki tüm karineler ABD’yi gösteriyordu. 

2018’in Ağustos ayında dolar, ABD’nin yaptırım kararı sonrası bir anda 5 küsurdan 7 TL’ye çıktı. Türkiye açık bir operasyona mâruz kalıyordu ama Batıcılar yine bildik tavır içinde “Bunlar hep Amerika’nın oyunları, dış mihraklar” diyerek hedef şaşırtıyorlardı. 

“Diplomatik dil” denilen örtülü konuşmayı bir yana bırakan ve her şeyi açık seçik söyleyen ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’nin Suriye’deki terör örgütlerine yönelik operasyonu öncesi Pazartesi günü yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye, benim büyük ve emsalsiz bilgeliğimle sınırları aşmak olarak değerlendirdiğim bir şey yaparsa, Türk ekonomisini yıkıp ve yok edeceğim (daha önce yaptım). (Türkiye'nin) Avrupa ve diğerleri ile birlikte, yakalanan IŞİD'lileri ve ailelerini gözetmeleri gerekiyor. ABD, IŞİD'in yüzde 100'ünün yakalanması da dahil olmak üzere, beklenenden çok daha fazlasını yaptı. Şimdi bölgedeki diğerlerinin kendi bölgelerini korumalarının zamanı geldi." 

Ne diyor Trump açıklamasında: “Türkiye, benim büyük ve emsalsiz bilgeliğimle sınırları aşmak olarak değerlendirdiğim bir şey yaparsa, Türk ekonomisini yıkıp ve yok edeceğim (daha önce yaptım).”

Daha önce yaptığı gibi Türk ekonomisini yıkıp ve yok etmekten bahseden Trump’a açık sözlülüğü ve dürüstlüğü için ne kadar teşekkür etsek az! 

Batıcılar, hadi aslanlar, hadi benim antiemperyalistlerim Trump’la da,Bunlar hep Amerika’nın oyunları, dış mihraklar” diye dalga geçin. 

Kızmayın Trump’a sizi fâş ettiği için, siz yeni ekmek kapısı bulursunuz! 

Trump gidene kadar da yeni bir slogan bulmanız gerekiyor. O kadar da kafanızı çalıştırın artık, her şeyi de ABD’den beklemek olmaz ki! 

Ne diyorduk, bunlar hep Amerika’nın oyunu!