Burak-Selçuk’la sistem olur mu?

Galatasaray’da Mustafa Denizli dönemi resmen başladı. Bakalım ilk sınavında Kasımpaşa karşısında ne yapacak?

Denizli imza töreninde umutlu konuştu. Gelecek için pembe bir tablo çizdi. Ancak ben aynı kanaatte değilim.

Mustafa hocanın tecrübesine lafımız yok. Ancak elindeki kadroya, sisteme bakarsanız işi zor görünüyor. Özellikle de Burak ve Selçuk’un olduğu bir yerde sistemi nasıl oturtacak merak ediyorum!

Hocanın söylediklerinin takipçisi olacağım. Söylemleri ile yaptıklarını sezon sonunda karşılaştıracağım.

Sneijder bile takımın kondisyonsuz, sistemsiz olduğunu, futbolcu topluluğunun henüz bir takım gibi davranmadığını açık açık söyledi. Bakalım Denizli yeni bir sistemi oturtabilecek mi? Yoksa sistemsizlik aynen devam mı edecek..

Burası İran değil, Azerbaycan değil... Burası Türkiye..

Mustafa Denizli yıllardır takım çalıştırmıyor. Televizyonlarda yorumculuk yapıyordu. Yorumculuktan gelen teknik adamları kabul etmiyorum. Ya takım çalıştırın ya da yorumculuk yapın! 

Türkiye’de ne hikmetse büyük takımlardan birinin antrenörü gönderilince gündeme ya Fatih Terim geliyor ya da Mustafa Denizli... Fener ve milli takım macerasından sonra biraz da Ersun Yanal ismi konuşuluyor.

Sanki bu ülkede teknik adam kıtlığı var!

Ertuğrul Sağlam var, Rıza Çalımbay var.. Haa bir de Yılmaz Vural var.. Adam Köln Spor Akademisi’ni bitirmiş ama ciddiye alan yok!

Halbuki Yılmaz hocanın Türk antrenörlerinin hepsinden eksiği yok, fazlası var.. Galatasaray, lider Beşiktaş’tan 7, Fenerbahçe’den 5 puan geride.. Kasımpaşa maçını kazara kazanamaz ve rakipleri kazanırsa tablo daha da vahim olacak.. Yani, Beşiktaş’tan 10, Fener’den 8 puan fark yemiş olacak..

İşte bu nedenle Kasımpaşa maçı çok önemli... Hem farkın daha da açılmaması hem de Denizli ile yeni beyaz bir sayfanın açılması için 3 puan şart.