Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Burç Yorumları 12 Ağustos 2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hırslı olmanıza rağmen kendinizi frenlemeyi başarabileceksiniz. Finansal konularda risk almak isteseniz de iyi hesaplanmış girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızda gelişen güç savaşları soğuk rüzgarlar estirebilir. Fakat cesaretle krizi aşacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ay, tek başınıza hareket edemeyeceğinize ve koşulları başkalarının belirleyeceğine işaret etmekte. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin ısrarcı tavırları baskı hissetmenize neden olsa da sezgileriniz doğru hareket etmenizi sağlayacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar almanın eşiğindesiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin inatçı tavırları üstünüzde ki baskıyı artırabilir. Fikirlerinizde ısrarcı olmanız iletişimde, anlaşmalarda  sorunlara neden olabilir. Son söylemeniz gerekeni baştan söylemeyin.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün tutkularınızın etkisi altında, sevdiklerinize baskı yapabilirsiniz.  Ekonomik koşullara rağmen taleplerinizin yerine getirilmesi için ısrar edebilirsiniz. Lükse yönelik harcamalar bütçenizi zorlasa da cesur adımlar atmaya heves edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Daha önce tecrübe etmediğiniz konularda, risk alarak girişimlerde bulunabilir, aşırı özgüvenle, kendi fikir ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kararlarınızı uygulamak, somuta çevirmek için adımlar atabilirsiniz. Hedef ve ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz gücü üstünüzde ki baskıya rağmen bulabilirsiniz. Konsantrasyon sağlayarak, üzerinde çalıştığınız projelerin alt yapısını kurabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gelirlerinizle ilgili somut gelişmeler sizi daha gerçekçi davranmaya itebilir.  Maddi konularda sizi kısıtlayan koşullara yeni çözümler üretebilir, risk alabilirsiniz. Grup ve arkadaşlarla aranızda ısrarcı olmanın getirdiği çatışmalar yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ay; yaptırımcı, ısrarcı ve risk alarak hareket edeceğinize işaret etmekte. İlişkilere dair işbirliği yaptığınız alanlarda ipleri elinizde tutabilirsiniz. Hayatınızla ilgili cesur atılımlar yaparak, güç savaşlarına girişebilir, yeni deneyimlediğiniz alanlarda çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi içinizde korkularınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Baskıdan dolayı huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Kendi görüşlerinizde ısrarcı oluşunuz çözümsüzlüğe neden olabilir. Olayları akışa bırakarak, cesur kararlar almayı bir süre ertelemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedef ve projelerinizi gerçekleştirmek adına cesur adımlar atabilir, uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat görüşlerinizde ısrarcı olmanız ve tecrübesizliğiniz sizi krizlere açık bir hale getirebilir. Özellikle finansal alanda çok risk almamaya çalışmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda ki beklentilerin gerçekleşmesi için karşınızdakilerle güç savaşlarına girmeniz gerekebilir.  Başkalarının görüşlerine de değer vermelisiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin sizi desteklemesiyle koşullar lehinize dönebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi hem geliştirecek hem de yoracak bir ortam oluşabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların üstünüzde baskı kurduğunu hissetmenize rağmen güç savaşlarına hazırsınız.