Bursaspor çok zor rakip!

Fenerbahçe, Sivas ve Kasımpaşa galibiyetlerinden sonra zirveye doğru olumlu bir yol kaydetti. Şimdi çok önemli bir deplasman maçına çıkacak. Rakip Bursaspor. Yeşil-Beyazlılar, ligimizin çok önemli futbol sergileyen, kendi evinde seyircisinin de desteğiyle F.Bahçe’ye tehlike yaratabilecek bir takım.

Fenerbahçe’nin Bursaspor maçı çok önem arz ediyor. Kazanırsa zirveye tutunacak, kaybederse yine sallantı olacak. Son kazandıkları maçlardaki performansları çok iyi gözükmesine rağmen, farklı futbol sergileme düşüncesi, önde oynama isteği Fener’i taraftarı tarafından çok adamla izlemeye yol açtı. 

Sağ bekte yer alan Şener, oynamaya devam ettiği süre içinde takımı adına olumlu katkı sağladı. Dirar ile birlikte önlü arkalı görevlerini iyi yaparlarken, Şener önündeki kulvarı olağanüstü iyi kullanmaya başladı. Josef de Souza’yı beğenmiyorum. Korkak futbol oynamayı tercih ediyor. Genellikle ayağındaki topu ya yakınındaki arkadaşına veriyor, veyahutta geriye oynuyor. Brezilya kökenli bir futbolcunun hücum bölgelerine gidip gol şutları atmasını bekliyoruz. 

Giuliano, Fener’in en golcüsü. Çok akıllı. Rakip kalecileri hareketsiz yakalayarak gollerinin sayısını da yediye çıkarttı. Fenerbahçe takım olarak gol atma sıkıntısı çekmiyor. Çok kötü gördüğümüz zamanlarda eleştiri oklarımızı Fener’in üzerine yolladığımızda 30 gole ulaştıysa demekki savunmasında kusurlu gözüküyor ki, neredeyse her maçta kalesinde gol görüyor. Savunma son maçlarda hücum bölgelerinde gol atan oyunculara sahip gözükürken, orta sahasının da gol atan adamlarını bekliyoruz.