‘Büyük bahar’ için evet

Fetullahçı Terör Örgütü’nün lideri F. Gülen, örgüt mensuplarının motivasyonunu yüksek tutmak ve çözülmemeleri için istikbâle yönelik ‘müjdeler’ veriyor! En son ‘müjdesi’, terör örgütü tarafından, terörist başının fotoğrafıyla birlikte internette servis edilmiş. Gülen, terör fedailerine “Büyük baharın arefesinde” olduklarını söylemiş. FETÖ lideri muştuladığı ‘Büyük Bahar’ı, “Öyle şaşalı olacak ki Kanuni devri yanında sönük kalacak” diye de tanımlamış. Terörist başının sözleri yeni bir işgal girişiminin şifreleri olarak da yorumlanıyor, olabilir! Batı için Türkiye, Müslüman Anadolu halkına bırakılmayacak kadar mühim. Yeri gelir FETÖ’yü kullanır, yeri gelir Ergenekon’u veyahut her ikisini… Teyakkuzda olmak her zaman elzemdir. Batı, Türkiye’yi bizlere bırakmamakta kararlı!

“Yeni 28 Şubat geliyor” başlıklı yazımda hazırlık aşamasındaki Kemalist darbe teşebbüsünü yazmıştım. Yazdıklarım Hürriyet gazetesinde “Karargâh rahatsız” manşetiyle karşılık buldu. Ardından da diğer yazar arkadaşlar, referandum öncesi bir darbe olabileceğini yazdılar. Tüm bunların neticesi olarak da Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın tâlimatıyla Türk Silâhlı Kuvvetleri içinde darbe soruşturması başladı.

15 Temmuz Anadou destanının ardından Sayın Akar’ın şahsında oluşan millet ordu kaynaşmasına halel getirecek bir hamleye karşı Genelkurmay’ın dik duruşu TSK için büyük kazanım olacaktır. İnşaallah bir daha TSK içinden, halka kurşun sıkan, bomba atan hainler çıkmaz. Bu hainliği tekrar yapmayı düşünenler varsa, halk tarafından 16 Temmuz sabahı omzundaki yıldızlar sökülüp don atlet bırakılan paşalarının görüntülerini seyretsinler!..

Ve şunu da unutmasınlar: Halkımız bu sefer oldukça hazırlıklı ve şehadet iştiyakı içinde. Ak Parti hükûmetinin vatan hainlerine karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın defaatle “İdamı çıkarsınlar hemen onaylarım” demesine rağmen, idam kararını çıkarmaması halkta huzursuzluğa sebep oluyor. Halk, yarın birgün kendilerini bombalayan FETÖcüler’in aynı Ergenekoncular gibi ‘mağdur’ olarak serbest bırakılacaklarını düşünüyor. “Efendim idam kararı çıksa bile kanun geriye yürütülemezmiş” gibi lâkırdıları edenler 15 Temmuz gecesi FETÖ’cüler üzerinden ülkemize ne yapılmak istendiğinin farkında olmayan gafillerdir. Olağanüstü şartlardayız. “Olağanüstü” derken de ilan dilen “Olağanüstü hal”i kastetmiyorum!.. Bu ahval içinde işgalcilere ve hainlere neler yapılacağı bellidir, insanlık tarihi emsallerle doludur…

Vatan hainlerini cezalandırmakta bile ikiliğin yaşandığı bir sistem daha ne kadar ayakta durabilir?

FETÖ’cü ve bilumum hainlerin umudunu hâlâ diri tutan bu siteme hayır!

Müslüman Anadolu halkının “Büyük Bahar”a yürüyüşü devam etsin diye, Cumhurbaşkanlığı sistemine evet!