Büyük düşünüp enerjik olacağız

14 Şubat Sevgililer Günü, hafta sonunda cesaretlendiren, canlandıran ve tutkuyu öne çıkaran etkileşimler var. Başak burcundaki şanslı Jüpiter ile Akrep burcundaki cüretkâr Mars güçlerini birleştiriyor. Fiziksel aktiviteler için enerjimiz çok olacak, büyük düşünecek, lüks ve konforu da unutmayacağız. Ayrıca cumadan itibaren yaklaşan dolunayın duygusal yoğunluğunu hissetmeye başlayacağız. Dolunay  22 Şubat’ta oluşacak ama etkisi dört gün önceye uzanıyor. Bu dolunayda yine Başaklar merkezde olacak. Özellikle 27 Ağustos doğumlu Başaklar ile 22 Şubat doğumlu Balıklar bu enerjiyi direkt olarak hissedecek ve önemli bir meseleyi tamamlayacaklar. Sis gezegeni Neptün’e rağmen bir durum açığa çıkacak ve netleşecek ama yine de bazı şeyler göründüğü gibi olmayacak.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Parayla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bir müşteri, proje veya görev sayesinde maaş dışında kazançlarınız olabilir. Hafta sonuna doğru temponuz hızlanacak ve bir işi yetiştirmek veya teslim etmek için çok çalışacaksınız. Yeni başlayan ve haftalarca sürecek bir eğilim ise arkadaşları ön plana çıkarıyor. Birlikte kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta sonunda gözler sizin üzerinizde! Aşkta şanslısınız. Bir ilişkinin geleceğini düşünebilir, partnerinizle ortak planlar yapabilirsiniz. Önümüzdeki hafta oluşacak dolunayda önemli bir karar verebilir ve bunun işaretlerini hafta sonuna doğru görebilirsiniz. İşveren, yönetici, aile büyüğü gibi otorite figürlerinin gözdesi olmak üzeresiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günlük işleriniz yoğun ve ayrıca detaylar da her zamankinden önemli olmalı. Eve ait işlerinizde büyük aşama kaydedebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonuna doğru gelişmeler hızlanacak. Bir başka eğilim ise önümüzdeki haftalarda yurt dışı, seyahat, üniversite, medya, İnternet gibi alanlarda aktifleşmenize neden olacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hareketli ve zevkli günler geçirebilirsiniz. Şehir dışına kısa bir geziye çıkabilirsiniz. Yeni başlayan ve haftalarca sürecek başka bir eğilim ise, ortak maddi konuları gündeme getirecek. Maaşınız dışındaki kaynaklar hakkında görüşmeler yapabilirsiniz.  Ameliyat ve diğer tıbbi işlemler de gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

14 Şubat Sevgililer Günü’nü ev ortamlarında geçirebilir ve pahalı bir hediye alabilirsiniz. Para konularında şanslı olduğunuz bir senedesiniz ama aynı zamanda göz boyayan, yanıltıcı ve aldatıcı koşullar da var. Yakın ilişkileriniz ise yumuşayacak, daha fazla konuşacak ve belki de birlikte seyahate çıkacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Hareketli, hızlı ve enerji dolusunuz. Toplantı, görüşme ve yazışmalarla veya kısa seyahatlerle meşgul olacaksınız. Yakınlarınız sizi iyice motive edecek. Fırsatların bol olduğu bir dönemdesiniz, seçiminizi yapmalı ve yola devam etmelisiniz. Hafta sonuna doğru temponuz hızlanacak ve önemli bir mesele sonuçlanacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Harcamalarınızın ardı arkası kesilmiyor. Sevgililer Günü için hafta sonunda pahalı bir şey satın alabilirsiniz. Evlilik ve uzun süreli ilişkiler epeydir yorucu ama yeni başlamış veya başlayacak ilişkilerde hoş etkileşimler var. Önümüzdeki haftalarda ilişkinizde iyi iletişim kuracak, kısa gezi ve seyahatler için fırsatlar bulacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sadece iki yılda bir burcunuza gelen Mars’ın ayrıcalığına sahipsiniz. Güçlü bir pozisyonda olacak ve olayları siz yöneteceksiniz. Kariyerinizde büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca evinizi güzelleştirebilir ve yenileyebilirsiniz. Bir mülkten para kazanmanız da mümkün. Hafta sonuna doğru sosyal aktivitelere çağrılabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ne yaparsanız yapın, gücünüzü göstermeden mücadele etmelisiniz. Gizliliği olan projelerde çalışabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılar, medya, internet veya üniversite bağlantılı alanlarda büyük fırsatlar olabilir. Kısa seyahatleriniz romantik geçecek ve sevgilinizle son derece duygusal paylaşımlarda bulunacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal hayatınızdaki canlılık devam ediyor. Sevgililer Günü’nü kalabalık bir ortamda geçirebilirsiniz. Yurt dışından, yabancılardan, medya, internet bağlantılı veya üniversite gibi eğitimle ilgili kurumlardan güzel haberler gelebilir. Para konuları da ön plana çıkacak ve önümüzdeki haftalarda pek çok konuşma yapacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat (HAFTANIN DİĞER ŞANSLISI)

Kariyerinizdeki güçlü duruşunuz bir süre daha devam edecek. Performans bazlı büyük bir kazancınız olabilir. Önemli bir para meselesi sonuçlanacak. Ancak yanıltıcı koşullar olduğundan gerçekleri tam olarak göremeyebilirsiniz. Burcunuzda bulunan Venüs ise sizin cazibenizi artıracak. Haberci Merkür’ün iletişim becerinizi artıracak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Partneriniz çok şanslı ve onun şansından siz de faydalanacaksınız. Yeni başlayan ve önümüzdeki haftalarda sürecek olan başka bir eğilim, gizli görüşme ve konuşmalara işaret ediyor. Duygularınızı da gizleme ve ilişkinizi gizli yaşama eğiliminde olacaksınız ama mart ortasından itibaren bu gizlilik açığa çıkacak.