Buz ve ateş yan yana geliyor

Sert etkili bir haftadayız ama sonunda her şeyin düzeleceğine dair inancımız güçlenecek. Olumsuzlukların ve zorlukların ardından mutluluk veren, düğümleri çözen titreşimler yayılacak. Satürn buz, Mars ise ateş gezegeni olduğundan bu ikilinin beraberliği çelişkili ve zor bir enerji açığa çıkaracaktır. Harekete geçmek isterken bir şeyler bizi durduracak. Geride durup izlemek ve parçaları sonra birleştirmek daha sağlıklı olabilir. 3 Aralık doğumlu yaylar, 1 Haziran doğumlu ikizler, 3 Eylül doğumlu başaklar, 1 Mart doğumlu balıklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu sert etkileşimi hissedecekler. Mars’ın yönettiği koç ile akrepler de genel olarak enerjilerinin düştüğünü hissedebilirler. Bu etkileşim hafta başından itibaren devrede ama 24 Ağustos Çarşamba günü zirveye çıkacak. Jüpiter, başak burcundaki son haftalarını geçiriyor. 19-21 Eylül doğumlu başaklar yaşadı zira Jüpiter en çok onları sevindirecek. Başakların yanı sıra ikizler 22 Ağustos Pazartesi, boğa, terazi ve oğlaklar da 27 Ağustos Cumartesi günü hoş fırsatlar yakalayabilirler.  

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Seyahat, yurt dışı, yabancılar, üniversite, medya veya hukukla bağlantılı planlarınızda zorluklar yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bu alanlarında yoğun bir aktivite ve aynı zamanda büyük engeller var. Ekip çalışmalarında başarılı olabilir, müşterilerinizle hoş ilişkiler kurabilirsiniz. İş görüşmeleri ve kısa bir seyahat gündeme gelebilir. Spor yaptığınız yerde duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

BOĞA  21 Nisan - 21 Mayıs 

Aşktan yana şanslısınız ama para işlerinde durum biraz karışık! Sevgilinizle beraber seyahate çıkabilir önemli konular konuşabilirsiniz. Sevgiliniz yoksa âşık olabilirsiniz! Çocuklardan mutlu haberler gelebilir, hamilelik haberlerine sevinebilirsiniz. Sanat gibi yaratıcı alanlarda kendinizi gösterebilir ve başarılı olabilirsiniz. Para konularında ise borç ödeme gibi alanlarda sıkıntılar olabilir. Alacaklarınız varsa gecikebilir. 

İKİZLER  22 Mayıs - 21 Haziran  

Sanki herkes size karşı geliyor gibi hissettiğiniz anlar olabilir. Bu geçici durum aslında sizi güçlendirecek ve becerilerinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Eşiniz, iş ortağınız, sevgiliniz gibi sizi temsil eden aracılar hatta rakipleriniz yüzünden zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili kafanızı karıştıran belirsizlikler var. Annenizle ilgili net olmayan koşullar olabilir. Eviniz ve başka bir mülkten yana şansınız açık.

YENGEÇ  22 Haziran - 22 Temmuz  

Kısa seyahatleriniz romantik ve lüks koşullarda geçecek. Kendi mahallenizde günlük işleri yaparken biriyle tanışmanız veya bir komşuyla romantizm yaşamanız da mümkün. İş konuları ise biraz sıkıntılı görünüyor. İşleriniz yoğun olabilir ama aynı zamanda bir takım engellerden dolayı işinizi yapamayabilirsiniz. Yurt dışı ve seyahat planlarınızda belirsizlikler olabilir.  

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Maaşınıza zam alabilir veya ilave gelir kaynağı bulabilirsiniz. Ancak ortak gelirlerde durumu net görmenize engel olan koşullar var. Vergi, sigorta, komisyon, kredi gibi konularda hatalar olabilir. Mümkünse kimseye vekalet vermeyin ve her işlemde hazır bulunun. Aşk ile para işlerini karıştırmayın! Aşkta engeller var. Belki de kendi koyduğunuz kurallar yüzünden kısıtlanıyorsunuzdur.

BAŞAK  24 Ağustos - 22 Eylül  HAFTANIN ŞANSLISI

Dokunduğu her şeye bolluk veren, cömert Jüpiter burcunuzdaki son haftalarını geçiriyor. Düşünce gücünüzü artıracak, iletişim ve seyahatlerinizi kolaylaştıracak. Ancak anne baba ve evle ilgili meselelerde bir takım zorluklar ve partnerinizi net görmenize engel olan bulanıklıklar var. Ailevi sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Ortak, avukat, ajans, menajer gibi kişiler gerçek niyetlerini gizleyebilir.

TERAZİ   23 Eylül - 23 Ekim

Romantik bir dönemdesiniz ama bu dönemde duygularınızı gizleme ve ilişkinizi gizli yaşama eğilimindesiniz.   Yanıltıcı koşullar var ve durumların netleşmesi zaman alacak. Kısa seyahat ve eğitimle ilgili planlarınızda önce bazı engelleri aşmanız gerekecek. Kardeş, kuzen, amca, teyze gibi yakın akrabaların sıkıntıları olabilir veya ilişkinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

AKREP  24 Ekim - 22 Kasım 

Harcamalar, ödemeler, satın almalar ve tüm para işleriyle uğraşabilirsiniz. Büyük bir ödemeniz olabilir, bunun için bir alacağınızı bekleyebilirsiniz. Diğer yanda arkadaşlarla ilgili hoş etkiler var. Arkadaşlar hem aşk, hem de para konularında yardımcı olacak. Bir arkadaşınız size birini tanıştırabilir veya bir arkadaşınıza aşık olabilirsiniz. Arkadaşlarla birlikte kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. 

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Sizin gibi dışa dönük, hareketli ve özgürlüğüne düşkün bir burç için kısıtlanmak kolay bir şey değil. Sorumluluklar ve sıkıntı veren ailevi meseleler sizi yavaşlatacak ve kafanızı karıştıracak. Şu anda oluşturduğunuz temeli önemsemeyebilirsiniz ama o kadar sağlam olacak ki, bir ömür sürebilecek. Haber, görüşme ve kısa seyahatler çok olumlu, büyük bir başarı kazanabilirsiniz. 

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak HAFTANIN ŞANSSIZI

Büyük bir mücadele içindesiniz ama bunu belli etmeden geri planda yapmanız gerekiyor. Eylül ayı sonuna kadar gizli hareket etmeniz gerekiyor. Alternatif olarak hastane, hapishane, huzurevi gibi “kapalı” kalınan kurumları ziyaret edebilirsiniz. Aşk hayatınız ise seyahat, yabancılar, yurt dışı, üniversite, yayıncılık ve medya ile bağlantılı. Bir seyahat sırasında veya yabancı birine aşık olabilirsiniz.

KOVA  21 Ocak - 18 Şubat

Arkadaşlarınıza ve sosyal aktivitelere çeşitli sebeplerden dolayı zaman ayıramıyorsunuz. Aynı durum dernek, kulüp gibi topluluklar için de geçerli. Belki de para durumunuzdaki belirsizlik bir sosyal aktiviteye katılmanıza engel olacaktır. Ortak gelirler ise büyük fırsatlarla dolu. Kredi, komisyon, hisse, telif, miras, nafaka, sigorta gibi kaynaklardan büyük kazançlarınız olabilir.

BALIK  19 Şubat - 20 Mart  

Aynı anda hem zor koşullar ve engeller, hem de fırsatlar var. İş ortağınız, sevgiliniz, eşiniz gibi iş birliği yaptığınız kişiler hayatınızın en büyük fırsatlarında aracı olacak. Her konuda bir başkasıyla ortak davranın. Kariyeriniz veya anne- babanızla ilgili sorumluluklarınız artmış olmalı. Harekete geçmek isterken, engellenebilirsiniz. Sizden kaynaklanan kararsızlıklar da olabilir.