Caner’e yakışmadı

Bursaspor maça coşkulu başladı ve istediği gole  3. dakikada Volkan’la ulaştı. Fenerbahçe topla fazla oynamış olsa da Bursaspor ilk yarıda daha çok gol pozisyonlarını yakalayan taraftı. Volkan ve Bakambu ile girilen  pozisyonlar gol olsa ilk yarı Bursa takımı soyunma odasına farklı skorla girerdi.

Fenerbahçe geride ve orta alanda isabetli pas yaparak Gökhan ve Caner’i de hücuma katarak  çok  sayıda oyuncu ile atak yapsa da ilk yarı ne Emenike ne Diego ne de Kuyt’ın gol pozisyonuna girdiğini göremedim.

Volkan Şen, Caner’in tarafını hallaç pamuğu gibi dağıttı. Bir de üstüne Caner’e sarı kart aldırmayı başardı. Bursaspor madeni bulmuştu. İsmail Kartal’ın, Caner’i ikinci sarıdan kırmızıyı alıp ilk yarıda takımı 10 kişi bırakmasın diye oyundan alması doğru hamleydi. Ancak Caner’in Kartal’a verdiği tepki, sözlü ve el kol hareketleri ne profesyonelliğe sığdı ne de onun kalitesindeki bir oyuncuya yakıştı!

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Bursaspor’du. Volkan al da at diye  Bakambu’ya kesti ama Bakambu zor olanı yaptı dışarı yolladı. Fenerbahçe’nin en net pozisyonunu ise ancak 52. dakikada görebildim, onu da Meireles kullanamadı.

66. dakikada Kuyt’ın ortası defansı ve kaleci Harun’u yanıltınca Fenerbahçe tesadüf gelen golle beraberliği yakaladı.

Bu golden sonra Fenerbahçe’nin atakları arttı. Son bölümde Fenerbahçe takımı sazı eline aldı ve Sow’un da oyuna girişiyle gole yaklaşan taraf oldu. Ancak son dakikalarda Bursaspor’un 2 pozisyon kaçırdığını da söylemek lazım.

Fenerbahçe bu Diego’yu niye aldı, anlamış değilim. Ne bir asist ne bir golü var.. Ne iş yapar bu Diego? Zaten bu maçta da sakatlanıp oyun dışı kaldı.

Bursaspor’da Josue, Ozan ve Volkan Şen gecenin yıldızlarıydı.

Fenerbahçe’de herkes vasattı ama Caner ve Diego vasatın da altındaydılar.