Casus fitneciler!..

Son zamanlarda haram lokmayla büyümüş, meydanlarda yırtınan adam ve horonarkadaşı Big Bossefendi’nin fitne harekâtının devamına şahit oluyoruz ki, sorma gitsin, ne marifet. İkisi beraber ülkemin ikbali, mukaddesatı ve milletimin iradesinin üzerinde horon tepiyorlar, pişkinlikle aklı ve iffeti çiğniyorlar..!

Haram lokmayla büyüyen adam, meydanlarda, öteki Big Bossefendi ise ötelerde bir yerlerde, kasvetli şatolarda, gizli lobilerle entegre vaziyette, pür telaş  çalışıyorlar, millete düşmanlık için..!

İslam örtüsünün altına saklanarak milletin çocuklarını imanlarından yakalamış Big Bossefendi, Allah’ın (cc) “Ve la tecessesü”,  casusluk yapmayın emrini tahrifle sanki“ casusluk yapın” emriymiş gibi mana verip  ve bir  ibadet miş gibi uygulatmış reddetmediği bendelerine..!

Aslında casusluk faaliyetleri ile ün yapan yapan Big Bossefendi’ nin bendeleri hepsi bu ülkenin çocukları, arkadaşlarımız, dostlarımız,  ama haramla büyüyen adamın partisinin, batı menşeli suni kültürel gübre ile  zehirleyip murdar ettiği tarlalarımızda yetişen,  maalesef imanı felç edilmiş bir nesil..!

Onun için İstendiği  gibi şekillendirdi Big Bossefendi, istendiği gibi işledi bu nesli, 1435 yıllık İslami kurallara ve değerlere mugayir fetvaları  yaşlı gözlerle anlattığı menkıbelerle girdiği kalplere zerk etti, meşhur rüyalarla felçi felç etti..!

Casusluğu ve ihanetiAllah rızası için yapar hale getirdi..!

Peygamberin emrettiği  gibi cihad anlayışı, Müslüman duruşu olmayınca, “cihad” aşkıyla casusluk ve cemaat taassubu yaptırdı  bu nesile.!

Böyle bir casusluk “cihadı” esnasında,  gece gündüz durmadan  millet ve ümmet için gayret gösteren milletin adamı Başbakana kurdukları bir ihanet kumpasındabizi de senaryolarına alet ettiler..!

Birçok sesin birleştirilmesiyle, montajlanmasıyla oluşturulan ve ülkenin istikrarına kurulan kumpas maksatlı piyasaya sürülen kasetle yeni bir huzursuzluk tezgahladılar..!

Bu “cihad” aşkıyla kumpas yapan çete şunu gayet iyi bilsin ki, her canlı gibi bizim de hatalarımız olabilir, bizler aciz insanlarız, faniyiz, beşeriz, yanlış yapabiliriz..!

Ama asla ihanetimiz olmaz..!

Asla mukaddesata ve millete hainlik yapmayız, beynimizde öyle bir kodlanma yok..!

Asla millete kumpas kurmayız..!

Asla kapalı kapılar arkasında fenalık formülleri üretip “cihad” aşkıyla uygulamaya koymayız..!

Bizim şahit olduğumuz kırk yıllık bölümüyle yürüyüşümüz gayet sarihtir…!

Açıkça maksadımızı ilan ederek meydanlardan sokaklardan, evlerden, camilerden, mahallelerden geliyoruz, doğruları ve gerçeği haykırarak yiğitçe buradayız..!

Resmi olarak kurduğumuz her vatan evladına açık şeffaf partilerle, vakıflarla, derneklerle  hiçbir şeyi gizlemeden, saklamadan herkesin anlayacağı bir üslupla beyan ederek geldik..!

Hiç bir zaman gizli bir ajandamız olmadı..!

Üst üste kapalı kapılar ardında fısıltıyla konuşmadık hiç, mahzenlerde çetecilik senaryoları yaparak riyakârlıkla iktidarı ele geçirme gayretimiz olmadı... Kalleşlik kitabımızda yok..!

Hiçbir yol arkadaşımızı, kardeşimizi de kalleşlerin önüne atmadık..!

Maksat da illa iktidar olmak değil zaten..!

Tevfik Allah’tan deyip çıktık yola ve sadece doğruları milletimizle paylaşarak geldik bu günlere ve Allah lütfetti de Tevfik’le tanıştık..!

Lobilerin örtülü destekleriyle, dinleme, montaj, şantaj marifeti ile ikbal aramadık..!

Masonik üslupları asla tercih etmedik, ama o üsluplara muhatap olarak başardık..!

Başarıyı da milletimizle paylaştık en ince detayına kadar..! Bu paylaşımı, millet haliyle ve gösterdiği muhabbetiyle haykırıyor, takdir  ediyor medeniyet şehirlerimizin  meydanlarında ve sandıkta..!

 Hiçbir vatandaş arasında fark gözetmeden adil olmaya çalıştık.. Cemaat taassubuyla örtülü hezimetlerin peşinde değil, hayra motor, şerre fren olucu bir anlayışla hizmet ettik..!

Fitnenizin sizi nereye taşıyacağı inanç müktesebatımızda gayet açık..!

Fitnenizle ancak arizi bir tahrişiniz olabilir bünye de, ama bir kremle halledilebilecek sivri sinek marifetini asla geçemez..!

Kimseye küfür etmeyi marifet saymam..!

Tanımadığım ve hiçbir şekilde ilişkim olmayan insanlara husumet beslemek bir yana, Allah için sevip, Allah için buğz etmeye gayret ederim..!

Cemaat veya örgüt menfaatlerinden sebep değerlerimi hiçbir maksada peşkeş çekmem. Hele ne idüğü belirsiz ulusal ve uluslar arası fesatçı lobilere..!

Gündeme attığınız fitne maksatlı tapeye gelince;  bildiğiniz gördüğünüz ne kadar spor tesisi varsa hemen hemen hepsinde imzası ve hizmeti olan bir hareketin muhibbi olarak, ülkemi başarıyla temsil etmiş asırlık  güzide bir Kulübümüze, Başkanına ve  Taraftarına da asla kötü konuşmam..! Tapenizi de tepe tepe kullanın..!

Meşhur rüyalardaki istişarelere mi dayandırdınız bu casusluk tapenizi bilmem..!

Ama biz hocalarımızdan, Hz. Peygamberimizin ;“açık gördüğün kapıdan bile içeri bakma”, buyurduğunu duyduk..!

Elli çeşit sesin, teknolojik kabiliyet marifetiyle birleştirilmek suretiyle elde ettiğiniz çok sesli çalışmanızdan kaynaklı fitneniz, akıbetinizi hazırlayan önemli bir unsur ve beraberinizde taşıyacağınızodun olacak..!

Asla başarılı olmayacaksınız..!

Çatı örgüt” olan kadim millet düşmanı parti ile paralel yürüttüğünüz  büyük Medeniyet gemimizi  delme eyleminiz  cümle alemin gözleri önünde cürmü meşhut olmuştur..!

Bin yıldan fazla zamandan beri yürüyen büyük Medeniyet gemimiz,  yüz yıldır cebren sokulduğu batıl rotadan tekrar asli rotasına döndürülmüştür..!

Bir daha hiç kimse ve hiçbir güç bu medeniyet gemisini asli rotasından batıl rotaya döndürmeye gücü yetmeyecektir..!

Vesselam..!

Twitter; @ahmethamdicamli