Cemaat ve İhanet Şebekesi!..

Tam bağımsızlık ve Büyük Devlet idealleri doğrultusunda, 30 Mart İstiklal mücadelesini zaferle arkamızda bıraktık, milletçe…

Şimdi istikbale bakarak,hiç terimiz soğumadan,tam bağımsızlık yolunda verdiğimiz mücadelemizin 2. Cephesi olan Cumhurbaşkanlığı ve 3. Cephesi olan Milletvekili Genel seçimleri başarı ile tamamlayarak taçlandıracağız…

Ve artık, siyasetçisi, bürokratı, hocası, hukuk sistemi, eğitim sistemi,  vs sistem araçlarından daha nesi varsa bütün hepsi,aziz millet menfaatleri ve büyük medeniyet doğrultusunda hedefe kitlenen kardeşler topluluğu olarak dünya aktörüolmaya çalışacağız..!

Peş peşe Üç seri merhalenin birincisi olan 30 Mart seçimleri Cumhuriyet tarihimizin değil medeniyet tarihimizboyunca görmeye pek alışkın olmadığımız bir fitneyi yaşamamıza sebep oldu…

Belki de benzer bir süreç olarak HasanSabbah ve dai’ lerini hatırlayabiliriz..! Onlar da Selçuklu devletinin başına bela olmuş, devletin ciddi manada sıkıntı çekmesine ve ömrünün kısalmasına neden olmuştur, diyebiliriz..!

Şükrediyoruz ki yine benzer birfitneyi  çokucuz atlattık… Ya bu fitne daha da kök salmış olsaydı ve ayakları birbirine dolanıp erkenden patlak vermeseydi halimiz nice olurdu..!

Tek kutuplu mevcut haliyle dünyayı inim inim inleten adaletsizlik ve hukuksuzluğunhâkimiyeti karşısında duracak tek umut ve tek güçbu aziz millettir, milletin yüz senedir felç edilmiş fakat hızla toparlanmakta olan ferasetidir. Bu güce ve ferasete bütün dünyanın acilen ihtiyacı vardır…

Dünya mazlumları için başkaca da hiç bir umut kapısı maalesef yoktur..!Dünya sisteminde umudun tek adresi bu millet ve coğrafya olduğu için en derin komplolar, en üst düzey derin çatışmalar, akılları felç edici fitneler de bizde yaşanmaktadır..!

Dünyanın hiç bir ülkesi ve coğrafyasında bizde yaşanan çirkinlik ve güzellikler bir arada yaşanamaz..!

Mesela, dünyanın hiçbir yerinde, milletini toplu katliamlara tabi tutan bir parti bir gün bile hayat süremez, mesela, dünyanın hiçbir bölgesinde, doğduğu günden itibaren boğazından bir damla helal lokma geçmemiş birisi kalkıp da tek derdi ülkeye hizmet olan bir başbakana hırsız diyemez. Ancak bizim gibi önemli  bir  pozisyona sahip ve dünyanın son bin yılında yönlendirici olmuş, damgasını vurmuş bir millet coğrafyasında yaşanır, bu kadar absürtlük..!

Dünyanın hiçbir yerinde de mukaddesat bu kadar ayaklar altına alınamaz, milli manevi değerlerin çeşitli menfaatler uğruna zaman zaman suiistimal edilmesini işitsek de, alimliği ulemalığı ile nam yapmış birisinin mukaddesatın bütün inceliklerini ezberleyerek, çölde suya susamış gibi imana susamış insanların inançlarıyla bu derece oynayamaz. Aaynı şekilde böyle bir yapı Uluslararası çapta ilişkilere girip milletine ve medeniyetine bu kadar fenalık yapması düşünülemez… Dinin ihtilaf kabul etmez kaidelerini sulandırarak takdim edilmesine hiçbir yerde bu kadar rastlanmaz..!Müslüman cemaatlerin hepsiyle soğuk ,ehli küfürle diyalog içinde din alimi ve anlayışı  hiçbir yerde bulunamaz..!

Bu mesele ayrıca bir laboratuvar çalışması yapılmayaderin incelenmeye muhtaç özel birtezkonusudur..!

Hangi konumda olursa olsun herkes yaptığı zerre miskal hayır ve şerrin karşılığını alacaktır hükmü gönlümüzü ferah tutmamıza sebep olduğunu beyan etmemizde fayda var..!

Bir cemaatin içerisinde olup o cemaate ve hocasına gönül vermek inanç kabiliyetinin varlığının bir sonucudur. İnsanımızın genlerinde engin bir inanç kabiliyeti vardır... Fakat, insanımız uzun yıllar imani noktada bırakıldığı açlık sebebi ile iman ve İslam adına ne bulduysa ilgili davranmışimani olarak faydalanmak istemiştir..!  Bu açlığın farkında olanlar art niyetliler  insanlarımızı fütursuzca hem sömürmüştür, süreç içinde  şahit olduğumuz gibi hem de uluslararası şebekelere  peşkeş çekmişlerdir..!

Zikredilen cemaatin%99’u bizim can kardeşlerimiz ve imandaşlarımızdır..! Kendi imanımızdan şüphe etmediğimiz gibi onlarında imanlarından asla şüphe etmeyiz..! Bütün maksatlarının millete, ümmete ve insanlığa hizmet olduğundan zerre şüphemiz yoktur..!

Ve halis duyguları aldatılmaya çalışılan cemaat mensupları değil, aldatan aldanmıştır..!

Seçim bahanesi ile estirilen fırtınanın hafiflemesi ile yapılacak dingin bir muhasebegerçeğin daha açık bir şekilde görülmesine fırsat tanıyacaktır..!

Hükümetin kararlılıkla üzerine gideceği anlaşılan ihanet şebekesi, ihanetlerini gizlemek ve hedef saptırmak için önlerine bütün cemaat kardeşlerimizi siper etmesi ayrı bir aşağılık provokasyondur. Anlaşılan üzerine gidilecek olancemaat değil, ihanet şebekesinin ta kendisidir. Devletin en mahremi dinleyip uluslararası casusluk faaliyetine girişen hainlerdir. Milletin parasıyla kurulan medya organlarını ihanete peşkeş çekenlerdir. Milletin birikimleri ile kurulan ticari işletmeleri kötü fiillerine alet edenlerdir.

1435 yıllık İslam külliyatını kullanıp ümmetin bölünmesine ve fitneye sebep olanlardır..!

Şehrimizde, Mahallemizde, binamızda, işyerimizde ailemizde günlük hayatımızı ve kıblemizi paylaştığımız kardeşlerimizle tekrar kol kola kutlu yürüyüşümüze coşku ile devam edeceğiz..!

Kutlu medeniyet yürüyüşümüze çelme takanlara yine hüsran düşmüş, her zaman olduğu gibi gerçek aldanan onlar olmuştur..!

Kardeşliğimizin teminatı imanımızdır..!

Vesselam…