Cesaretin adı: SADİ

İlk yarıda daha gayretli olan Nazillispor’du.. Nazillisporlu Caner biraz daha öne çıktı.

Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan gayreti ve girdiği pozisyonlarla dikkat çekti.

Aytaç da iyi oynayanlar arasındaydı.

Ancak hakem arkadaş futbolculardan daha öne çıktı diyebiliriz. Trabzonspor’un iki, Nazillispor’un bir penaltılık pozisyonunu es geçti, hatta Nazillispor’a bir penaltı verip, daha sonra iptal etti.

İkinci yarı Yusuf her zamanki güzel vuruşunu yaparak Trabzonspor’u öne geçirince futbol biraz hareketlendi.

Karşılıklı akınlar yapıldı ama maalesef iki takım futbolcuları da oyun disiplininden uzak, kazandıkları topla bireysel olarak neticeye gitmeye çalıştı. Muhammet Beşir’in kafa şutu direkte patlarken bir pozisyonda da topu kaleciye nişanladı.. Biraz teknik vursa golü yazacaktı.

Sadi Tekelioğlu’nun 21 yaş altı Trabzonspor’un geleceği olması beklenen futbolcuları bir baba şefkati ile tek tek sahaya sürmesi, onun ne kadar cesaretli ve kaliteli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Tabi anlayanlar için.

Hiç uzatmadan söyleyeyim; Trabzonspor sağ bek, sol bek ve savunmasına libero ağırlıklı bir futbolcu alıp, defansını güçlendirmeden şampiyonluğa oynayamaz!

Soner’e bakınca Erman Özgür aklıma geliyor.

Erman’la olamadı bence Soner’le de olamayacak.

Yetkililer ismini ne koyarlarsa, oynattıkları ve oynatmadıkları futbolcuların ne aldıkları para ne de oynadıkları futbol ile birbirlerinden hiçbir farkları yok.

As futbolcu yedek futbolcu ismi hiç önemli değil.. Kim sahaya çıkıyorsa oyun stilleri bile aynı.  Başlama düdüğü çalınca aynı ağır tempoda ve aynı ağırlıkla pas yapmaya başlanıyor.

Böyle futbol oynanmaz. Trabzonspor böyle futbol oynayamaz.