Cesaretle harekete geç

Bu hafta Başak burcundaki enerji gezegeni Mars çok aktif olduğundan, hayatımızın belirli bir alanında hareket ve yoğunluk olacak. Meseleler sürüncemede kalmadan hızla ilerleyebileceğiz. Zaman zaman detaylar, büyük resmin önüne geçebilir. İnce ayrıntıların hızımızı kesmesine izin vermezsek, bol enerji ve kuvvet isteyen, büyük hedeflerimize doğru yol alabiliriz.

Tüm Başaklar ama özellikle de 6 Eylül doğumlu olanlar, büyük bir cesaret ve azimle harekete geçebilirler. İmkansız gibi görünen meseleleri halledebilecek ve zor bir kapıyı açabilecekler. 14 Mayıs doğumlu Boğalar, 4 Ocak doğumlu Oğlaklar da bu enerjiden yararlanabilir. 4 Mart doğumlu Balıklar ise tek başlarına değil de, bir partnerle birlikte hareket edip, işbirliği yaptıklarında çok başarılı olacaklar.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günlük işler ve detaylarla her zamankinden daha fazla meşgul olmanız gerekebilir. Alacağınız müşteri, proje ve görevler tahmin edemeyeceğiniz boyutta büyük başarı ve kazanç getirebilir. Çalışma ortamındaki ilişkilere dikkat! Bir sağlık sorunu ortaya çıkarsa, en iyi doktor ve tedaviyi bulacaksınız. Spora başlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaratıcılığınız, kendinizi ifade gücünüz çok yüksek seviyelerde. Fikirlerinizi gerçekleştirmek için çabalayın, insanlarla paylaşın. Yaratıcılığın yanı sıra aşk, hayatınızda ön plana çıkabilir ve eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz. Büyük bir aşk veya hamilelik ya da çocuklarla ilgili haberler sizi çok heyecanlandırabilir. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve ait büyük planlarınız olabilir. Taşınma, tamirat, ev yenilemek, satmak, satın almak, kiralamak veya başka bir mülkle ilgili işlerinizde yeni fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları oturup beklemek yerine siz de harekete geçebilirsiniz. Eviniz kalabalık olabilir ama bir şekilde genişleyecek. Mülkten para kazanabileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Seyahat planları yapabilir hatta belki de yola çıkabilirsiniz. Hangi amaçla giderseniz gidin, lüks koşullara sahip olacaksınız. Ancak işinizde son dakikada ortaya çıkan gelişmeler veya programınızın aniden değişmesi yüzünden zorlanabileceksiniz. Yakın akrabalar en büyük fırsatlarda aracı olacak ve size şans getirecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Daha fazla para kazanabilir, aylık gelirinizi artırabilir ve ilave gelir kaynakları bulabilirsiniz. Yurt dışı, seyahat, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı beklenmedik bir ödeme aniden çıkabilir ve sizi şaşırtabilir. Önümüzdeki hafta sonuna doğru ev ve aileye ait konular ön plana çıkacak ve hızlı gelişmeler yaşayacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Çok nadir gerçekleşen gezegen dizilimleri hayatınıza hem çok büyük fırsatlar, hem de bazı büyük zorluklar getiriyor. Hayatınızda neyi elde etmek istiyorsanız gerçek olabileceğini bilmelisiniz. Tuttuğunuz altına dönüşebilir! Büyük düşüneceksiniz ancak daha sabırsız olabilirsiniz. Aşk, evlilik, para, kariyer ve  sağlıklı yaşam sizin olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Sabırlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Partnerinizden hiç beklemediğiniz haberler alabilir veya şaşıracağınız davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.  Aynı zamanda mücadelenizi gizli tutmanız ve gerçek gücünüzü de göstermemeniz gerekecek. Duygusal hayatınızda da gizlilik ağır basacak. Platonik duygulara sahip olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendi işinizi yapıyorsanız, şirketinizin kazancını artırmak için harekete geçmelisiniz. Ancak günlük iş programınızda hiç beklemediğiniz değişiklikler olabilir, var olan bir müşteriniz sizi çok şaşırtabilir. Diğer yanda sosyal hayatınız da en canlı dönemlerinden birinde. Katılacağınız sosyal ortamlar pek açıdan faydalı olacak.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kariyerinizde son on yılın hatta belki de hayatınızın fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Alacağınız işler tahmin etmediğiniz derece başarı getirebilir. Aynı zamanda burcunuzda ilerleyen Satürn sayesinde sağlam temeller atmaya zorlanacak ve hayata daha gerçekçi bakacaksınız. Sevgilinizden beklemediğiniz tepkiler görebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Oturduğunuz ev, başka bir mülk ya da anne babanızla ilgili hiç beklemediğiniz bir gelişme aniden ortaya çıkabilir. Eve ait değişiklikler ve kararlar da ani ve şaşırtıcı olacak. Diğer yanda yurt dışı, seyahat, eğitim, medya ve İnternet bağlantılı bir konuda çok avantajlı olacak ve istekleriniz doğrultusunda hızlı ilerleyeceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maaşınız dışında komisyon, kredi, hisse, miras, nafaka, sigorta, prim, tazminat veya ödül olarak elinize tek seferde yüklü miktarda para geçebilir. Belki de bir mülk satışından para alacaksınızdır. Bu dönemde para mıknatısı gibisiniz, girişimlerde bulunun. Aynı zamanda harcamalarınız da yüksek olacak. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Başak burcunda yani eşinizi, ortağınızı ve uzun zamandır birlikte olduğunuz kişiyi yöneten burçta yoğun enerji birikimi var. Partneriniz hem çok şanslı, hem de çok aktif bir döneminde olacak ve onun şansı size de bulaşacak. İşbirliklerinden büyük fayda göreceksiniz, ne yaparsanız bir başkasıyla birlikte yapmaya bakın.