CHP, Ağırlaştırılmış Muhalefette Yok Olma Cezasına Mahkûmdur..!

Üstadın “tarih boyunca gelen faciaların en büyüğü” diye tarif ettiği 7’den 70’e bir kentin insanlarının soykırımı gibi tabi tutulduğu bir katliam, Dersim..!

Devlet gücünü kullanan bir zihniyetin, yüzlerce yıldır belli bir kültürden yoğrularak gelen vatandaşlarının hayat tarzlarını beğenmeyip, “öyle değil böyle vatandaş olacaksınız”  diyerek, kendince yeni bir hayat tarzı dayatması, hem de acilen…

Yeni tarz bir vatandaş imal edilmek istense bile ona göre belirli bir sürçe ihtiyaç vardır. Zaman içerisinde yedire yedire vatandaşını başkalaştırırsın, özünden koparıp soysuzlaştırmak için vatandaşlarını çeşitli programlara tabi tutarak özünden, benliğinden koparmaya çalışırsın. Ama yok, bu CHP zihniyetinin çok acelesi var, bekleyemez… Soylu bir milleti soysuzlaştırmak için kaybedecek vakti yok. Bir an önce “ne camiye ne kiliseye” tipi insan yetiştirmesi lazım.

Değerler yargıları, binlerce yıllık kültürel mirası bir anda sıfırlanmış, soysuzluğun bütün değersizlikleriyle mücehhez yeni bir güruh üretmek tek varlık gayesiydi CHP’nin… Ama başaramadı..!

Kıta’lara sari, milyonlarca kilometre kare topraklara yayılmış aziz bir milleti 780.000 bin kilometre karelik bir arsa’ cığa, yani konserve kutusuna sıkıştırır gibi ve sonra o konserve kutusunda kalan bütün unsurlarının da dinine, diyanetine, kültürüne, bağına bahçesine, nesline tecavüz etmekle beraber eş zamanlı olarak Dersim’e de bodoslamadan girdi CHP örgütünün başına silah dayayarak  yönettiği Devlet..!

Doğumu yaklaşmış hamilelerin şiş karınlarını süngületti, bu ülkede var olan bütün kötülüklerde hissesi olan zihniyet… 

Dereye sığınan bi günah çocukları sudan çıkarıp, kök kazır gibi teker teker katletti bu örgütlenme..!

Şimdilerde aşkları gün yüzüne çıkan zalim oğlu zalim Esed bile CHP’nin Dersim marifeti gibi bir marifete sahip değil..!

Seksenli, doksanlı yıllarda yaşadığımız, otuz bin vatan evladının katletmiş terör belasının görevlisi PKK terör örgütü bile, CHP örgütlü Devletin sadece Dersim’de katlettiği kadar insanımızın canına kıyamamıştır..!

Kimin yaptığı konusu çok tartışılsa da, yolcu uçaklarının binalara çarptırılarak gerçekleştirilen, binlerce masumun hayatını kaybettiği 11 Eylül terör eylemi zanlısı El Kaide bile su dökemez bu bizim baş belamız örgütün eline..!

Son yılların korkulu belası IŞİD’in bile, CHP örgütünün esir aldığı Devletin, sadece Dersim’de katlettiği insan kadar insan katletmemiştir..!

CHP’nin Dersim’de yaptığı, çocuğunu yaptığı yaramazlıktan dolayı terbiye ederken öldüren  yetinmeyip beraberinde diğer çocuklarını ve ev halkını da öldüren gözü dönmüş katil bir babanın yaptığından başka bir şey değildir..!

Şimdilerde de bir “özür” dür almış başını gidiyor… CHP örgütünün, homurdanarak yemek yiyen bir adam gibi ağzına doldurduğu bağlantılı bağlantısız laflarla konuşmaya çalışan bir genel başkan yardımcısının şahsi olarak dilediği sözdeDersim Katliamı özrü” nün hiçbir geçerliliği olamaz..!

Kimse milleti kandırmaya çalışmasın…

Zaten, o sözde özür bile CHP örgütü içinden çok ciddi bir tepki almış, kabul de görmemiştir..!

Anlaşılıyor ki CHP ve örgütü, yaramazlığından dolayı evladını öldürerek terbiye eden ve yetinmeyip bütün ailesini de beraber katleden bir baba halinden kurtulmuş değildir… Hala o cinnet halini yaşamaktadır…

SadeceDersim değil, bütün bir tarihten, Millet’ten ve medeniyetten,  yaptığı kötülüklerden dolayı, bütün uluslararası haber kanallarının canlı yayında verdiği, en büyük stadyumda icra edilecek en görkemli bir basın açıklamasıyla ve de kurumsal olarak yapılacak bir özür belki bir mana taşır..!

O da yetmez..!

Özürle beraber bütün varlığını ipotek ederek yıllara sari olarak teminatlandıracağı, “bir daha eski CHP olmayacağız” ı ifade eden ciddi bir taahhüt de vermesi gerekir..!

O da yetmez..!

CHP tarafından verilecek yeminli taahhüdün yıllar içinde yerine getirilip getirilmediğini takibi de şarttır, hayatidir..!

Ha, olamaz derlerse de kendileri bilir… Millet hükmü verip ağır ceza dosyasını kapatmış, CHP’nin kalemini kırmıştır..!

CHP, ağırlaştırılmış muhalefette yok olma cezasına mahkûmdur..!