CHP bakteri üretiyor

Ve en üretken zamanı.

Diyorum ki insan , göstermediği yüzünü de arada yıkamalı. Göstermediğiniz yüzünüz gösterdiklerinizden daha aşikar çünkü. Garipsiniz.

Şu ülkedeki irfan arşivi sağlam dedeler nineler sizi nasıl anlatıyorsa siz hala o sunuz. Siz, vicdanın ve irfanın gurbetindesiniz.

Salağa yatanların, pijama partisi. Ayakta uyuyanların beyin değiştirme kabini. Sürünenlerin imitasyon omurgası. Herkesin eksiği kadar yaklaştığısınız işte.

Kalp boş olunca kin, beyin boş olunca bakteri üretir . Dolu olmayan taraflarınızın sıçrattıklarıyla meşgulüz.

İleriye gittiğinizi iddia ederken geri geri düşünen, park halinde bağnazlık .

Her yere yürüyen ama hiçbir yere varamayan karnaval balonu .

Tarihini inkar ediyor oluşunu ilericilikle taçlandıran bu zihniyet, otogar tuvaletinden başka bir şey yapamamış olmasını çağdaş pamuklara sarsın hatıra fotosu alsın .

Cemil Meriç Bu Ülke adlı kitabında “ Murdar bir hal’den muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse her namuslu insan gericidir” sözüyle , bunların gerisinde olmanın şerefini en ileri derecede ne güzel hissettirmiş.

Chp, milli muhalefete muhtaçlığımızın boydan resmidir.

Bu ülkedeki sanatçılara bakışları bile yoğun miyop içeriyor. Feraseti olmayanın gönlü, adaleti olmayanın da gözü bozuktur.

Misal , sanatçılar milli ifadeler kullanınca sanatçı siyaset yapamaz diyorlar, doğal gaz müjdesine burun kıvırınca da “ Sanatçı zaten muhaliftir” diyorlar. Bu delileri hangi huniyle kombinleyeceğimizi şaşırdık.

Chp , kendisini alkışlamayan ağaçları kesen patolojik baltaların çadırıdır.

Ramazanda, eşantiyon hurma kasesi olup iftar saatini geri alan gerici liderlerinin düştüğü kepazeliği de sıvamaya başladılar.

Bunların bir tane Genel Merkez Danışmanı varmış .Ağız hijyeni için adını kullanmadıklarımdan . Buraya yazarak da kağıdın şerefiyle kavga edemem. Rutubetini dışarı kusan ahır duvarı da zaten çerçevelik sözler paylaşacak değildi ya.

Chp, Allaha muhalefet partisidir.

Yahu ben bunlara boşuna demiyorum Cumhuriyet Haliç Partisi diye. Klavyeleriyle Haliçten tuttukları şey kendi dilleri. Hayır o kadar ihtişamlı havlıyorlar ki geri dönüp insan rolüne ısınamadıklarından konuşurken detone oluyorlar.

Yazdıklarını buraya yazmayacağım. Diyor ki bu yer minderi , hakkında o kadar güzel cümleler döşemişler ki bir anda kendine yer minderi diyesim geldi.

Diyor ki “Musab Bin Umeyr , bu zamanda olsaydı”…. Musab Bin Umeyr olsaydı sen olmazdın çünkü Musâbın olduğu yerde Cehillerin esamesi okunmazdı.

Ha Olurdun ama deve işkembesi olarak, sizler seversiniz ..

Ben Yasin Börü şehit edildiğinde yazmıştım hatırlarsınız “Uhud'da Musab, Diyarbakırda Yasin.

Sen Musab Bin Umeyr'i tanırsın Yasin. Sen islam sancağının alnı yere değmesin diye, canını zalimin eline liğme liğme veren Musab'ı tanırsın. İki eli kesilse de Sancağı göğsüne saplayıp, cennette bile yere düşürmeyen Musab’a selam söyle Yasin.

Annenin öptüğü başını dağıttılar Yasin. Babanın sen uykudayken dua ile örttüğü bedenini ateşe verdiler Yasin. Kardeşlerine oyun olan sırtından sırtlanlara yol yaptılar Yasin. Gök, seni kanlı kanadından, annen ayağındaki beninden tanıdı . Annene sadece bebekken öptüğü bir benin kaldı .

Allah da seni şehadetinden Tanısın Yasin.

Ak Parti Gençlik Kollarının paylaştığı “ Sen Kimsin” adlı muhteşem videoyu izledim. Ben de videodan rahatsız olanlara soruyorum “ Siz Kimsiniz”?.

Musab Bin Umeyr Uhud savaşında iki eli kesilse de İslam sancağını yere düşürmeyen yiğit sahabe . Evet Ailesi Kureyş’in en zengin ailesiydi ama hepsini iterek yok sayarak tenezzül etmeyerek hicreti seçti.

Siz MusÂp Bin Umreyr’den rahatsız olan Cehillersiniz.

Siz Şehit Kaymakam Muhammet Safitürk’ten neden rahatsız oldunuz? PKK ile aynı eteği giyip nöbetleşe kaçan korkaklardansınız çünkü.

Siz, Eren Bülbül’den neden rahatsız oldunuz , tasmaları zılgıtla yağlanmışlarla dostsunuz çünkü.

Aybüke öğretmenden neden rahatsız oldunuz?

Onu öğrencilerine söylediği yanık türkülerden vuran dağ cellatlarıyla yoldaşsınız çünkü.

Siz kimsiniz ?

Siz, kalbe laf ettiğini zanneden ifrazat torbasından başka hiçbir şey değilsiniz.

Biz sizin rahatsız olduklarınızla aynı yerde durmanın şerefiyle yola devam edeceğiz.