CHP Islah Olur Mu..?

Bu ülkede kargaşa, hukuksuzluk, darbe, darbeci seviciliği,  haksızlık, iltimas, ihale yolsuzlukları, ayrıcalık, teröristçe sokak hareketleri hatta terör vs. deyince neden akla hep CHP gelir..?

Neden hemen büyütmek için en ufak bir fitne kıvılcımına itfaiye hortumuyla benzin sıkanCHP olur..!

Bu CHP, vatanın bağımsızlığı, istiklali, milletinin refahı ve menfaatine olacak bir faaliyette neden hiç bulunamaz..!

Neden hep kötülerle bir safta olur, kötülere destek olur…

Devletin güvenlik güçleri, kanlı katliamlarla nam salmış bir terör örgütünün Ankara’da tespit edilmiş bir hücre evine, iç içe takılmış onbir çelik kapıyı tek tek kırmak suretiyle operasyon düzenleyerek baskın yapar da, neden bu CHP, sanki bebelerin eğitim gördüğü, duvarları pembe renkli cicili bicili desenlerle boyalı, şirinlerin çeşit çeşit resimleri ile donatılmış biranaokuluna silahlı baskın yapılmış gibi çıngar çıkarıp feryat eder, hem de koskoca olması gereken genel başkan koltuğunda oturan biri ağzıyla..!

Neden bu CHP üniversitelerde okuyan çocuklara ve ailelerine bir katkı olsun diye verilen öğrenci burslarının iptali için kalkar da anayasa mahkemesine başvurur ve öğrencilere burs verilmesini engeller…

Ne den bu CHP, İstanbul’un göbeği taksimde bulunan, harikulade bir tarihi eser olan,acı tatlı bir sürü tarihi hatıraya sahip koskoca Topçu Kışlası’yerle bir edip yıkar ve aradan geçen yıllardan sonra milli irade adına hizmeti ibadet sayan birileri kalkıp bu tarihi eserimizi tekrar canlandırmak, hayata ve insanlarımızın hizmetine sokmak isteyince olmaaaz diyerek çıngar çıkarır..!

Neden bu CHP, şehrin  sembolik merkezinde, şehrin kimliğine de katkı yapıcı ve insanların faydasına yapılan bir yeşil alan, park düzenlemesine karşı çıkar ve bu doğrultuda üç tane ağacın yer değiştirilmesi bahanesiyle, sözde ağaç katliamı yapılıyormuş ve sözde o ağaç katliamına  karşı da bir duruş sergilenmesini kutsar, ürettiği kutsallık üzerinden de günlerce sürecek bir terörist eyleme destek verir, organizasyonunda bir fiil bulunur, sahip olduğu birkaçCHP’li belediyenin imkanlarını bu terörist kalkışmacı, istikrar bozucu eylemler silsilesinin sürdürülebilmesi için lojistik destek verir..!

Neden bu CHP, yakın tarihte bazı ülkelerdeki sokak hareketlerinde test edildiği gibi etkisi bilinen, büyük fitneleri ateşleyici kabiliyeti olan ve hatta Ukrayna/Kırım meselesinde olduğu gibi bir ülkenin toprak bütünlüğünü, bağımsızlığını ortadan kaldırıcı kalkışmalarda araç olarak kullanılan ve sosyal medya diye masum bir çehreye bürünmüş uluslararası ticari bir şirketle hükümet arasında yaşanan gerginlikte, sorumsuzca davranan ve ülkemize ödemesi gereken vergiyi vermeyen bir ticari şirketi rahatlatıcı karar alan Anayasa Mahkemesine ve yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısı ile belki ben olurum diye heveslenen AYMbaşkanına destek verir..!

Hiç mi milli düşünemez, hiç mi milli iradeye saygı aklına gelmez bu CHP’nin, hep mi manipülasyonların ortasında bir trafik memuru gibi durur..!

Ülkemdeki başörtüsü meselesi ve inançlarla ilgili konulardan tut da Kürt meselesine kadar, yolsuzluktan, adaletsizlikten tut da kokuşmuş oligarşik adli sisteme kadar, çökük bürokrasiden tut da nesillerimizi ifsat edeneğitim sistemine, üçüncü dünya ülkelerinde bile az rastlanır bayındırlık hizmetlerinden tut da kimliksiz mimarilerle katl edilerek çöküntü alanı haline gelmişeşsiz canım şehirlerimize kadar ve gayri insani sağlık sistemine kadar ve her nevi’sine bolca rastlanan insan hakları ihlallerine kadar her türlü geriliğin en önemli imtiyaz sahibiolanCHP, neden hala aynı..?

Milletin gözünde bu kadar düşmesine rağmen hiçbir toparlanma ve milletleşme emaresi gösteremeyen CHP son 1 Mayıs eylemlerinde  de aynı pozları vermeye devam etti..!

Yine CHP’nin azılı vekilleri, en iyi fitneye destek olabilecekleri noktalara konuşlandılar…

Ve huzurumuzun güvencesi polisle çatıştılar..! Polise hakaret ettiler. Polisle savaşmak için yeni icat ettikleri mühimmatları ile bayram! yapmaya gelen teröristciklere destek olmak  ve tahrik etmek için en kızışık noktada mevzilendiler, kötülüklerin anası örgüt CHP’nin vekilleri ve örgüt başları..!

Yeni girdiğimiz mübarek Üç Aylar yüzü suyu hürmetine insanlığın huzuru için yaptığımız dualara CHP’nin ıslahını da katsak Allah cc islah eder mi, bilmem..!Kudretinden şüphe olunmaz, belki eder..!

Sen yine de islah et Yarabbi..!