Ciddiye almalı...

Futbolcuların ve takımın istenen seviyede olmasını beklemek çok doğru değil. O yüzden sadece gördüklerimizi yazmakla yetinmek durumundayız...

Genel kanı; Differdange, Trabzonspor ayarında değilmiş. Ama ilk yarı boyunca futbolun doğrularını yapmaya çalışan ve yapan onlar.

Bu işte terslik yok mu? Futbolcular maçı hazırlık maçı zannediyorlar.

Mehmet Ekici olmasa ne yapacaklar, merak ediyorum.

Mehmet... 1) Top yakışıyor. 2) Topu kazandığında takımını ileriye taşımak istiyor. 3) Ne yazık ki etrafında futbolu paylaşacak kimse yok. 4) Neticeyi sağlayan da tek başına o.

Al Mehmet’i, geride ne kaldı?

Hiçbir şey.

Erkan Zengin çıkıp Yusuf oyuna dahil olunca Trabzonspor biraz canlandı. Ama canlılık ne oyunu düzeltti ne de pozisyon getirdi. Rakip kontra toplarla gol bulmaya çalıştı ama savunma buna izin vermedi.

Eldeki malzeme bu. Daha sonra katılacak futbolcularla daha iyi olur kanaatindeyim. Bu netice Trabzonspor için tehlike olacak gibi duruyor ama şahsi düşüncem; açılacak rakibe karşı deplasmanda gol bulacaklardır.

Düzelmesi temennisi ile gördüğüm eksiklikler şunlar: Kanattan top gelmiyor. Orta sahada baskı yok. Beklerin ikisi de sürünüyor. Baştan Şota’ya söyleyeyim; oynattığın iki bekle sezonda bir adım ileri gidemezsin.

Erkan oynayacak kapasitede değil ama maliyeti açısından kenara da atılamıyor. Aslında bu hikayeyi Alanzinho’da yaşadı Trabzonspor. Ve ne tesadüf ki ikisini de Trabzonspor’a aldırtan teknik direktör aynı!

Onur, kaldığı yerden başlayacak görüntüsü ortaya koydu. Kendisini tebrik ediyorum. Futbolcu arkadaşları da kaptanlarının bu profesyonelliğini örnek alırlar inşallah.

Mustafa Yumlu bu takımda oynar. Geçen yılda oynardı; bilmem anlatabildim mi?