Çift kısmetli ikizler yeniayı

Bu hafta yeni başlangıçlar için önümüzü açacak olan güzel bir yeniay doğuyor. Üstelik bu yeniay çift kısmetli İkizler’de olduğundan, aynı anda iki konuda birden yeni bir başlangıç yapabileceğiz. İki teklif, iki fırsat ve iki seçenekle karşılaşabiliriz. Ancak bunun için 26 Mayıs Cuma günü yeniay doğduktan sonra harekete geçmemiz gerekiyor zira yeniayın enerjisi doğduktan sonra açığa çıkacak ve 10 gün boyunca devam edecek. Yeniayda Ay ile Güneş yanyana gelir, enerjileri birleşir ve yeni bir yol açılır. Yeniayla başladığımız bir şey uzun sürer ve arzuladığımız gibi gelişir. Yeniaylar, dolunaylar gibi duygusal dönemler değildir, akıl ve mantık ön plana çıkar. Ameliyat ve diğer tıbbi işlemler için uygun dönemlerdir zira kanama riski her zamankinden azdır. Dolunayda Ay’ın enerjisi kanama riskini artırabilir. Ancak yeniayda ortaya çıkan bir mesele hemen kapanmaz ve iki hafta, bir ay hatta bir sene boyunca gündemde kalabilir. Dolunayda ise geldiği hızla kaybolabilir.  Bu yeniayın enerjisini en kolay hava ve ateş burçları değerlendirecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Yeniayla beraber seyahat planları yapabilir ve tam iki yere birden gidebilirsiniz. Alternatif olarak eğitim, yazı, konuşma, satış, reklam, tanıtım  gibi iletişim kökenli alanlarda iki fırsat ve seçenekle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kardeş, kuzen, dayı, teyze, hala, gibi yakın akrabalarınızla birlikte ortak hedefler belirleyebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ve her konuda işbirliği yaptığınız kişiler en büyük fırsatlarda aracı olacak.  

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Para geliyor! Bu yeniay aylık gelirinizi artırmanız için senenin en önemli yeniayı olacak. Parayla ilgili girişimleriniz için yeniayın hemen ardından harekete geçebilirsiniz. Zam veya başka bir gelir kaynağı için başvuruda bulunmak isteyebilirsiniz ve üstelik aynı anda iki fırsat birden karşınıza çıkabilir. Bu proje ya da müşteri tahminlerinizin üzerinde büyüyebilir ve kazanç getirebilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran / HAFTANIN ŞANSLISI

Senede bir kez burcunuzda doğan ve size her alanda çift seçenek sunan yeniayınız doğuyor. Hayatınızda neye başlamak ve hangi konuda ilk adımı atmak istiyorsanız, planlarınızı yapın ve yeniay Cuma günü doğduktan sonra harekete geçin.  Üstelik yeni aşklar için şahane bir dönemdesiniz. Yeniayla beraber aşık olabilir, iki teklif alabilir, daha renkli ve eğlenceli bir döneme başlayabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  / HAFTANIN ŞANSSIZI

İç dünyanızda keşifler yapabilir ve kendi kendinizi güçlendirebilirsiniz. Doğum gününüzle beraber esas yeni yılınız başlayacak ve başlamadan önce hayatınızdaki tıkanıklıkları açmak ve fazlalıklardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Sizi geride tutan alışkanlık ya da fobi ve psikolojik yüklerden kurtulmak için bir uzmandan yardım alabilir ve yeniayla ilk adımı atabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Sosyal hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. İki yeni arkadaş edinebilirsiniz! Yeni çevrelere girecek ve kalabalık ortamlarda yer alacaksınız. Düğün, mezuniyet töreni, sene sonu balosu, aile yemeği, kermes, bağış organizasyonu veya parti gibi iki büyük davete katılmak isteyebilirsiniz. Dernek, klüp gibi topluluklarda gönüllü olarak görev almak isteyebilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Kariyerinizde tam iki seçenekle birden karşılaşabilirsiniz. Siz zaten son senelerin en güçlü dönemindesiniz ve yeniay da tüm kapıları ardında kadar açacak! İki iş görüşmesi yapabilir ve iki teklif birden alabilirsiniz. Elinize para geçecek. Ancak karşınızdaki kişilerin gerçek niyetini anladığınızdan emin olmaya çalışın zira üzeri kapalı unsurlar ve gizli meseleler olabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Macera duygunuz uyandı ve günlük rutinin dışına çıkmak istiyorsunuz. Yurt dışı seyahati, yabancılarla ilişkiler, uluslar arası  işler, üniversite bağlantılı isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik iki seçeneğiniz olacak! İnternet, yayıncılık ve medya gibi alanlarda ve ayrıca hukuki meselelerde de önünüz açık. Tek yapacağınız yeniayın hemen ardından harekete geçerek olayları başlatmak!

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Yeniayla beraber kredi, borç, vergi, hisse, miras, nafaka, sigorta, komisyon, prim, mahkeme tazminatı gibi kaynaklarınızda yeni girişimlerde bulunabilir veya yeniden yapılandırma yoluna gidebilirsiniz. Bu yeniay maddi sıkıntılarınızı rahatlatacak çözümler bulmanızda yardımcı olacak. Üstelik aynı anda iki seçenek ve iki fırsat bulabileceksiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

İkili ilişkilerde yeni bir dönem başlayabilir. İş veya özel hayatınızdaki önemli bir beraberliğinizde yeni bir başlangYa da bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Avukat, ajans gibi sizi birebir temsil edecek bir aracı ile çalışmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza iki fırsat çıkacak! İki teklif birden alabilirsiniz ancak inisiyatif karşı tarafta ve olaylar onun kontrolünde olacak.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Yeniayla beraber yeni proje, görev ve müşteriler edinebilirsiniz. Üstelik iki seçeneğiniz olacak ve bunlar tahmin ettiğinizin çok üzerinde başarı getirecek. Sonbahara kadar başarı potansiyeliniz çok yüksek, hayatınızın fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Egzersiz ve sağlıklı beslenme için yeniaydan sonra başlarsanız, bu programlarda arzuladığınız sonuçları elde edebilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Hayatınızda daha fazla aşk ve eğlence olacak, neşeli bir dönem başlıyor! Çift kısmetli yeniayın enerjisi, karşınıza iki aşk birden çıkarabilir. Ya da çocuklarla ilgili iki gelişmenin haberini alabilirsiniz. Seyahat sırasında, üniversite ortamında veya sosyal medyada romantizm yaşayabilirsiniz. Yabancı, farklı kültürden sevgiliniz olabilir.  

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Eve ait planlarınızı gerçekleştirmekte yardımcı olacak çift kısmetli yeniayınız Cuma gününden itibaren hizmetinizde olacak! Taşınma, tamirat, ev satın alma, satma, kiralama başka bir mülk satışı gibi bir mesele için cuma gününden itibaren harekete geçebilirsiniz. Mülkten para kazanabilir veya ev planlarınız için gereken yüklü miktarda parayı bulabilirsiniz.