Çift kısmetli yeniay

İkizler mevsimindeyiz. Gezegenler her yıl olduğu gibi bu zamanda İkizlerde toplanıyor ve önümüzdeki hafta 5 Haziran Pazar günü bir de yeniay oluşuyor. İkizler pek çok alanda ayrıcalığa sahipler ama mücadele edecekleri meseleler de az değil. Özellikle 1-5 Haziran arasında doğanlar hem avantajlı olacak, hem de partner ile kariyer veya anne baba zorluklarıyla uğraşacaklar. İkizler çok yönlü ve becerikli bir burç olduğundan aynı anda birçok mesele ile ilgilenebilir ve hepsinin üstesinden gelebilir.

3-7 Aralık doğumlu Yaylar ise Satürn’ün sorumluluklarıyla her zamankinden yavaş hareket edebilir ve bardağın boş tarafını görme eğiliminde olabilirler. Ev ve babayla ilgili meselelerde yanıltıcı koşullar var. 4-8 Eylül doğumlu Başaklar her türlü engele rağmen uğurlu Jüpiter sayesinde şanslılar, olumsuz gibi görünen olaylar bile iyi yönde gelişecek. 1-5 Mart doğumlu Balıkların kafası karışık olabilir ve karar vermekte zorlanabilirler. Kariyer veya anne baba sorumlulukları bunaltabilir. Boğa, Başak, Oğlaklar ise 2 Haziran Perşembe günü rahat ilerleyecek, düğümleri çözecek ve fırsatları kendileri yaratacak. Maddi konular ve sağlık meseleleri iyi gidecek.

Yeni başlangıçlar ve herhangi bir konuda ilk adımı atmak için önümüzdeki Pazar yani 5 Haziran’daki çift kısmetli yeniayın hemen ardından harekete geçecek şekilde hazırlık yapabiliriz. Ancak dayanıklılık ve güç isteyen işler için Mars’ın 30 Haziran’da düzelmesini beklemek iyi olacak. Mars şu anda gerilediğinden enerjisi düşük ve yeni başlangıçların devamını getirmek için yeterli güce sahip değil. Ama eskiyle bağlantılı yeni başlangıçlar yapılabilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Hareketli bir dönemdesiniz. Çeşitli nedenlerle kısa seyahat fırsatları bulabilir veya hafta sonu günü birlik gezilere gidebilirsiniz. Yurt dışı, üniversite, uzak seyahat, yayıncılık, medya bağlantılı alanlar veya hukuki bir dava ise sizi zorlamaya devam edecek. Aslında bu konu her ne ise uzun vadede kazanç getirecek. Diğer yanda yakın akrabalarınızla daha sık görüşebilirsiniz. Birlikte yapmayı düşüneceğiniz ortak hedefleriniz olabilir. Ancak sizin bilmediğiniz gizli unsurlar ve yanıltıcı koşullar olabilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Bu haftanın çeşitli zorlukları var ama 2 Haziran Perşembe günü işlerinizde kolaylıklar ve çıkış yapmanızı sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta boyunca para konuları ön planda olacak. Kendi kazancınızda sorun yok ama ortak gelirlerden dolayı kısıtlanabileceksiniz. Komisyon, hisse, nafaka, prim, kredi, miras, telif, vergi gibi kaynaklardan dolayı zorlanabilirsiniz. Bu tip gelir kaynakları birkaç yıl daha kısıtlı olacak. Arkadaşlarınızla aranızdaki para konularında yanlış anlaşılmalar olabilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Gezegenler burcunuzda toplanarak size büyük bir enerji ve ayrıcalık veriyor. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız, önümüzdeki Pazar doğacak “çift kısmetli” yeniayınızın hemen ardından harekete geçecek şekilde plan yapabilirsiniz. Ancak eşiniz, sevgiliniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişilerle ilgili sorunlar veya ilişkinizde zorluklar olabilir. Veya partneriniz bambaşka nedenlerle uzakta olacaktır. Ayrıca işiniz ve annenizle ilgili bir meselede belirsizlikler olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eğlenceli bir dönemdesiniz. Eski aşkınız veya şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski meseleler gündeme gelebilir. Her türlü koşulda duygularınızı gizleme ve ilişkinizi gizli yaşama eğiliminde olacaksınız. Diğer yanda ev veya çalışma yerinizde günlük işlerin çokluğu ve yardımcınız olmayışı yüzünden zorlanabilirsiniz. Ya da iş olmadığı için karamsarlığa kapılabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınızla da ilgilenmeniz gerekecek. Yoğun bir dönemden geçiyorlar. Ergen veya yetişkin çocuklarınızla tartışabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Evle ilgili konular sizi meşgul ediyor olmalı. Haziran sonuna kadar hızlı bir ilerleme olmayabilir ama tamirat gibi eskiye dönük işleriniz yolunda gidecek. Aynı anda sosyal hayatınız da her zamankinden canlı olacak. Yeni bir çevreye girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Ancak parayla ilgili belirsizlikler olabilir ve bazı sosyal programlarınız kısıtlanabilir. Arkadaşlar ve sevgilinizle aranızdaki para konularında yanlış anlaşılmalar ve yanıltıcı durumlar olabilir. Çocuk sorumlulukları da sizi kısıtlayabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Yakın yerlere seyahat planları yapabilir ve uzun yıllardır gitmediğiniz yerlere gidebilirsiniz. Aynı zamanda kariyerinizde büyük planlar yaptığınız bir zamandasınız. Önümüzdeki Pazar günü doğacak yeniayın ardından heyecan verici gelişmeler olabilir. Girişimde bulunacaksanız, yeniaya kadar hazırlık yapmalısınız. Ev veya anne babanıza ait sorumluluklar rahat hareket etmenize engel olacak. Partneriniz yani sevgiliniz, eşiniz veya iş ortağınız yüzünden de büyük belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim 

Kardeş, kuzen, teyze, dayı gibi anne babanız dışında kalan yakınlarınızla ilgili sorunlar veya ilişkinizde zorluklar olabilir. Belki de sadece fiziksel olarak ayrısınızdır. Eğer evliyseniz eşinizin akrabaları ve sizin akrabalarınız anlaşamayabilir. Diğer yanda harcamalarınız yüksek ve aylarca da düşmeyecek. Para kazanma hırsınız da artıyor ama gereksiz yere para harcamayın. İş ortamınızda ise verilemeyen kararlar ve belirsizlikler olabilir. Sağlıkla ilgili anlaşılmayan bir durum olması da mümkün.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım HAFTANIN ŞANSLISI

Mars geri gidiyor olsa bile sizin burcunuzda ve sizi destekliyor. Enerjiniz yüksek olacak ve bulunacağınız ortamlarda lider pozisyonunda olacaksınız. Bir yandan da para işleriyle uğraşabilirsiniz. Kendi kazancınız önümüzdeki birkaç yıl fazla artmayabilir ve aynı çalışma ile eskisinden az kazanabilirsiniz. Ama komisyon, hisse, telif, kredi, nafaka, miras, tazminat, prim gibi kaynaklardandaha fazla gelir elde edebilirsiniz. Bu alanlarda girişimde bulunacaksanız yaklaşan yeniayı beklemelisiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık HAFTANIN ŞANSSIZI

Hayata farklı bir yaklaşımınız var. Eskisinden karamsar ama aynı zamanda daha gerçekçi olabilirsiniz. Durumları olduğundan kötü algılama eğilimindesiniz. Senenin bu zamanında gezegenler İkizler burcunda yani partnerlik bölgenizde toplanır ve sizin de ilişkileriniz ön plana çıkar. Hem iş, hem de özel hayatınızda inisiyatif partnerinizde olacak ve kararları o verecek. Ev ve babanızla ilgili konularda ise belirsizlikler olabilir ve siz de kararsız kalabilirsiniz. Partneriniz ile babanızın anlaşması da zor görünüyor.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak 

Eski arkadaşlar birer birer karşınıza çıkabilir ve eski arkadaş çevrenize geri dönebilirsiniz. Eğer arkadaşlarla aranızda sorunlar varsa, onlar da yüzeye çıkabilir. Diğer yanda ev veya iş yerindeki günlük işler ön plana çıkıyor. Detaylarla uğraşmanız gerekecek ve belirsizliklerle de mücadele edeceksiniz. Seyahat planlarınızda da belirsizlikler olabilir. Yakın akrabalarınızla ortak hedefleriniz olabilir ama aynı zamanda tam bilemeyeceğiniz başka koşullar ve farklı niyetler de olabilecek.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat HAFTANIN ŞANSLISI

Kariyerinizde güçlü bir dönemdesiniz. İşler yavaşlamış olsa bile eski işlerin üzerinden geçebilir ve daha önce görmediğiniz hataları bulabilirsiniz. Eski işveren veya yönetici yeniden karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda çok renkli bir dönemdesiniz. Eğlenceye, çocuklara ve sevgilinize zaman ayırabileceksiniz. Önümüzdeki Pazar günü doğacak olan yeniay aşkta iki seçenek birden getirebilir. Yaşı büyük bir arkadaşınız ise size gerçekçi ve tedbirli olmayı öğretecek. Parayla ilgili yanlış anlaşılmalar olabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Aynı anda eviniz ile işinizi düşünmeniz ve hayatınızın bu iki alanını iyi yönetmeniz gerekecek. İşinizde artan yükler veya çalışmıyorsanız annenizle ilgili sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Diğer yanda evle ilgili planlarınız olabilir ve önümüzdeki Pazar doğacak yeniayın ardından bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sizi en çok yavaşlatacak olan da kendi içinizde yaşayacağınız kararsızlık olabilir. Durumları olduğu gibi değil de, görmek istediğiniz gibi görme eğiliminde olabilirsiniz.