Çift kısmetli Yeniay

5 Haziran Pazar günü İkizler burcunun çift kısmetli yeniayı doğuyor. Bu yeniay burcumuza göre hayatımızın hangi alanına enerji veriyorsa, orada iki fırsat, iki teklif ve iki seçenekle karşılaşabiliriz. Yeni başlangıçlar için uygun bir zaman ancak dayanıklılık ve güç isteyen zor projeler için haziran sonunda Mars düzeldikten sonra harekete geçmek daha iyi. 

Bu çok renkli ve çok yönlü bir yeniayda, Venüs’ün de aynı noktada olmasından dolayı aşk, konfor ve güzellikler olacak. Aşk, özellikle de 6 Haziran ve birkaç yakınlarında doğan İkizlerin çok yakınında! Ancak ne yaparsak yapalım oyunu kuralına göre oynamak gerek zira tam karşıda Yay burcunda duran Satürn, tüm kestirme yolları cezalandırabilir ve başlangıç noktasına geri yollayabilir. Acele etmeden, gerçeklerden uzaklaşmadan harekete ettiğimizde ve gereksiz risklerden kaçındığımızda, ileriye dönük sağlam temeller oluşturabiliriz. 7 Eylül doğumlu Başaklar yapılarına çok uymasa bile aşırı bir özgüven içinde risk alma eğiliminde olabilirler.

5 Haziran doğumlu İkizler sadece bu yeniay döneminde değil, önümüzdeki bir yıl boyunca hayatlarında yepyeni sayfalar açacak ve daha çok yeni başlangıçlara odaklanacaklar. 6 Aralık doğumlu Yaylar, 4 Şubat doğumlu Kovalar, 7 Ekim doğumlu Teraziler, 7 Ağustos doğumlu Aslanlar, 4 Nisan doğumlu Koçlar yeniayın enerjisinden en çok yararlanacak olanlar.

İnatçılıkları ile bilinen 2 Mayıs doğumlu Boğalar ile 5 Kasım doğumlu Akrepler ise özellikle Perşembe günü sabit fikirli olma ve tartışma eğilimindeler. Esneklik ve farklı bakış açıları çok işe yarayacak.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Seyahat planları yapabilirsiniz. Yeniayın enerjisi iki seçenek sunacak. Belki de bir yere gidecek oradan başka bir yere daha gideceksinizdir. Seyahatleriniz çok romantik ve eğlenceli geçebilir. Yeniayın enerjisi hafta başından itibaren sizi harekete geçirecek. Ancak üniversite, yurt dışı, medya veya hukuki bir davayla ilgili mesele sizi zorlayacak. Ortak gelirlerle ilgili bir tartışma yaşanabilir. Masraflarınız çok ama aynı zamanda para kazanma hırsınız da arttığından, ilave gelir kaynakları bulabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Parayla ilgili meseleler için yeniayın hemen ardından harekete geçebilirsiniz. Zam veya başka bir gelir kaynağı için başvuruda bulunmak isteyebilirsiniz ve aynı anda iki fırsat birden karşınıza çıkabilir. Ancak komisyon, telif, kredi, borç, vergi ve ayrıca eşiniz ya da ortağınızla paylaştığınız ortak kaynaklarda zorluklar olacak ve hareketleriniz kısıtlanacak. Eğlence ve çocuklarınız için çok harcama ve risk alma eğilimindesiniz. Kumar, borsa ve diğer spekülatif yatırımlarda dikkatli olmalısınız.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzda senede bir kez doğan yeniay, tüm girişimlerinizde yardımcı olacak. Neye başlamak ve ilk adımı atmak istiyorsanız, hafta başından itibaren harekete geçebilirsiniz. Bu yeniay size çift seçenekler sunacak ve eğer isterseniz aşk da gelecek ve iki kısmetiniz olabilecek. Yeni başlayan aşklar iyi gidecek ama evlilik, ortaklık ve uzun süreli ilişkilerde kısıtlayıcı unsurlar devam ediyor. İlişkiniz iyi gidebilir ve partneriniz sıkıntılı olabilir  veya çok çalıştığından eskisi gibi görüşemeyebilirsiniz. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  HAFTANIN ŞANSSIZI 

Doğum gününüzden önceki bu dönem kendinizle hesaplaşma ve kararlar alma dönemidir. Aslında her doğum gününüzle yeni bir yıl başlar ve önünüzde yeni bir sayfa açılır. Düşünmek ve ileriye dönük planlar yapmak için yalnız kalmak iyi gelecek. İçe dönüklük veren bu etkileşimin yanında sosyal hayatınızı canlandıran enerjiler de var. Eskiden gezdiğiniz yerlere gidebilir, eski sevgilinizle karşılaşabilir veya ondan haberler alabilirsiniz. Ya da eskiden tanıdığınız biri sevgili olarak hayatınıza girebilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlarınızla daha fazla görüşebilir ve davetler alabilirsiniz. Katılmak isteyeceğiniz iki adet sosyal olay olabilir. Düğün, parti, okul yemeği, mezuniyet balosu, ticaret fuarı, siyasi parti, yardım derneği gibi aktivitelerle yoğun bir dönem geçireceksiniz. Evinizde de hareket var. Tamirat, taşınma, temizlik, kiralama, ev satın alma, satma veya evinizde kalabalık misafir ağırlamakla meşgul olabilirsiniz. Babanızla ilgili işler için de koşturabilirsiniz. Bu eğilim haziran ve temmuz ayları boyunca devam edecek.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

İş hayatınızdaki girişimleri destekleyen güçlü bir yeniay doğuyor. Otorite figürleri sizden çok etkilenecek. Aynı anda iki iş teklifi alabilir veya iki iş için girişimde bulunabilirsiniz. Bu iş çok kazançlı olabilir ama siz aşırı bir özgüvenle büyük riskler alma eğiliminde olabilirsiniz. Yüksek beklentilerinizden dolayı işleri kaçırmayın. Kariyer hedeflerinizde eve ait sorumluluklar sizi bir miktar kısıtlayabilir. Oturduğunuz ev veya babanızla ilgili bir meseleden dolayı düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim

Günlük rutinden uzaklaşmak ve hayatınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Yabancı kültürler, yurt dışı seyahatleri ya da üniversite, seminer ve kurslarla ufuklarınızı genişletebilirsiniz. Yeniayın enerjisi bu alanlarda iki seçenek ve iki fırsat getirebilir. Aşk da bu alanlarla bağlantılı olduğundan seyahat sırasında aşık olabilirsiniz, yabancı bir sevgiliniz olabilir veya üniversite ortamında romantizm yaşayabilirsiniz. İnternet, sosyal medya gibi ortamlarda biriyle yakınlaşmanız da mümkün görünüyor.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım  

Burcunuzdaki Mars dinamizm veriyor ve sizi motive ediyor ancak gerilediğinden zaman zaman içe dönük öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmeli ve bu enerjiyi hedeflerinize yönelterek olumlu bir şekilde kullanmalısınız. Spor ve egzersiz de iyi gelebilir. Diğer yanda yeniayla beraber bütçenizi ve mali durumunuzu yeniden yapılandırabilirsiniz. Maaşınız kısıtlı ancak kredi, borç, sigorta, hisse, nafaka, miras, komisyon gibi kaynaklarda iki fırsat birden karşınıza çıkabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Yeniay evlilik, ortaklık, uzun süreli ilişkiler ve diğer tüm işbirliklerine enerji verecek. Evlenme, nişanlanma veya ortaklık kurma planlarınız olabilir. Veya şimdiki partnerinizle ortak planlar yapabilirsiniz. Avukat, ajans, menejer gibi sizi birebir temsil edecek aracılarla çalışmayı da düşünebilirsiniz. Bu yeniay size çift seçenek sunacak. Partneriniz ılımlı ve anlaşmaya yatkın ama sizin karamsar, tedbirli ve aşırı gerçekçi yaklaşmanız mümkün. Kariyerinizde ise fazla yüksek beklentilere sahip olabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak 

Haziran ve temmuz aylarında sosyal hayatınız canlı olacak. Haziran sonuna kadar izini kaybettiğiniz çok eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmeniz mümkün. Aynı zamanda bu haftanın yeniayında iki görev, iki proje veya iki müşteri ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Mücadele edeceksiniz zira bilmediğiniz unsurlar ve perde arkasında gelişen olaylar yüzünden engeller çıkabilir. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek ve spora başlamak için de yeniayın hemen ardından harekete geçebilirsiniz. 

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat 

Kariyerinizde oldukça güçlü bir pozisyondasınız ama dış koşullar nedeniyle işler yavaş ilerleyebilir. Haziran sonuna kadar eski işlerin üzerinden bir kez daha geçebilir veya eski işveren, şirket ile yeniden iş yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise güzel gelişmeler olabilir. Bu yeniay iki aşk ve iki kısmet getirebilir. Ancak ortak gelirlerle ilgili gereksiz riskler alma ve harcama yapma eğiliminde olabilirsiniz. Sanat gibi yaratıcı alanlarda iki teklif ve iki proje alabilirsiniz. Çocuklarla ilgili yeni gelişmeler de olabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Yeniayın enerjisi eve ait konulardaki planlarınızda harekete geçmenize yardımcı olacak. Bu yeniay iki seçenek ve iki fırsat birden getirebilir. Taşınma, tamirat, kiralama, ev satma ve satın alma ya da temizlik gibi işlerle meşgul olabilir veya evde kalabalık misafir ağırlayabilirsiniz. Ancak aynı anda işle ilgili sorumluluklarınız olacak ve bir miktar kısıtlanacaksınız. İş yerine anne ve babanızla ilgili sorumluluklarınız da gündeme gelebilir. Partneriniz ise evle ilgili büyük bir risk almanız için sizi zorlayabilir.