Cilde doğal gençlik aşısı

Cildinize gençlik aşısı yaparken aynı zamanda bir beden küçülmeyi garantileyebilirsiniz. İşte estetik müdahalesiz cilde vitamin aşılayan karışımlar.

Hem zayıflamak hem de cildim parlak olsun istiyorsanız mutfağa yönelin. Bu işin sırrı doğru karışımlarda. Eğer gün içerisinde daha az kalori alır, değişik sebze, meyve, balık ve yağlı tohumları bir arada yersek cilt güzelliği ve sıkı zayıflama için hiç de pahalı kremlere esir olmadan bunu başarabiliriz. Sebzelerden ve meyvelerden oluşan taze suları en önemli içten gelen güzelliği sağlayacak besinlerdir. Sihirli dokunuşlarla bu besinleri özel bileşimlerle daha etkili hale getirebiliriz. Bu taze meyve ve sebzelerden elde ettiğimiz bu özel karışımları günde bir öğünde balık diğer öğünde sebze veya kuru baklagilleri ara öğünde 1 avuç içi kadar tercih edilen yağlı tohumlardan biri ve 1 su bardağı süt  ve peynir ekmekle kahvaltıyı da düzene koyduğunuzda kısa sürede kaliteli zayıflamak için çok iyi başlangıç yapmış olacaksınız.  

- Portakal ve nar suyu: 1  nar ile 2  portakalın suyunu sıkın ve karıştırın. İçerisinde güçlü antioksidanlardan, yüksek oranda C vitamini sayesinde cildin hücrelerine derinden nüfuz ederek sağlıklı hücrelerin yaşamasını, ölü hücrelerin atılmasını sağlayacaktır. Her gün bu karışımdan içerek hem doygunluk sağlayabilir hem de deri sağlığınızı koruyabilirsiniz.

- Taze adaçayı ve elma suyu: Taze adaçayı yapraklarından 2 büyük kaseyi 2 büyük boy yeşil elma ile katı meyve sıkacağından geçirin. Çıkan taze suyu size ferahlık, zindelik ve farklı antioksidan kaynakları ile size yağ yakımını arttırarak zayıflamanıza da yardımcı olacaktır.

- Taze kekik otu ve salatalık suyu: Taze kekik otu ve salatalığın birleşimi gece yatarken içildiği zaman hem yağ yakımını arttırır hem de derinin nemlenerek kuruluğunun giderilmesini sağlar. Taze kekik zor bulunsa da mevsiminde yapraklarından sadece 1 yemek kaşığını kadarını ayırıp katı meyve sıkacağının haznesine atın ve üzerine bol salatalık doldurun. Bu karışımı çekin ve her gece 1 büyük su bardağı olarak için.

- Taze maydanoz, fesleğen ve armut suyu: Armutta bulunan diyet lifleri ile maydanoz, fesleğende bulunan antioksidan ve yüksek düzeyde vitaminler sizin kolay kilo vermenize birebir. 2 adet armudu, 1 kase taze maydanoz ve fesleğen yaprakları ile katı meyve sıkacağından geçirerek yemeklerinizin ardından birer su bardağı içmeniz yeterli.