CNN-Turk daimi konukları...

CNN-Turk prime time saatlerini tartışma programlarıyla geçiriyor. Haftanın 4 gecesi Tarafsız Bölge ve Ne Oluyor yayında ve bir tıkanma yaşanmaya başladı.

Siyasete dair hemen her tartışmada aynı isimler konuk olarak ekrana çıkıyor. İster istemez bir süre sonra aynı konuklar bıkkınlık oluşturuyor.

Şu an farklı konuklar üzerinden ilerleyen 2 program var. Bunlardan birisi biri Akif Beki’nin Cuma akşamları yayınlanan Baştan Sona programı. Diğeri de Hakan Çelik’in Hafta Sonu Keyfi.

Haksızlık yapmak istemem, o programlarda çalışan ve yeteneğini bildiğim arkadaşlarım da var, her konuda her zaman konuk bulmanın kolay olmadığını da biliyorum.

Yine de kanalda ekrana çıkan isimlerin kaçar kere ve en son ne zaman ekrana çıktıklarına bakılsa daha iyi olacak...

Yeni dizi takvimi kalmadı

Televizyonlar arasındaki rekabet o kadar sert ki, artık yeni dizi takvimi kalmadı. Eskiden Eylül, Ekim gibi yeni sezona diziler girer, Ocak’ta, rakip kanallar klasik dizi ve program tekrarlarına başladı mı yeni diziler yine gösterime girerdi. Artık öyle bir takvim yok. Bir dizi tutmadı mı hemen kaldırılıyor, yerine de bir ya da iki haftada bir başka dizi geliyor.

Atv son dönemde usta oyuncularla, yeni dizilerle yürümeyi tercih ediyor. Mehmet Aslantuğ’dan sonra Oktay Kaynarca da şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la ekranlara dönüyor.

Kaynarca bir mafya babasını canlandıracak bu yeni dizide. Şimdi tutsa iki ay sonra sezon finali yapacak diyemiyorum zira dedim ya, televizyonculuk alıştığımız standartların dışına çıktı. Bakalım bu yeni deneme ne kadar iş yapacak?

Lig olmayınca havanda su...

Milli maç arası futbol yorumcularının kimyasını bozdu biraz. Üstelik hezimet ya da büyük bir zafer yaşanmadığı için de yorumlar çok sivri olamadı. Ama bir kural değişmedi, o da Fatih Terim ne derse desin eleştirmek.

Fatih Hoca, uzun vadeli planlardan söz ediyor ya, yorum hazır “onu bırakalım finallere gidecek miyiz?” Arkadaş yenildiğimiz zaman kıyamet kopardığımız İzlanda’nın bu seviyeye hangi hazırlıkla geldiğini biliyor musun? Yok bilmeyiz ama sallarız biz, özelliğimizdir.