Dadı’dan sonra ilk kez...

Gülben Ergen denilince genellikle cümle kurmamayı tercih ederim.Televizyonda yaptığı en iyi iş Dadı’ydı, büyük ustalarla oynamıştı o dizide. Müzik derseniz, o zevk tamamen kişiseldir.

Çocuklar Gülsün diye açılan okullar aslında 3 kişinin yürüttüğü bir proje ve Gülben Ergen de o işin yüzüydü ki, çok saygı duyduğum bir iştir ama yayıncılıktan ayrıdır.

Her neyse işin o kısmını geçiyorum ama uzun zaman sonra Gülben Ergen iyi bir iş yapıyor. Show TV’deki programı yardıma ihtiyaç duyan çocukların hayatı için bir platform haline geldi. Doğru ve gurur duyulacak bir duruş bu.

Yapım şirketini de kutlamak

lazım ki, magazinin artı reytingi yerine bu konuya ağırlık veriyor.

Dadı’dan sonra Gülben Ergen iyi bir iş ve yayınla karşımızda, altını çizeyim dedim.

7 Güzel Adam...

TRT’de yeni bir dizi başladı, adı 7 Güzel Adam. Edebiyat tutkunları özellikle de şiir sevenler için önemli bir dizi bu.En az satılan kitapların şiir kitapları olmasından yola çıkarak endişe etmedim değil ama ilginç bir durum ortaya çıktı. 

Somera’nın tablosuna göre 7 Güzel Adam sosyal medya reytinginde 4. oldu. Televizyon reytinglerinde de yükseleceğini umuyorum. Bu dizide uzun bir hikayeye eşlik edeceğiz.

Bir not daha aktarayım, öğretmenin önemini anlamak açısından da bize hatırlatacakları olacak 7 Güzel Adam’ın... 

Yayını yok tanıtımı var

History Channel’da uzun zamandır Crime and Investigation kanalının tanıtımı dönüyor. Tamam bir kanalda başka bir kanalın tanıtımı dönebilir ama garip olan Crime and Investigation’un Türkiye’de yayını olmaması.

Bir zamanlar Digiturk’te yayınlanırdı, sonra biyaografi kanalıyla ortak yayına geçti sonra o da kalktı. Yani olmayan bir kanalın tanıtımı uzun uzadıya yapılıyor.

Pazar gecesi History Channel’da Büyük Tarih diye bir program başlayacak ama öncesinde üst üste 3 ayrı tanıtım giriyor ve seyirci de haliyle kızıyor. Her iki kanalın da Türkiye’deki yayın hakkı Saran Holding’de ve tahminen akışı da onlar yapıyorlar.

Ben de merak ediyorum, yayını olmayan bir kanal acaba neden bu kadar çok tanıtılır?