Değişim kaçınılmaz

Tutulma mevsimiyle beraber değişim rüzgârları esmeye başlıyor! Hayatımızda değiştirmemiz gereken unsurlar varsa ve biz bunları erteliyorsak tutulmalar dıştan gelen olaylarla bu süreci hızlandıracak. Değişim kaçınılmazdır ve eğer kararları biz vermezsek, başkaları bizim adımıza verecek demektir. Bu tutulmanın ekseninde 13 Eylül doğumlu Başaklar, 11 Mart doğumlu Balıklar, 12 Aralık doğumlu Yaylar ve 12 Haziran doğumlu İkizler ile tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar yer alıyor. Tıpatıp aynısı olmasa bile benzer bir tutulma 11 Eylül 2007’de yaşanmıştı. Önceki Başak-Balık tutulmaları Mart 2006-Şubat 2008 arasında dönemde, ondan önce Eylül 1996- Şubat 1998 yıllarında, daha da geriye gidecek olursak Eylül 1987- Ağustos 1989 arasındaki dönemde yaşanmıştı.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yıldız haritanızda günlük işleri, sağlıkla ilgili meseleleri aydınlatan bir tutulma oluşuyor: İş yapma biçiminizde ve personel, proje veya müşterilerinizde değişiklikler olabilir ama kariyeriniz etkilenmeyecek. Evdeki yardımcınızla ilgili yenilikler olması da mümkün. İhmal ettiğiniz sağlık konuları gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güneş tutulması aşk, çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili alanları öne çıkarıyor. Yeni bir ilişki, hamilelik ve çocuklarla ilgili gelişme olabilir. Sanat gibi yaratıcı alanlarda yeni bir başlangıç olabilir. Gerçek aşkı bulmaya yakınsınız ama gözünüzü kamaştıran unsurlar karşınızdakinin gerçek halini görmenize engel olacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev veya iş hayatınız önümüzdeki birkaç yıl tutulmalarla birlikte sınavdan geçecek ve eğer gerekiyorsa yapmanız gereken değişiklikleri hızlandırılmış bir şekilde yapacaksınız. Ev ve mülkle ilgili bir yıl boyunca şansınız açık ama kariyeriniz ve annenizle ilgili belirsizlikler olabilir, karar veremeyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güneş tutulması altı ay boyunca seyahat imkanlarınızı artıracak.Üstelik uğurlu Jüpiter de aktif olduğundan seyahatler de lüks koşullar olacak. Ancak kariyerinizdeki beklenmedik gelişmeleri halletmeniz gerekecek. Seyahat yerine yakın akrabalar da hayatınızda ön plana çıkabilir. Araba alabilir, değiştirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aylık geliriniz birkaç yıl içinde büyük bir değişimden geçebilir. Başak-Balık eksenli tutulmalar bir kaynağın bitip başkasının başlaması sürecini hızlandıracak. Bir sene boyunca şansınız açık, zira uğurlu Jüpiter daha çok para kazanmanıza yardımcı olacak. Hisse senedi gibi konularda aldatıcı koşullar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzdaki kısmi tutulma hayatınızda yeni düzenlemeler yapmanıza neden olabilir. Dönüm noktası gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama değişimin en mutlusu bile streslidir, adaptasyon gerektirir. Burcunuzdaki Jüpiter size layık koşullar getirecek ama önce işe yaramayan unsurları hayatınızdan atmak isteyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Tutulma içe kapanmanıza neden olabilir ama yalnız kalıp düşünerek geçireceğiniz zamanlar iç dünyanızda keşifler yapmanıza ve yenilenmenize yardımcı olacak. Gizli bir proje veya görev ile uğraşabilirsiniz. Psikolojik yüklerden kurtulmanın tam zamanı! Uzman bir terapiste danışmayı düşünebilirsiniz...

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Büyük bir davet, düğün, parti, yardım balosu, mesleki bir organizasyona katılabilirsiniz ya da derneklerde aktif bir rolünüz olabilir. İnsani yardım amaçlı görevlerde yer alabilirsiniz. Taşınmak, evlenmek, iş değiştirmek gibi onun hayatındaki büyük değişimlerden dolayı artık eskisi gibi görüşemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Önümüzdeki birkaç yıl içinde iş değiştirebilir veya taşınabilirsiniz. Aslında kariyerinizde parlak bir dönemin başlangıcındasınız ama bunun farkında olmayabilirsiniz. Değişimler daha iyi olanına yer açmak için gerçekleşmek zorunda. İş yerine anne veya babanızla ilgili değişiklikler olması da mümkün. Sudan gelebilecek zararlara dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurt dışı, seyahat, uluslarası işler, eğitim veya İnternet ve medya bağlantılı alanların hayatınızda önemli bir yeri olacak. Bu eğilim giderek güçlenecek. Bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kararsız kalabilir ve akrabalarca yanıltabilirsiniz. Eviniz, başka bir mülk veya babanızla ilgili ani gelişmeler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güneş tutulması parayla ilgili yeni düzenlemeler yapmanıza neden olabilir. Bu tutulma maaşınızdan çok hisse, komisyon, kredi, vergi, sigorta, prim, miras gibi diğer kaynaklarla ilgili olacak. Başkasına vekalet vermeden tüm para işlemlerinde hazır bulunmaya bakın. Ani bir haber sizi şaşırtabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart (HAFTANIN ŞANSLISI)

Tutulma size karşı oluşuyor ve kararları siz değil karşı taraf verecekmiş gibi görünüyor. Evlilik, ortaklık veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden kişilerle ilişkinizde dönüm noktası olaylar yaşayabilirsiniz. Bu tutulma daha çok bir başlangıca işaret ediyor. Hesapta olmayan bir ödeme yüzünden zorlanabilirsiniz.