DEM'lenen CHP

Cumhurbaþkaný Erdoðan terörle mücadelede elimizi zayýflatan unsurun ne olduðunu farklý konuþmalarda defalarca dile getirdi aslýnda. Dün de hatýrlattý. "Demokrasimizin imkânlarýný kullanarak devlete pusu kurulmasýna asla müsaade etmeyiz. Milletvekilliði dokunulmazlýðý zýrhýna bürünerek teröre destek verenlerle mücadelemizi siyaset ve hukuk zemininde sürdürmekte kararlýyýz" dedi.

Zira tahammülü de demokrasinin ve hukukun sýnýrlarýný da zorlayan bir akýlla hareket ediyor terör örgütü ve arkasýndakiler. Biz hukuka, demokrasiye, özgürlüklere, çerçeve deðerlere baðlý kalmaya çalýþýrken bulduðu her delikten sýzmaya çalýþýyor.

Siyasete, yargýya, medyaya, sivil topluma her yere sýzýyorlar.

Aramýzdaki hainlere, gaflet dalalet ve hýyanet içinde olanlara güveniyorlar.

Güvenlik meselesi boþluk kaldýrmýyor oysa.

Daha yüksek bir bilinç ve birlik istiyor.

Asker-polis teröristle mücadele eder çünkü.

Terörizmle mücadele topyekûn olmak zorunda.

ÞEHÝT AYNI, DÜÞMAN AYNI

Pazar günü Ankara'da, Ýstanbul'da, Anadolu'nun birçok þehrinde düzenlenen "Büyük Gazze Yürüyüþü"ne katýlan on binlerce insan "kahrolsun Ýsrail, kahrolsun PKK" diye tek aðýzdan baðýrýrken, 12 vatan evladýný þehit eden terör örgütüyle Gazze'de 25 bin masumu katleden terör devletinin ayný melanetten beslendiðini biliyordu.

Bu tarihi þuur, bu siyasi bilinç devlet gibi toplumda da var. Toplumun her kesiminden insan yakýn geçmiþte ve yakýn coðrafyada yaþananlara bakarak bugüne dair saðlýklý bir okuma yapýyor.

Tereddüt dahi edilmiyor artýk.

SYKES-PÝCOT ÝÞLEMESÝN DÝYE

PKK'yý doðuran, besleyen, binlerce týr silahla donatýp arka çýkanýn 75 yýl önce de Filistin topraklarýnda Ýsrail'i bir ur gibi ortaya çýkarýp hali hazýrda arka çýkan olduðuna. Dönem þartlarýnda Ýngiltere, þimdi ABD.

Ýsrail'in 7 Ekim sonrasýnda pervasýzca sürdürdüðü saldýrýlarýn nihai hedefinin Türkiye topraklarýný da kapsadýðýný çocuklar bile biliyor çünkü.

Yüzyýl önce iþleyen Sykes-Picot bu kez iþlemesin diye bütün çabalar.

Bu yüzden sýnýr ötesinden tutularak korunuyor güneyde bütün satýh ve sýnýrlar.

ABD ÖLEN TERÖRÝSTE ÜZÜLÜR MÜ?

Bu nedenle devlet anýnda ve misliyle karþýlýk verdi terörü araçsallaþtýran "müttefike".

Üç gündür ABD ile Ýsrail'in Irak ve Suriye'de konuþlandýrdýðý kiralýk teröristleri yerle yeksan ederek cezalandýrýyor Türkiye. En az 56 teröristin öldürüldüðü açýklandý. Ki operasyon sürüyor ve etkisiz hale getirilenlerin sayýsý güncelleniyor.

Ölen terörist sayýsý ABD ve Ýsrail'in canýný yakmaz ama akýtýlan paranýn, yapýlan yatýrýmýn, verilen silahlarýn çöp olmasý yakar.

O yüzden ABD'nin Kamýþlý'da, Haseke'de, Derbesiye'de PKK eliyle iþlettiði petrol tesislerini, enerji tesislerini, mühimmat depolarýný, erzak depolarýný, karargâh binalarýný hedef gözeterek vuruyor Türk savaþ uçaklarý.

Zaten MÝT farklý kategorilerdeki teröristleri üçer beþer doldurmakta sarý torbalara.

DARBEYLE OLMAYAN CHP ÝLE OLUR MU?

FETÖ'yle baþaramadý ABD.

PKK ile baþaramadý.

DEAÞ, DHKP-C vesaire ile de yapamadý.

Darbe-iþgal giriþimiyle de ekonomik saldýrýlarla da olmadý.

Tam da bu çaresizlik yüzünden farklý yollar arýyor ABD.

Biden henüz baþkan deðilken alenen ilan etmiþti seçimlerde CHP'yi destekleyeceklerini.

Netice ortada.

ABD'nin desteklediði CHP, ABD'nin kiralýk örgütünün gerçekleþtirdiði terör saldýrýsýna karþý Türkiye ile tek yürek, tek bilek olamýyor bir türlü!

Türkiye'nin yanýnda duramayan CHP nerede duruyor peki?

Terör partisiyle ayný yerde duruyor! Sonradan uydurulmuþ gerekçelerle ortak bildiriye imza atmamayý baþarýyor!

Ne için?

PKK partisinin oyuyla seçim kazanmak için!

Akþam gazetesinin dünkü manþetindeki gibi; iç cepheyi bölmektir bu!

2010'dan bu yana kâh FETÖ tezgâhýyla kâh Gezi tiyatrosuyla kâh Kýlýçdaroðlu eliyle partide neden bu kadar çok operasyon yapýldýðýnýn kanýtýdýr bugünkü CHP.

Bütün gaye CHP'nin DEM'lenmesi, Türkiye'nin en eski partisinin lanetli bir yapýya kuyruk olmasýymýþ meðer.