Denizli bu skordan utansın!

Galatasaray topa daha çok sahip gibi görünse de Trabzonspor saha markajı yaparak  maça hakim olmaya çalıştı.

Başarılı oldular denilebilir.

Hakem ilk olarak Marin’in, daha sonrada Hakan Balta’nın eline vuran topa penaltı verme cesaretini gösteremedi. İnanın verdiği penaltı, vermediklerinin yanında çok basit kalır.

İki takım da müthiş mücadele gösterdi. Erkan ve Marin eskiye oranla daha iyi atak geliştirdiler.  Muhammed de savunmanın göbeğini meşgul ettiği için savunma daha iyi mücadele etti.

İlk yarıda savunma tek hata yapmadı. Akınlara rakipten daha konsantre olunduğu için pozisyon vermeden ilk yarıyı kapattılar.

Çhedjou, Muhammed’e tekme atıyor hakem Bitnel seyrediyor. Özer yatarak topa müdahale ediyor, sarı karttan dışarı atıyor. Yahu Allah aşkına hakem arkadaşlar düşün Türk futbolunun yakasından! Özer haklı olabilirsin ama sinirlerine hakim olacaksın. Bir takımın kaderi ile oynamamalısın.

Aykut ne yaptı? Hiçbir şey. 

Ama Aykut kardeşim hiçbir şey bile yapmayacaksın; bu hakemler havayı üflesen dışarı atacaklar. Hiçbir şey yapmamak gerek.

Umut’a verielen uydurma penalıt ve ardından Cavanda ve Salih’in atılması ile 7 kişi kalan Trabzonspor.

Artık bu dakikadan sonra futbolla ilgili ne yazılabilir ki.  Trabzonsporlu futbolcu arkadaşlar sizin Allah’ınıza kurban. Ben Trabzonspor’un bu kadar ucuz katledildiğini Bugüne kadar görmedim.  Değil 6 hakem, 60 hakem koysanız ne olur?  60’ı da aynı anda kör oluyor. 

Moral... İnsanın tek ve hakiki ilacı.

1461’den gelen Akiko hiç yabancılık çekmedi.  Trabzon maçın uzun bölümünde kendi sahasına çekilerek ani kontra toplarla hucuma çıkmayı denedi başarılı da oldu. 

Sayın Başkan’a bu haftada sesleniyorum.  Şampiyon olmak için hakem camiasını dağıtmaktan başka çare görülmüyor. Denizli’nin bu kadar futbol hayatını göz önüne alıp; “Futbol hakemliğinden utandım. Futboldan ilgimi çekiyorum” deyip istifa etmesini bekliyorum!