Denizli ile olmuyor!

UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden, Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesinin çok gerisinde kalan ve gelecek sezon Edirne’den dışarıya çıkmak için ilk 4 arasında yer alması gereken Galatasaray dün Gaziantepspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Sarı-Kırmızılılar’da cezalı iki yıldız Wesley Sneijder ile Lukas Podolski yoktu. Sinan Gümüş’ün de sakatlığı nedeniyle olmadığı mücadelede Cim-Bom’un gol umudu ligde 6 maçtır fileleri havalandıramayan Umut Bulut’tu.

Teknik patron Mustafa Denizli, Melo’nun yerine büyük umutlarla alınan Donk’u bu defa yedeğe çekmişti. Yerinde Chedjou vardı. Ancak Chedjou 28’de sakatlanınca Galatasaray yine Donk’la mücadele etmek zorunda kaldı. Elinde sadece Ziraat Türkiye Kupası kalan Galasaray’ın dün akşam işinin zor olacağını düşünmüştüm. Öyle de oldu. Görünen köy kılavuz istemez. Her şey açık ortada. Bu sezon bitti gelecek sezon nasıl kurtarılır ona bakmak lazım. Galatasaray nereye koşuyor anlamış değilim.

Yenilen gol sonrası Galatasaray biraz hareketlenir gibi oldu, pozisyonlar da buldu ama atacak futbolcu yoktu sahada. İşte Galatasaray’daku sorun da burada. Nasıl mı çözülür? Bunu sayın yönetime ve Mustafa Denizli’ye sormak gerekir. Ben Denizli’nin kredisinin bittiğini, Lazio maçından sonra bu takımın başında olmaması gerektiğini yazmıştım. Hamza Hamzaoğlu’nun yerine ‘Bu takımı ayağa kaldıracağım’ diye geldin ama bu işi beceremedin. Bence bırakman en doğrusu olur.

Bir sözüm de futbolculara... Üzerinizdekinin Galatasaray forması olduğunu unutmuşsunuz. Takım olarak yenilebilirsiniz. Ancak bu kadar mücadeleden uzak olmanız asla kabul edilemez. Savunma içler acısı, Gaziantepli hangi futbolcu atağa kalkarsa elini kolunu sallaya sallaya kalenin önünde bitti. Yazık çok yazık.