Detaycı başak burcundaki zor dolunay

12 Mart Pazar günü Başak burcunda dolunay oluşuyor. Dolunaylar işleri tamamlamamıza ve sonuç almamıza yardımcı olur ama bu defa Satürn’ün sert açısı bizi yavaşlatacak ve karşımıza engeller çıkaracak. Yay burcundaki Satürn işlerin kuralına göre yapılmasını isteyecek ve kestirme yolları asla kabul etmeyecektir. Sabır, esneklik ve çok çalışma ile tüm engelleri aşabilir detaylarda başarılı olabiliriz.

Dolunayla beraber görev duygusu ve sorumluluklar ön plana çıkacak. Duygusallaşacak ve karamsarlaşabileceğiz ama dolunayın etkisi geldiği gibi hızla kaybolacağından, bu karamsar ruh hali fazla uzamayacak. Koç burcundaki Uranüs de dolunaya sert açı yapıyor ve bir anda beklemediğimiz gelişmeler ile karşılaşabilir ve çok şaşırabiliriz. Uranüs parlamaya hazır bir enerji yayacağından, hassas konular bir anda alevlenebilir ve meselelere aşırı duygusal yaklaşabiliriz.

12 Mart doğumlu Balıklar, 15 Eylül doğumlu Başaklar ardından 14 Aralık doğumlu Yaylar 13 Mart doğumlu Balıklar ve 13 Haziran doğumlu İkizler, 12 Nisan doğumlu Koçlar, 16 Ekim doğumlu Teraziler ile tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu dolunayın enerjisini direkt olarak hissedecekler.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Bir işi teslim etmek üzere olabilir ve çok çalışabilirsiniz. İş yerinizde ani eleman değişiklikleri ve iş programınızda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Gergin bir ortam oluşabilir ve çeşitli nedenlerden gecikmeler yaşanabilir. Siz ise kurallara karşı gelme eğiliminde olacaksınız. Çalışmıyorsanız evdeki işleriniz yoğun olabilir, para ve sağlıkla ilgili meselelere odaklanabilirsiniz. .

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs - HAFTANIN ŞANSLISI

Aşk evinizde duygusal bir dolunay oluşuyor. Dolunay duyguları derinleştirip gelişmeleri hızlandıracak. Aynı dolunay çocuklar ve hamilelikle ilgili konuları da aydınlatabilir. Ancak parayla ilgili kaygılarınız olacak ve bilmediğiniz meseleler, perde arkasında oynanan entrikalar yüzünden engellere takılabileceksiniz. Bunları aşabilirsiniz ve moralinizi yüksek tutmanız işleri kolaylaştıracak.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

Dolunay ile önemli bir dönemece geliyorsunuz. Eve ait bir meseleyi sonuçlandırabilir veya anne babanızla ilgili sorumluluklarınız için hayatı kolaylaştırıcı çözümler bulabilirsiniz. Bu dolunayda hayatınızın önemli bir parçasını geride bırakmaya karar verebilirsiniz. Ancak eşiniz, sevgiliniz, iş ortağınız ya da yakın arkadaşınızla ilgili sorunlar veya ilişkinizde zorluklar olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Dolunayla beraber bir seyahate çıkabilir ya da dönebilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Kardeş, kuzen, hala, amca gibi yakınlarınızla ilgileneceksiniz. Haberler alacak ve hareketli günler geçireceksiniz. İşle ilgili beklediğiniz değil de, beklemediğiniz bir şeyin olabilir. İş ortamınızdaki kaygılarınız artabilir ama bu endişeli durum uzamayacak.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Para konuları ön plana çıkacak ve büyük engeller olsa ve işler yavaş gitse bile çözebileceksiniz. Büyük bir şey satın alabilirsiniz. Ödemeler, faturalar ve bütçe düzenlemesine öncelik vermeniz gerekecek. Sevgiliniz ve çocuklarla aranızdaki para konuları sıkıntı yaratabilir. Eğitim ve hukukla ilgili beklemediğiniz bir gelişme olabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Burcunuzdaki dolunay ile meseleleri sonuçlandırabilir ve belki de hayatınızdaki önemli bir sayfayı sonsuza dek kapabilirsiniz. Ailevi sorumluluklar yani özellikle oturduğunuz ev veya anne babanızla ilgili meselelerdeki engelleri aşmanız gerekecek ve yavaş ilerleyeceksiniz. Büyük bir ödeme çıkabilir ya da komisyon, kredi gibi kaynaklarda zorluklar olabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim - HAFTANIN ŞANSSIZI

Dolunayda sırlar açığa çıkabilir ve bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz, sevgiliniz, iş ortağınız veya yakın arkadaşınızdan beklemediğiniz bir tepki görmeniz mümkün. Bu kişi sizi çok şaşırtacak. Dolunayda alternatif olarak hastane, huzurevi, hapishane gibi “kapalı” kalınan bir kurumu ziyarete gidebilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Dolunayla beraber sosyal ve kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Düğün, okul yemeği, ticaret fuarı, parti, tanıtım ya da başka bir kutlamaya katılabilirsiniz ama hem maddi konulardan, hem de iş programınızdaki ani değişikliklerden dolayı zorlanabilirsiniz.  Arkadaşlarınızla aranızdaki para konuları yine sıkıntıya neden olabilir.

  YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Dolunayla beraber iş veya ev hayatınızda bir konu sonuçlanabilir. Artan sorumluluklarınızla daha yavaş hareket edeceksiniz ve gecikmeler olabilecek ama siz bu duruma alışmış olmalısınız. Diğer yanda sevgiliniz ya da çocuklardan beklemediğiniz tepkiler görebilir ve sizi şaşırtacak haberler alabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Yurt dışı, seyahat, medya, eğitimle ilgili meseleler dolunayla beraber sonuçlanma aşamasına gelebilir. Ancak bazı engellerden dolayı işler yavaş ilerleyecek ve sizin de kestirme yollara sapmadan tüm kurallara uymanız gerekecek. Ev ve ailevi meseleler bir anda ortaya çıkabilir. Oturduğunuz ev veya anne babanızla ilgilenmeniz gerekecek.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Para işlerine odaklanacaksınız. Büyük bir ödeme, miras, vergi, sigorta, kredi, hisse, telif, komisyon gibi kaynaklar ön plana çıkabilir. Bir arkadaşınız veya dernek, klüp gibi topluluklarla ilgili sorunlar hızınızı kesecek. Yakın akrabalardan da beklemediğiniz haberler alabilirsiniz.  Ani bir seyahat ya da bir haber planlarınızın değişmesine sebep olacak.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Dolunay partnerinizi ön plana çıkaracak. Sevgiliniz, eşiniz, iş ortağınızla olan ilişkiniz netleşecek. Avukat gibi sizi temsil edecek aracılarla ilişkinizde gelişmeler olabilir. Ancak bu dolunayda bazı gecikmeler olabilir. Parayla ilgili beklemediğiniz gelişmelere ve tatsız sürprizlere de hazır olmalısınız. Beklemediğiniz bir ödeme çıkabilir.