Doğru canım, Erdoğan ne Bordeux’dan anlar, ne Whiskey’den!

PKK saldırılarının ardındaki amaç neydi? AK Partiyi koalisyona zorlamak. Hem de CHP’yle. Demirtaş tayfası MHP’yle yapılacak bir koalisyona da karşıydı. Neden illa da CHP?  Çünkü öncellikle CHP’den ödünç aldıkları oylarla barajı geçmişlerdi; PKK ne kadar azarsa azsın, kimi vurursa vursun CHP, emanet oylarının yüzü suyu hürmetine, herhangi bir askeri harekata izin vermeyecekti.  PKK da güçlendikçe güçlenecek, dağa adam  kaldıracak, “Kürt devletini kurduğumuzda sen polis,sen kaymakam olacaksın” gibi ipe sapa gelmez sözler vererek yöre halkının çocuklarını devşirecekti.  Ama evdeki hesap çarşıya uymadı; devlet “yeter!!” dedi ve o saniyeye kadar, HDP’lilerin “sırtımızı verdik, arkamızı dayadık”dediği uyuşturucu kaçakcılarının korumaları nam PeKeKe’nin üstüne bombalar yağmaya başladı.  Üfürdü mü mangalda kül bırakmayanlar hemen 180 derece döndü, “biz her şeyi oturup konuşarak aramızda çözeriz kardeş..”  demeye başladı. Ama geçmiş olsun. Devletin  sabrını taşırmadan  önce bu lafları edecektiniz; , iş işten geçtikten, polis ve asker evlatlarımızı öldürdükten sonra değil. 

Erdoğan nefreti

Bu öyle bir nefret ki hiç bir mantığa dayanmıyor. Sadece kuyruğuna basılanlar, devlet ve milletin çıkarları uğruna bazı sinsi ve karanlık emellerinden vaz geçmek zorunda kalanlar zehiri alınmış akrepler örneği, Tayyip Bey’i sokmak için dört dolanıyorlar. Sen boyuna posuna, çapına bakmadan devlete paralel bir bürokrasi, asker, savcı, yargıç, öğretmen, polis kuracaksın ve bu devletin başı sana dur demeyecek ha? Bu devletin başı ki milletin yüzde 52 oyuyla seçilmiş. Varsa gücün, cesaretin çıkarsın ortaya bir siyasi partiye destek vereceğini açıklarsın görürüz bakalım o partinin oyları yüzde kaç artacak?

Paralel Orkestra’nın kulak tırmalayan nağmelerine ayak uyduran tayfa AK Parti iktidarından yeterince nemalanamayanlardır. Batılı olamadıkları için dövünen,   “aaah ulan Amerika’da doğmak vardı!”  özlemlerini yaş ya da kurudan  gidip kafayı bulunca haykıran, artık marjinalleşmiş bu tayfa, hala salt “göbeğini kaşıyan, kıllı heriflerle, kapalı kadınların” oy verdiğini öne sürdükleri AK Parti’ye ve onun önderine duydukları kini, nefreti kusuyorlar her fırsatta!  Haklısın be canım bu Erdoğan şarabın hasından, Bordeux’dan, malt whiskeyden anlamaz! Ama milletin özlemlerini iyi bilir!

Bakın şimdi; adam üç gün önce hükümeti PKK saldırılarına yanıt vermemekle suçluyor, harekat başlayınca, “n’apıyorsunuz? Deli misiniz siz? Barışı tehlikeye atıyorsunuz!!” diyor. Şimdi biz bu adam ve onun gibilere mi inanacağız?! Sen Nişantaş-Etiler-Bebek ekseninde mabat büyütürken ülkenin çölünde, çorağında nöbet bekleyen aslanlara bir rahmeti bile çok görüyorsun be!! Sadece ayıp değil günahtır da sizlerin bu yaptıklarınız.

Tayyip Beyin Başkanlık düzeni için hala çaba harcadığını söylemek de büyük bir yalan.  İstediği çözüm sürecinin başarıyla noktalanmasıydı. Bunu sadece halkın önünde değil özel sohbetlerinde de dile getiriyordu. Ama istediği olsaydı PeKeKe ağaları uyuşturucu taşımacılığından elde ettikleri milyonlarca doları nereden bulacaklardı? Çözüm Kürt kardeşlerimizin  çok istediği ama PeKeKe’nin hiç mi hiç istemediği bir sonuçtu. Ve şimdi, göbek atıyordur ağaları, amaçlarına kavuştukları için!

Özetle eğer Türkiye huzura kavuşacaksa bunun bir tek yolu var o da PKK’nın tarihe gömülmesi. Bu saaten sonra PKK’nın  vereceği sözlerin  ya da HDP’nin PKK adına söyleyeceklerinin hiç bir anlamı ve inandırıcılığı yoktur!

Allah’a emanet olun

Başta sevgili Nuh olmak üzere STAR’da ve 24’de çalışan bütün kardeşlerime çok büyük geçmiş olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun! Yıllarca bizimle çalışan ama şu anda bizden bir tek geçmiş olsunu esirgeyenlere de selam olsun!