Dolunay gecesine dikkat

Anneler Günü’ne denk gelen gezegenler arasındaki sert etkileşim havadaki elektriği artırabilir ve gerilime neden olabilir. Yeni bir şey değil zira bu durumun çok daha şiddetlilerini nisan ayında yaşadık ve ondan önce de zaman zaman yaşıyorduk.

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar gerilimin merkezindeler. Bu günde ayrıca İkizler ve Başakların kafalarını karıştıracak, belirsizlik ve yanlış anlaşılmalar neden olacak koşullar da var.

Haftanın en önemli olayı ise 14 Mayıs Çarşamba gecesi oluşan dolunay. Akrep burcundaki bu dolunayda hem duygusallaşacak, hem de gerçekçi bir bakış açısıyla uzun vadeli kararlar verebileceğiz. Dolunayın enerjisi üç dört gün sürecek olsa bile getireceği olayların sonuçları hayatımızda uzun süre yer alacak. Akrep yeniden doğuşun, kendini sıfırlayıp yeniden başlamanın burcu olduğundan radikal kararlar verebilir ve bitişlerin ardından yeni bir sayfa açmaya hazırlanabiliriz.

Bu dolunay en çok 17 Kasım doğumlu Akrepler ile 14 Mayıs doğumlu Boğalar ikinci sırada 17 Ağustos doğumlu Aslanlar ile 13 Şubat doğumlu Kovalar ve tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlarla ilgili olacak. 

Bu hafta ayrıca yıldırım çarpması gibi aşklar başlayabilir, sürpriz haberler gelebilir, aniden seyahate çıkabilir ve düşünmeden para harcama eğiliminde olabiliriz. Koç, Yay ve Teraziler, aşkta hızlı ilerleyecekler.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ortak gelirler evinize enerji veren bir dolunay oluşuyor. Bu dolunayda miras, nafaka, borç, kredi, vergi, sigorta gibi maddi konulardan birine tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Yüklü miktarda ödeme yapabilirsiniz ya da tam tersi sizin elinize para geçebilir. Dolunayda ameliyat ya da yenilenmenizi sağlayacak tıbbi bir işlem de gündeme gelebilir. İlişkinizde ise cinsellik ve diğer paylaşımlar ön plana çıkacak. Karşınızdakini tanımadan çabuk aşık olma ve ilişkinizi hızlı ilerletme eğilimindesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunayla beraber evlilik, ortaklık ya da uzun süreli yakın ilişkiniz aydınlanacak. Ciddi olarak görüştüğünüz biri varsa, ilişkinizi resmileştirmeye ya da tam tersi ayrılmaya karar verebilirsiniz. Dolunay duyguları aşırı uçlara götürecek ve gerçek durumu görmenize yardımcı olacak. Size destek olacak avukat, ajans gibi bir aracı ile anlaşmak üzere olabilirsiniz veya partnerinizle ilgili bir konu sonuçlanabilir. Duygularınızı ve ilişkinizi gizli yaşama eğilimindesiniz. Platonik duygularınız olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu hafta yorulabilirsiniz zira iş evinizde oluşan dolunay nedeniyle büyük ve yorucu bir projeyi tamamlamak üzere olabilirsiniz. İş yerinizde çalışanlarla ilgili değişiklikler olabilir. Yeni bir görev veya projeniz onaylanırsa ya da yeni bir müşteri kazanırsanız, arkasından uzun vadeli bir başarı gelebilir. Bu dolunay sağlığınızı da gündeme getirebilir, rutin kontroller yaptırabilir ya da kendinizi bitkin hissettiğinizden doktora gitmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlar sürpriz programlar ve haberlerle sizi şaşırtabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunay hem duygusallık verecek, hem de gerçekçi olmanıza yardımcı olacak. Aslında çelişkili gibi görünen bu durum uzun vadeli sağlam kararlar almanızı sağlayacak. İlişkiniz, hamilelik ve çocuklar ya da sanat gibi yaratıcı alanlar gündeme gelebilir. Dolunayın ışığı hangi durumda olduğunuzu gösterecek. İlişkinizin bu zamana kadar gidişatına göre ayrılmak veya ilişkinizi ciddileştirmek gibi radikal bir adım atabilirsiniz. Özellikle Çarşamba günü renkli sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hafta ortasında yıldız haritanızın ev ve aile sektöründe bir dolunay oluşuyor. Dolunaylar olaylara netlik verirler. Bu dolunay ya sizi aileniz ile bir araya getirecek ya da evle veya gayrimenkûl ile ilgili bir konuyu sonuçlandırmanızı sağlayacak. Evinizde misafir ağırlayabilir, büyük bir temizlik de yapabilirsiniz. Dolunayın oluştuğu dördüncü ev aynı zamanda “bitişleri” simgelediğinden sizin için önemli bir konu süresini doldurmuş, bitmek üzere olabilir. Yurt dışından ve bir yabancıdan sürprizler gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta hareketli geçebilir zira yıldız haritanızın kısa seyahatler, kardeşler ve anlaşmalar bölümünde bir dolunay oluşuyor. Dolunayda yolda olabilirsiniz. Ayrıca bu dolunay sırasında imzalamanız gereken bir anlaşma neticelenebilir. Ya da kardeş, kuzen gibi yakın bir akrabanızla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Belki de bu durum aranızdaki ilişkiyle ilgilidir ve bazı şeyler netleşecektir. Toplantılara katılabilir, telefon ve mesajlardan başınızı kaldıramayabilirsiniz. Parayla ilgili büyük sürprizler olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Aşık olabilir, ani evlilik kararları verebilirsiniz ya da partnerinizden sürprizler gelebilir. Para evinize enerji veren dolunayla birlikte finansal bir durum son aşamasına gelebilir. Yüklü miktarda ödeme yaparak ileriye dönük bir yatırım yapabilir, ya da yeni bir işe başlıyorsanız maaşınızla ilgili pazarlıkları tamamlamak üzere olabilirsiniz. Alternatif olarak, kredi kartı ya da başka bir maddi yükümlülüğünüz için ödeme yapabilirsiniz. Bu dolunayda çok istediğiniz pahalı bir şeyi satın alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞASLISI VE ŞANSSIZI)

Senede bir kez Akrep’te oluşan dolunay sizinle ilgili olacak ve özellikle 17 Kasım ve yakınlarında doğduysanız sadece bu hafta değil, tüm bir sene boyunca önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Özel bir konu, yürekten arzuladığınız bir şey ya da sizin için çok büyük önem taşıyan bir ilişki önemli bir aşamaya gelecek. Aslında ne olacağı bu güne kadar olan gidişata bağlı, dolunay ise sadece sonuçlanma getirecek. Uzun vadeli sağlam kararlar alabilir ve sıfırdan kendinizi yapılandırmaya başlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu haftanın dolunayı yıldız haritanızın en sakin bölgesine enerji veriyor. Bu dolunay döneminde sanki her şey sahne arkasında ve belirli bir gizlilik içinde gerçekleşecek. Birçok gizli plan ve haber ile uğraşırken, bunları paylaşmaya kendinizi henüz hazır hissetmeyebilirsiniz. Ancak dolunayın ışığı altında sizin bazı sırlarınız açığa çıkabilir ya da sizden gizlenilen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Alternatif olarak hastane, huzurevi, hapishane gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelmeniz gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunay yıldız haritanızın en sosyal bölgesine ışık tuttuğundan dolayı kalabalıkta ve arkadaşlarınızla birlikte olacaksınız. Bir arkadaş veya klüp ya da dernek gibi bir toplulukla ilgili olaylar ön planda olacak. Dolunaylar bitişleri simgelediğinden bir arkadaşınız yakın çevrenizden ayrılabilir ve onunla eskisi gibi görüşemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Alternatif olarak büyük bir hayalinizle ilgili olarak da bir gelişme olabilir. Ev ve babanıza ait konularda ise şaşırtıcı ve ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yıldız haritanızın kariyer, başarı ve ün bölgesinde oluşan dolunayla beraber kariyerinize odaklanacaksınız zira önemli gelişmeler ve bu gelişmelerin sonucunda uzun vadeli kazançlarınız olabilir. Bu dolunayda işinizde yükselmeniz veya daha yüksek pozisyonda başka bir işe geçmeniz için tüm sene içindeki en iyi fırsatlarından bazılarını yakalayabilirsiniz. Alternatif olarak kariyeriniz değil de, anne babayla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Ayrıca sürpriz bir seyahat ve aşkta sürprizler sizi bekliyor.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hafta ortasındaki dolunay yurt dışı, eğitim, yayımcılık ve yasal konularla ilgili haberler getirebilir. Dolunay uzak ülkelerde yaşayan yabancılarla bağlantılarınızı artıracak. Uzak bir ülkeye gidebilir ya da bunun için plan yapabilirsiniz. İhracat, ithalat gibi yurt dışıyla bağlantısı olan işleriniz neticelenebilir. Macera duygunuz artacak, ufuklarınız açılacak ve olaylara daha geniş bir perspektiften bakabileceksiniz. Seminer ve kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Diğer yanda parayla ilgili bir sürpriz yaşayabilirsiniz.