Dolunay herkesi duygusallaştırıyor

İşleri yavaşlatan Merkür düzeldi ve önümüz açık. Tempomuz giderek hızlanacak. Cumartesi günü oluşan dolunay ise önceki çabaların sonuçlarını almamıza ve meseleleri toparlamaya yardımcı olacak. Oğlak burcundaki bu dolunayın ışığı geceleri aydınlatıp uykularımızı bölerken, duygusal davranabilir ve aşırı uçlarda kararlar verebiliriz. Abartabiliriz ve basit gelişmeler büyüyebilir.

Bu dolunay herkesi bir parça duygusallaştıracak ama aynı derecede etkilemeyecek. 12 Temmuz doğumlu Yengeçler, 11 Ocak doğumlu Oğlaklar, ardından 14 Ekim doğumlu Teraziler ile 10 Nisan doğumlu Koçlar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar dolunayın enerjisini doğrudan hissedecek. 12 Temmuz doğumlu Yengeçler yıl boyunca önemli meseleleri sonuçlandırabilir.

İkizler burcunda gezinen Venüs özellikle 7 Haziran yakınlarında doğanların hayatına daha fazla aşk, zarafet ve güzellikler getirecek. 6 Nisan doğumlu Koçlar da özellikle seyahat ve tatil sırasında romantik anlar yaşayacaklar. Ancak aynı günlerde doğanlar hafta ortasında alev almaya her an hazır, gergin olayların merkezinde olabilir. Bu gerilim uzun sürmeyecek ve çabuk toparlanacak.

 

8 Temmuz ve yakınlarında doğanlar ise ter dökecek ama aynı zamanda kalıcı sonuçlar elde edecek. Çocuklarla ilgili sorumluluklarda ve aşkta ileriye dönük rahatlatıcı çözümler bulacaklar. Ancak işveren, anne ve baba gibi otorite figürleriyle sert yüzleşmeler yaşanabilir. Gerilim boşalacak, durumlar daha net olacak ve ilişkiler uzun vadede rahatlayacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eve ve aileye tam odaklanmışken dolunayın enerjisi hafta sonuna doğru kariyerinizi ön plana çıkaracak ve hırslarınız artacak. Terfi etmek, daha yüksek pozisyonlu bir işe geçmek veya yeni bir iş almak için harekete geçebilirsiniz. Önceki çalışmalarınızın sonuçlarını bu dolunayda alabilirsiniz ve beklediğiniz haberler gelebilir. Kısa seyahatler ise çok romantik geçecek, bu hafta sonunu değerlendirin. Ancak evle ilgili sorumluluklara baş kaldırabilir ve babanıza bir anda patlayarak tepki gösterebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta oluşan dolunay, günlük hayatın rutininden ve bulunduğunuz yerden uzaklaşma isteği verebilir. Seyahat, yabancı ülkeler, uluslararası işler, yasal konular, medya ve yüksek öğrenimle ilgili planlarınız hafta sonuna doğru neticelenebilir. Bu konu her ne ise kasım ayından, sene sonuna doğru yine hareketlenme ve gelişmeler göreceksiniz. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişiler size bu alanlarda destek olacak. Ancak günlük işlerin detayları ya da sağlıklı ilgili meselelerden yorulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hafta sonunuz eğlenceli ve romantik geçebilir. Arkadaşlar sürpriz programlar yapabilirler. Ancak beklemediğiniz harcamalar çıkabilir. Zaten önümüzdeki cumartesi günü oluşan dolunayla beraber para konuları da gündeme gelecek. Ortak harcamalar, ödemeler, borç, kredi, komisyon, avans, hisse, telif, sigorta, tazminat gibi maddi konularda hızlı gelişmeler olabilir; bir konu hemen birkaç gün içerisinde neticelenebilir. Önceki çalışmalarınızın sonucu olarak maaş dışında para alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili sorumluluklarda eskisinden daha mutlu olacak ve eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Ancak kariyerinizde ve anne ya da yönetici gibi otorite konumundaki kişilerle ilişkinizde beklemediğiniz gelişmeler karşısında sinirlenebilirsiniz. Cumartesi günü oluşan dolunayda ise yakın ilişkiniz öne çıkıyor. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişiler ve hatta rakiplerin söyleyecekleri olacak. Aynı anda evdeki bitmeyen yoğun aktivite de sizi sıkıştırabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Bir parça geri planda kalmanız gereken bir dönemdesiniz. Cumartesi günü oluşan dolunaya yaklaştıkça işleriniz artacak ve belki de bir projeyi yetiştirmek için çok çalışmanız gerekecek. Dolunayda iş yerinde sağlıkla ilgili bir mesele ortaya çıkabilir ama bu konu sürüklenmeyecek ve birkaç gün içinde sonuç alacaksınız. Seyahat planlarınız engellenebilir. Eve ait konularda sorumlulukların bilincindesiniz ve ileriye dönük sağlam adımlar atabileceksiniz. Ancak yakın akrabalarla fikir ayrılıkları olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Beklemediğiniz bir kaynaktan  sürpriz para haberleri gelebilir. Ancak arkadaşlarla aranızdaki para ilişkilerine ve sosyal aktivitelere dikkat, zira hiç beklemediğiniz harcama ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günkü dolunay, aşk ve eğlence evinize ışık tutuyor. Romantizm yaşayabilir ve renkli ortamlarda bulunabilirsiniz. Sanat, hamilelik haberleri ve çocuklar öne çıkıyor. Seyahat, kardeşler ve eğitimle ilgili hoş gelişmeler olabilir ama para yüzünden zorlanabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Gözler üzerinizde, kariyerinizin ön planda olduğu ve bulunduğunuz ortamlarda lider pozisyonunda olduğunuz bir dönemdesiniz. Cumartesi günü yıldız haritanızın yuva bölümünde oluşan dolunayla birlikte dikkatinizi eve yönlendirmeniz gerekecek. Ev ya da babanızla ilgili bir konu kısa sürede çözümlenebilir. Evde misafir ağırlayabilir, tamirat, taşınma, kiralama, satma, satın almak gibi işlerle ilgilenebilirsiniz veya anne ya da babanızla ilgili bir konuya odaklanmanız gerekebilir. Gereken parayı bulacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞANSLISI)

 

Cumartesi günü oluşan dolunayın enerjisi daha fazla hareket etmenizi sağlayacak, kısa seyahatler yapmanız için sizi harekete geçirecek. Özellikle hafta sonuna doğru yolda olacaksınız; yola çıkacak veya gittiğiniz yerden döneceksiniz gibi görünüyor. Kardeş, kuzen gibi yakınlarla beraber olabilir, ortak konularla meşgul olabilirsiniz. Kontrat, sözleşme gibi resmi bir evrak imzalamanız gerekebilir ya da eğitimle ilgili bir konu neticelenebilir. Benzer alanlar kasımdan, sene sonuna kadar yine gündemde olacak.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu hafta sonunda sürpriz bir romantizm yaşayabilirsiniz. Ağır, derin duygular yerine neşeli, dinamik ve enerji dolu ilişkileriniz olacak. Ancak sevgiliniz ya da çocuğunuzla değer yargılarınız arasındaki fark para konusunda çatışmalara neden olabilir. Cumartesi günü oluşan dolunay ise duyguları derinleştirecek ama para evinize enerji verdiğinden maddi konular ön plana çıkacak. Pahalı bir ürün satın alabilirsiniz, aylık geliriniz ve diğer kaynaklarınızda gelişmeler olabilir ve ödemelerle uğraşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Oturduğunuz ev, başka bir mülk, yaşam tarzınız ya da babanızla alakalı sürpriz gelişmeler olabilir. Ancak partnerinizle tamamen farklı görüşlerde olacağınızdan aranızda beklenmedik bir çatışma çıkabilir. Cumartesi günkü dolunayla beraber öne çıkıyorsunuz. Sizin için büyük önemi olan özel bir konu kısa bir süre içinde sonuçlanabilir ve dolunay duygularınızı uç noktaya taşıyacağından radikal kararlar alabilirsiniz. Bu arada duygusal anlar yaşayabilir ve çok romantik olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu hafta sonunda aniden bir seyahate çıkabilirsiniz. Eğer giderseniz bu seyahat hem sürpriz olacak, hem de çok romantik geçecek. Yakın akrabalarla ilişkinizde beklenmedik anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde büyük zorluklar çektiniz ama emin adımlarla ilerliyorsunuz. Kurduğunuz temel çok sağlam olacak. Cumartesi günkü dolunayda enerjiniz düşük olabilir, yalnız kalıp düşüncelerinizle baş başa olmak iyi gelecek. Gizli şeyler öğrenebilir, bir yakınınız için hasta ziyaretine gidebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Parayla ilgili iniş çıkışlar ve büyük sürprizler devam ediyor. Ev için gereken parayı bulabilir veya mülkten kazançlı çıkabilirsiniz. Ayrıca bu hafta yıldız haritanızın en kalabalık bölgesini aydınlatan dolunayın enerjisi kalabalık davetlere katılmanıza, arkadaş ve gruplarla bir arada olmanıza neden olacak. Cumartesi günü doruğa çıkan bu enerji dört gün önce ve sonraya da yayılıyor. Ancak bu sosyal aktivite çok masraflı olacak. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız dolunay yakınlarında para kazanabilirsiniz.