Dolunay meseleleri toparlıyor

Sürprizler ve fırsatlarla dolu bir hafta bizi bekliyor! Pazar gününün göz boyayıcı ve yanıltıcı etkisinden sonra, salı gecesi oluşan dolunay olayları hızla toparlamamıza ve sonuca gitmemize yardımcı olacak.

Pazar günü 25 Şubat doğumlu Balıklar ile 30 Ağustos doğumlu Başaklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanları direkt etkileyen etkileşim, hayata pembe gözlüklerle bakarken gerçek dünyadan uzaklaşmamıza neden olacak. Önemli bir karar vermemek lazım zira hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.

Salı geceyarısından sonra Aslan burcunda oluşan muhteşem dolunay ise sürpriz gezegeni Uranüs ile uğurlu Jüpiter’den aldığı olumlu titreşimler sayesinde bu senenin en güzel dolunaylarından biri olabilir. Dolunay sonuca gitmemiz ve sürüncemede kalan meseleleri toparlamamız için fırsatlar sunacak. Hoş tesadüflerle hiç beklemediğimiz gelişmeler son dakikada yardımımıza koşabilir. Görkemli ve ışıltısı bol üç-dört gün geçirebiliriz.

HAFTANIN ŞANSLISI

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Senede bir kez burcunuza denk gelen dolunay, salı gece yarısından sonra oluşuyor ve önem verdiğiniz bir meseleyi tamamlamanıza yardımcı oluyor. Gelişmeler hangi yönde olursa olsun uzun vadede hayrınıza olacak ve korunacaksınız. Yurtdışı, seyahat, üniversite, medya ve mahkeme bağlantılı konularda sizi şaşırtacak çok sürpriz bir gelişme olabilir. Para işlerinde dikkatli olun ve kimseye güvenmeyin zira ortam bulanık. Sürekli değişen koşullar sizi yanıltabilir ve hatalara neden olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Açığa vurmak istemediğiniz duygular kafanızın karışmasına neden olabilir. Belki de sadece platonik olarak birinden hoşlanacaksınızdır. Salı gece yarısından sonra oluşan dolunay ise durumları netleştirecek ve duygularınızdan emin olmanızı sağlayacak. Kendinizi dile getirecek ve bağımsızlığınızdan da ödün vermeyeceksiniz. Dolunayda aşkın yanı sıra hamilelik ve çocuklarla ilgili meseleler de neticelenebilir. Renkli ve eğlenceli üç-dört gün geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüz ortaya çıkacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

BU hafta sonunda arkadaşlar ve aynı zamanda romantizm ön plana çıkıyor ama her şey göründüğü gibi olmayacak. Ayaklarınız yerden kesilse bile daha sonra gerçeklerle yüzleşmeniz gerekebilir. Diğer yandan salı gece yarısından sonra oluşan dolunay, eve ait planlarınızda harekete geçmenize ve hızlı sonuç almanıza yardımcı olacak. Ev yerine kariyerinizde gelişmeler yaşamanız da mümkün. Hayatınızın bu alanlarında şanslı bir dönemdesiniz. Hiç beklemediğiniz gizli bir destek alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kariyerle ilgili beklentileriniz ve hayalleriniz olabilir ama dikkatli olmalısınız zira gerçekleri net olarak göremeyebilirsiniz. Ya da kararsız kalmanıza neden olan ve belirsizlik yaratan koşullar sizi zorlayabilir. Diğer yanda salı gece yarısı oluşan dolunay ve dört gün yakınlarında seyahate çıkabilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan güzel sürprizler gelecek ve hoş tesadüfler hayatınızı renklendirecek. Parayla ilgili görünmez ve güçlü bir baskı hissedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yurtdışı bağlantılı bir romantizm yaşayabilirsiniz ama bu yanıltıcı bir durum olabilir. Aynı şekilde internet, sosyal medya ve üniversite gibi ortamlarda bu yanıltıcı duyguyu yaşayabilirsiniz. Salı gece yarısından sonra oluşan dolunay ve yakınlarında ise para meseleleri gündeme gelecek. Kariyerinizdeki sürpriz bir gelişmenin de büyük katkısı olacak ve maaşınızı artırma veya daha fazla para kazanma fırsatları bulacaksınız. Pahalı bir şey satın alabilir, alacakları tahsil edebilir ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Zıt burcunuz olan ama aynı zamanda sizi tamamlayarak eşinizi ve iş ortağınızı temsil eden Balık burcundaki etkileşim, gözlerinizi kamaştırabilir ve sizi gerçeklerden uzaklaştırabilir. Partneriniz isteyerek ya da istemeden sizi yanıltacak. Diğer yandan salı gece yarısından sonra oluşan dolunay iç dünyanızı karıştıracak ve bilmediğiniz bazı gerçeklere ışık tutarak sizi uyandıracak. Belki de sizin bir sırrınız açığa çıkacaktır. Parayla ilgili sürpriz bir gelişme olacak, elinize toplu para geçebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hafta sonunda yediklerinize dikkat etmelisiniz zira aşırı yağlı ve şekerli yeme eğiliminde olabilirsiniz. İlaçların yan etkilerine ve alerji gibi rahatsızlıklara da dikkat edin. Bu haftanın görkemli dolunayı kalabalık bir davet getirebilir. Düğün, okul yemeği, parti, ticaret fuarı, hayır işleri gibi nedenlerle katılabileceğiniz topluluklarda eşinizden ya da iş ortağınızdan sürpriz bir destek alacaksınız. Evlenme teklifi almanız bile mümkün. Diğer yanda eve ait sorumluluklardan dolayı baskı hissedebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çok romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz ama dikkatli olun durumlar göründüğü gibi olmayabilir. Bu enerjiyi sanat gibi yaratıcı alanlarda değerlendirebilirseniz çok başarılı olabilirsiniz. Salı gece yarısından sonra oluşan dolunay ise kariyeriniz ya da evinizle ilgili bir durumu açıklığa kavuşturacak. Bu olumlu dolunayda alacağınız haberlerden mutlu olacak, iş ya da kariyerle ilgili planlarınızı hızla sonuçlandırabileceksiniz. Ancak kardeş, kuzen, dayı, teyze gibi bir yakının görünmeyen baskısı altında olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eğlenceli ve sürprizli bir hafta sizi bekliyor. Ancak hafta sonunda eve ait konularda aşırı idealist ve hayalci bir yaklaşım içinde olabilir ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Evinizi güzelleştirme hatta mülkten para kazanma şansınız var. Salı gecesi oluşan dolunayla yurtdışı, seyahat, mahkeme, medya, internet bağlantılı bir mesele sonuçlanacak. Bu şanslı bir dolunay olduğundan gelişmeler sizi sevindirebilir. Sevgiliniz size sürpriz yapabilir ve seyahat sırasında romantizm yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kısa bir hafta sonu gezisi çok romantik geçebilir ama aynı zamanda gerçekçi olmayan beklentiler içine girebilirsiniz. Duyacağınız romantik sözler de gerçeği yansıtmayabilir. Salı gece yarısından sonra oluşan dolunay ise maddi konuların ön plana çıkmasına ve bir para meselesinin sonuçlanmasına yardımcı olacak. Eviniz ya da başka bir mülke ait konularda ise ani gelişmeler olabilir. Bir sürpriz yaşayabilir ve mülkten para kazanabilirsiniz. Evinizi satmanız veya ev satın almanız da mümkün.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parayla ilgili gerçekçi olmayan beklentiler içinde olabilir. Ya da istismar edilmenize neden olacak bir özveride bulunabilirsiniz. Dolunay ise iş ya da özel hayatınızdaki yakın bir ilişkinin durumunu net olarak görmenize ve karar vermenize yardımcı olacak. Evlenme veya evliyseniz ortak planlar yapma, iş ortaklığı ya da avukat, ajans gibi sizi bire bir temsil edecek aracılarla çalışma düşünceleriniz netleşebilir. Ayrıca ani bir seyahat, sürpriz haberler veya yoldan gelenler hayatınızı hareketlendirecek.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaratıcılığınız ve romantik yönünüz zenginleşiyor ve ön plana çıkıyor ama aynı zamanda kendi yarattığınız dünyada gerçeklerden uzaklaşma eğilimindesiniz. Diğer yandan bu haftanın dolunayı iş ve sağlık evinize enerji verdiği için hafta ortasında teslim etmeniz gereken işlerle çok meşgul olabilirsiniz. Beklediğiniz bir proje veya görev için onay almanız da mümkün. Parayla ilgili gelişmeler ise sürpriz niteliğinde olacak ve sizi heyecanlandıracak. Sağlık kontrolleri zamanınız da gelmiş olabilir.