Düşmanla aynı Fikre, aynı Niyete ve aynı Amaca sahip Lider D.BAHÇELİ..!

Uzaktan kumandalı oyuncak gibibir teröristcik, devleti ve milleti korumakla görevli askeri birliğimizin içine girebiliyor. Türk’ün, Kürt’ün ve bu topraklarda yaşayan sair etnik gurupların müşterek alameti,Al Bayrağı gönderden indiriyor..!

Türk’çülük, Kürt’çülük ve Ulusalcılık gözlüğü gözüne çakılmış olanlar mal bulmuş mağribi gibi atlıyorlar, ülkede kardeşliği tesis edip güçlü yarınlara birlikte koşalım diye varlıklarını riske sokarak iç-dış şebekelerle mücadele edenlerin üzerine, ve sırtlanlar gibi çullanıyorlar..!

Kötülüğün anası ve milletle mücadelenin ana karargâhı CHP’nin yavrusu MHP  genel başkanı Bahçeli bu hususta üzerine düşeni en hassas bir şekilde yerine getiriyor..!

Kendisi Başbakan olarak hizmet etme fırsatını yakaladığı bir süreçte Başbakan olmaktan kaçıp,1980 darbesine sürüklendiğimiz yıllarda  milletin evlatlarını sokaklarda karşılıklı kırdırma işinde partner oldukları,ayakta durmaktan aciz Ecevit’i Başbakan yapmayı önemli bir hizmet telakki edenBahçeli’yi gayet iyi tanıyoruz..!

Cumhuriyettarihinin en aciz hükümetini ayakta tutan, manevi değerler yönünden milletin üzerine çullanarak tarihi acılar  yaşatıp derin yaralar bırakan, terörist başı Apo’un idamına engel olucu gayretlere destek olanBahçeli’yi gayet iyi tanıyoruz..!

Bir milletin bağımsızlığının, milliliğinin en önemli maddi işaret taşlarından biri olan parasının değerini (TL’yi) yerlerde süründüren, küçük bir çocuğun bile kaptığı harçlığı dolara çevirmek üzere Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir oranda bakkaldan çok her sokakta pıtrak gibi açılan döviz bürolarına koştuğu bir sürecin hükümet ortağı milliyetçi!Bahçelive zihniyetini gayet iyi tanıyoruz..!

Ve tanıdığımız bildiğimiz daha birçok fitnevi unsura sahip bu zihniyetin kavgadan beslenen adamı Bahçeli, milletin duasını kazanmış, milletine hizmeti hayat felsefesi haline getirmiş, milletin ancak!kardeşliğini muhafaza ederek, onurlu ve büyük istikbale güven içinde yürüyeceğine inanan bir Başbakan’a diyor ki;

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan’ın düşmanla aynı fikre, aynı niyete ve aynı amaca sahip olması, üstelik bunu devlet politikası haline getirmesi 1919’lu yıllardan beri görülmemiş bir hıyanet, duyulmamış bir rezalettir.

Akıllara ziyan bu ifadelerin sahibiBahçeli, gerçekten de 1919’lu yıllarda medeniyet coğrafyamızı işgal edip parçalamak için projeler üreten işgalcilerin ürettikleri kavmiyetçilikbelasını kendilerine ideoloji olarak benimseyen ve kurumlarının politikası haline getiren zihniyetin temsilcisi Bahçelive zihniyeti, ülkenin içinden geçtiği en hassas dönemde, en yüksek tonda tansiyonu yükseltici açıklamalarla vazifesinin hakkını vermeye çalışıyor..!

Köpüren bir ağızla yağdırdığı hakaretlerle dikkat çekip vatan ve millet hassasiyeti olan millet çocuklarını tahrik edip provokasyona açık bir hale getirmek istiyor..!

Amma,asırlar boyu bütün farklılıklarına rağmen bu topraklarda huzur içinde yaşamış, çeşitli kavim ve anlayışlardan mürekkep millet çocukları, 1919model ülkeyi parçalama kasıtlı kavmiyetçilik zokasını bu defa yutmayacak, asla bu görülmemiş ihanet ve rezalete aldanmayacaktır..!

Onurve Medeniyet değerlerinin kıymetini gayet iyi bilen, asırlara sari tarihindeki büyüklüğün dinamiklerinin farkında olan bu milletin kardeşliğini ve uhuvvetini başta Bahçeli olmak üzere ne Kürtçüler, ne Ulusalcılar ve ne de Türkçüler asla bozamayacaktır..!

İşgal ve istiklal mücadelesinin birebir şahidiMedeniyet şairimiz Mehmet Akif’ino derin tecrübe ve acıyla yüreğinden köpürerek gelen bir haykırışla dikkat çekmeye çalıştığı;

Fikr-i kavmiyyetitel’in ediyor Peygamber.

En büyük düşmanıdır ruh-ı Nebî tefrikanın;

Adı batsın onu İslâm'a sokan kaltabanın,

nasihatinden bu millet gerekli hisseyi çıkarmıştır..!

Ve Millet çocukları, medeniyet şairimizin;

Artık ey millet-i merhume, sabah oldu uyan!

Sana az geldi ezanlar diye ötsün mü bu çan?

Ne Araplık ne de Türklük kalacak aç gözünü! ,

çığlığını işitmiş, uyanmış, ve  geri dönülmez bir şekilde tekrar büyük medeniyet değerlerini ikame etme uğrunda omuz omuza gayret göstermektedir..!

İşgalcilerin ektiği tohumlardan türeyen Türkçülük, Kürtçülük veUlusalcılık zehrini, yüz yıl aradan sonra özgürlüğü ve onurutekrar hatırlayıp yaşamaya başlayan bu millet, bir daha asla  yutmayacak, bölgesinde ve dünyada yakaladığı etkinliği kıyamete kadar arttırarak, bütün etnik ve inanç farklılıklarıyla birlikte var olmaya devam edecektir..!

Vesselam..!

twitter; @ahmethamdicamli